Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CB-106 Kisláncos http://kislancos.picturepush.com/ Scania & Man Fan!
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Mentem ma egy fuvart!
/Odessza-Kijev/
Indulás
Kávé
Úton/Kijev környékénél/
Fordulok a Tanya felé
Tolatok a rámpára
Levittem a pótot a szervizbe mert lesz rajta pár újítás és a Fõnök mondta hoznak majd ide egy másik pótot!/Ha meghozták Indulok Odesszaba!/

GTS
Valaki nem tudna,nekem mondani egy mûködõképes gamecamot ami hangot is vesz fel,és nem demo?
Köszi
♥¨°º¤ø„¸ ScAnIa Я420 ¸„ø¤º°¨♥ Kamion szív,kamion lélek,kamionos leszek amíg élek! ...:::Euro Truck Simulator:::...
panki: bazze milyen jó érzés hogy szombat reggel nem vagyok hulla másnapos:) béla: vasárnap van panki
A DAnz-féle VirtualCom-os MAn rar fájlja a kicsomagolás után a redme.n kívûl ezt a képet tartalmazza:
\"Nem szükséges elpusztítani az ellenséget magát, elég elpusztítani az ellenállásra való hajlamát.\" Walter Scherf Pz.Abt. 503 Königstiger parancsnok
Köszönöm szépen!
mijuska: Ott valószínûleg mod ütközés lesz!
Vedd ki az összes .scs fájlt a mod mappából és egyenként tedd vissza õket!
Természetesen minden egyes "scs visszahelyezés" után próbáld elindítani a játékot! Ha egy .scs behelyezése után nem indul el, ( kidob az asztalra ) akkor azt ismét vedd ki!
Túl sok mod-ot nem érdemes használni pontosan az ilyen problémák elkerülése végett! ( pontosabban tudni kell, hogy mit mivel tehetsz össze )
Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Helló...
Valaki segítsen rajtam ....beletettem a játék Mod mappába kicsomagolva a rar fájlokat,amiben új kamionok vannak és további kiegészítõk..amikor elindítom a játékot el is indul de utána azonnal le is dob.
Mi lehet itt a gond????
*
*
*
*
*
*
*
*
MAN TGX XLX YELLOW
Ilyenre gondoltatok? <#hawaii>#hawaii>
Antivirus - To protect and to serve
-Kisfiam, mi van a kezedben? -GÖRCS!!!
Elõre is köszönöm!
New Renault Magnum 480 DXi EEV (L) HONDA (L)
CB: Kis Lámpás Jimy
http://andor.picturepush.com/ CB : ANDOR
Ezzel most hány órát fogsz "fuvarozni az új cégnél" ?
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Megjött az Új Scania 124L 420-as ami az enyém lett Vettem hozzá egy Kögel Maxx pótot és a Képek:
(Komik jöhetnek!)
Belsõ:
Ezek mert tetszenek!:
GTS
kipróbáltam egy másik MAN-on és elsõre sikerült
am h most megnézem nekem nem ez volt, mert a rendszám helye más volt meg a visszapillantó is fekete volt teljesen
bocsi <#vigyor5>#vigyor5>
Köszi Töki ezt a jelzõt. 😉
Rise FM Mi a vas legnagyobb ionja? A kam-ion.
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
Rise FM Mi a vas legnagyobb ionja? A kam-ion.
Kereket cserélj!
<#eljen>#eljen><#worship>#worship>

Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!
remélem ez már jó lesz<#szomoru1>#szomoru1>

к.ιηтнуα.
Valaki tudna nekem segíteni?Elkezdtem egy volvot,és már a textúrázásnál tartok,és olyat csinál h pl a kv.fõzõt már letextúráztam,majd teszem a többire a textúrát akkor a materials editorban amit már elõzõleg letextúráztam alkatrésznek a "skin"je elmegy és akkor olyan mintha semmitsem csináltam volna:Saz lehet a baj,h 14 darab materiál van már eddig?
És itt van 2kép a géprõl:$
Meg annyit h a lámpafény színét mível lehet beállítani,elõre is köszönöm szépen!
к.ιηтнуα.
Visszajötem ETS-be,egy ideig ezzel tolom majd jön az új scania.😄
mindig a gázpedálon legyen a lábad ne a féken I Love You Real Madrid and Scania
CB-106 Kisláncos http://kislancos.picturepush.com/ Scania & Man Fan!
CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/
Daf Xf 95 & VW Golf IV 1.8 GTI