Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Nem szükséges elpusztítani az ellenséget magát, elég elpusztítani az ellenállásra való hajlamát.\" Walter Scherf Pz.Abt. 503 Königstiger parancsnok
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
\"Nem szükséges elpusztítani az ellenséget magát, elég elpusztítani az ellenállásra való hajlamát.\" Walter Scherf Pz.Abt. 503 Königstiger parancsnok
Ez élethûbb....
Mégvalami. ha már nehézgépszállítót csinálsz,akkor az szerintem ne 4X2 legyen és pláne ne 420 lovas.
Kösz hogy szóltál.
Az oldala egyszínû legyen?
CB:Mester,Krisztike Scania,Volvo,Man
asszem már látszik a fény az út végén de még mindig nagyon messze van :D
hát próbálkoztam a konvertlálssal és most már nem chrom az egész kamion hanem már úgy nagyvonalakban megvannak xD de még mindig van rajta egy "kis" munka xD KÉP
mondjatok egy mondatot a hajóval és a békával! Békapod a fa*** hajó-hanemjó! xD http://trucksimportal.xooit.org/index.php
Az oldalán az a Scania power-es zsírkrétával rajzolt kép az mit keres rajta? :D
Kész a szerelvény.
Megkérhetnék valakit hogy convertálja a a scania-t?
CB:Mester,Krisztike Scania,Volvo,Man
tessék : http://www.speedyshare.com/files/21745059/Polonia.Map.Winter.Edition.Reedited.By.VeVe.rar
-Kisfiam, mi van a kezedben? -GÖRCS!!!
Aki tudna nekem segíteni, vagy esetleg elvállalná a lámpa feltextúrázást egy DAF-ra az jelezze!!!! Köszi
Rise FM Mi a vas legnagyobb ionja? A kam-ion.
utána új gép és az lesz neki a végleges(1 hétig)
utána meg megint új
------------------------------------
más:
valaki nem tudja, hogy PDD fájlokat mivel lehet megnyitni és átrajzolni??
mert van egy pár keresztezõdésem aminek át akarom rajzolni a PDD-jét(az, hogy meik oldalon mennykenek a kocsik)
elõre is köszönöm!
www.szobi.picturepush.com
Faszák a Scania ülések a MAN-ban.......<#wow3>#wow3>
Rise FM Mi a vas legnagyobb ionja? A kam-ion.
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
1.0 án megy?
Linket kaphatnék?
köszönöm szépen!
CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/
HTDT TEAM:akela,szazoltan,Melory,phantom,soro63
VOLVO,SCANIA,IVECO,DAF,MERCEDES-BENZ,MAN
Köszönöm elõre is!
Szétkaplak mint mongol gyerekek a segélycsomagot!
Más hátsó lámpával nagyon is kéne.
Grat.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Nekem is megtetszett ez a saját készítményû gyártmány, ennek örömére letöltöttem a Zmodelert, néztem hozzá tutorial-t de semmi értelmes leírás, hogy mégis mi merre hány méter =/
Valaki tud ehhez kapcsolódó érthetõ 'használati utasítást'?=D
Vélemények jöhetnek jók, rosszak egyaránt!
valaki eltudná nekem mondani, hogy azt ott hogy lehetne kivágni?
vagy nem is lehet?:/
köszi!

::::::::MAN TGX TGS TGA::::::::
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
Nekem is enyi volt megyek haza húsvétra.
♥¨°º¤ø„¸ ScAnIa Я420 ¸„ø¤º°¨♥ Kamion szív,kamion lélek,kamionos leszek amíg élek! ...:::Euro Truck Simulator:::...
Bátorkodtam csinálni ilyen valamit(az a t alakú szerkezet ott a sülke mögött), bár nem tudom, hogy mire jó, szerintem jól néz ki ott !:D
õõ megpróbáltam még1x berakni ugyanúgy ahogy a videó mutatja és megin olyan lett :S valaki esetleg nem tudná bõvebben kifejteni hogy az "összekevertem a dds-eket" hogy tudnám kiküszöbölni? mert ha csak ez a hiba és azt elmagyarázná valaki és aztán sikerülne hát azt angyon megköszönném
szal valaki mondja el PLZ hogy mit rontottam el!!!!
mondjatok egy mondatot a hajóval és a békával! Békapod a fa*** hajó-hanemjó! xD http://trucksimportal.xooit.org/index.php