Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
...:::|Supermoto is life |:::..
CB-106 Kisláncos http://kislancos.picturepush.com/ Scania & Man Fan!

http://truckgamesmods.atw.hu Я люблю тебя!
mindig a gázpedálon legyen a lábad ne a féken I Love You Real Madrid and Scania
VOLVO,SCANIA,IVECO,DAF,MERCEDES-BENZ,MAN
♥¨°º¤ø„¸ ScAnIa Я420 ¸„ø¤º°¨♥ Kamion szív,kamion lélek,kamionos leszek amíg élek! ...:::Euro Truck Simulator:::...
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
♥¨°º¤ø„¸ ScAnIa Я420 ¸„ø¤º°¨♥ Kamion szív,kamion lélek,kamionos leszek amíg élek! ...:::Euro Truck Simulator:::...
Másik asztalka, zászlók (scaniás, meg a többi kicsi)......
Rise FM Mi a vas legnagyobb ionja? A kam-ion.
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
Am ugy megoldhato ha most majd tuningolod a kerék dummyt egy kicsit feljeb tolod vagy a pot dummyaival csinálod ezt meg 😊
Nektek is fasza kamionotok van kolégák😊!!!!!
#105278:RS küldte el nekem.
Csak majd álísd be h a pot és a kamion egyszintben legyen.

A néhány ujítás a gépen ezért nagyköszönet LezFiddler barátomnak és a lámpák texturáiért pedig kazainak köszönöm<#eljen>#eljen><#worship>#worship>
Hé pista hozogatod a formádat again? <#idiota>#idiota>
Rise FM Mi a vas legnagyobb ionja? A kam-ion.
tartoztok 20.000Ft-al de lelehet nyomni 8 nap szemétszedéssel is meiket választod?GTS
http://truckgamesmods.atw.hu Я люблю тебя!
Tompitott
Távolsági
Valaki tudna segíteni egyszer ilyen valamikor meg keveredik a szkin rajta nem tudom mi lehet a gond pls help!

GTS
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
#105255: A lényeg az,hogy ami ami,az az. <#nemtudom>#nemtudom>
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
#105242: Neked is nagyon szépen köszönöm BLUM Örök hálám neketek
nagyon rendesek vagytok h segitettek a másikon😊
Talán Blum érdemben hozzá tudna szólni.
Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!
CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/
#105251:nem nagyon
GTS
Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!
Még alakul. Csak azt tuddnám, hová tünt a PhtoFiltre-mbõl a sok betûtipus?
<#wilting>#wilting><#szomoru1>#szomoru1><#rinya>#rinya><#nemtudom>#nemtudom>
\"Nem szükséges elpusztítani az ellenséget magát, elég elpusztítani az ellenállásra való hajlamát.\" Walter Scherf Pz.Abt. 503 Königstiger parancsnok
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep