Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/
\"Nem szükséges elpusztítani az ellenséget magát, elég elpusztítani az ellenállásra való hajlamát.\" Walter Scherf Pz.Abt. 503 Königstiger parancsnok
\"Nem szükséges elpusztítani az ellenséget magát, elég elpusztítani az ellenállásra való hajlamát.\" Walter Scherf Pz.Abt. 503 Königstiger parancsnok
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
Renault Trucks & DAF & Iveco dani117.picturepush.com
Napot!
Rise FM Mi a vas legnagyobb ionja? A kam-ion.

@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
#105330:
Köszi😊
♥¨°º¤ø„¸ ScAnIa Я420 ¸„ø¤º°¨♥ Kamion szív,kamion lélek,kamionos leszek amíg élek! ...:::Euro Truck Simulator:::...
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/
Rég jártam erre gondoltam benézek és hozok 1 képet:
<#circling>#circling>
U.I:Grat az új HG-nak!
CB:SiPi MAN TGX xlx @sipi.picturepush.com
Másodszor ami tandem by new S nevet viseli, abban a mappában van 4 tandem pót szal ez lesz az igazi megoldás: news01, 02, 03 és reef_t néven szerepelnek. A defiben ugyan így vannak csak a reef_t minden bizonnyal egyenlõ a tandemnews-zal.
Az .ssi-ket cseréld ki arra amire akarod. Azért nem találtad a játékban, mert vagy nem raktál be minden .scs-t vagy nemtom 😄.....
THE END <#vigyor3>#vigyor3>
Az alapmodellrõl és a kerékrõl egy linket kaphatnék ?😄
"Fighting for peace is like fucking for virginity"
A sajátjait hogyan tudom életre kelteni????
Segítsetek, légyszi....
iPOD
FAN \\ Scania-Daf-Volvo / FAN Good Day To Die
Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
A Magnumod is alakul, ezzel párhuzamosan csinálgattam, de sajnos a belsõvel egy kicsit meg fogok szenvedni, mivel nagyon ramatyul van kidolgozva, de megoldom tesó... 😊
Helló mindenkinek!!!
Azt hiszem ezzel a géppel teljes a flottám. Mielõtt valaki beszólna, nem volt zárva a pmg, tehát nem törtem fel...
elõzõ kérdésemre várom a segitséget,thx
TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"
Csak ebbe nincs FAO reméljük nemsokára kész lesz az uj.
♥¨°º¤ø„¸ ScAnIa Я420 ¸„ø¤º°¨♥ Kamion szív,kamion lélek,kamionos leszek amíg élek! ...:::Euro Truck Simulator:::...
TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"