Euro Truck Simulator

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nyugodtan törölheted. Az árnyék akkor is ott lesz,mert az árnyékot a collision alapján nézi. Én is mindig törlöm.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Tinka123
Ne töröld mert az az árnyék 😄

\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"

russh12
üdv!
azt szertném megkérdezni hogy mi az a gép alatt az a kis téglalap alaku cucc xD mert komolyan nem tom miaz eseteleg törölhetem onnan??

mert most elkezdtem ezt a gépet billencsesnek jólesz 😄 aztán mejd megpróbálom eztis betenni nemkell megszólni még csak olyan 40% nál vagyok kb 😄 xD

mondjatok egy mondatot a hajóval és a békával! Békapod a fa*** hajó-hanemjó! xD http://trucksimportal.xooit.org/index.php

CzUKi
Nem skinezve van ... én tudom hogy mi az ien kis genyó de nem tudom h mi célt szolgálXD
#105848 Mért nem ? mondjuk az igaz hogy a dds ek között sehol nem találom de mind 1 leszarom jó lesz ez így is 😊

"Fighting for peace is like fucking for virginity"

Rob02
Szia!
Te mit írtál át hogy mûködik ETS-be?
Mert nekem ez GTS-be van meg és nem tudom hogy mit kell átírni!
Tudnál segíteni?

péistike
akkor a névtáblát se fogod átírni egy hamar!

GTS

Tinka123
Értelek!
De az skinezve van nem?:S

\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"

CzUKi
Nem tudom levenni mert nem én csináltam a gépet és zárva van a pmg je ...:/
#105845 Most viccesnek érzed magad ?<#levele>

Laaccoo
P I R O S

AZ ÉLET 250KM/H-NÁL KEZDŐDIK,ÉS EGY ELRONTOTT KANYARIG TART! Tdu-Nick: Laco02 SONY VAIO VPCCW1S1E 14\" P7450 GT230M 4GB

Tinka123
A spoilerrõl vedd le azt a fekete csikot mert elcseszi az összhatást!
Am fehér: )!

péistike
F E H É R

GTS

CzUKi
Hello mindenki új gép legalábbis egy darabig 😄 megnézem hogy mennyire válik be 😄 ha jó akkor marad ha rossz akkor jön a régi 😄 Vélemény/kritika jöhet meg hogy szerintetek meik színben jobb eddig nekem a szürke jobban bejön 😊

(Ui.:I Cb tábla át lesz még irva)

russh12
jólvan bocs....

mondjatok egy mondatot a hajóval és a békával! Békapod a fa*** hajó-hanemjó! xD http://trucksimportal.xooit.org/index.php

Ecyke01
A crack-et nem kell letölteni mert a letöltött játék tartalmazza, csak annyi hogy a már megnyitott iso file-t daemon tools-al megnyitod, ezután sajátgép, és az F meghajtóra jobb egérrel klikk, intézõ, és ott lesz a Crack mappa, abból kimásolod az exe file-t és a Program files> Euro Truck Simulator mappába beilleszted, majd megkérdezi hogy cseréled-e, és igennel lecseréli, ezután már menni fog.

Ecyke01
Crack az kell hozzá,nekem is kellett!

Ecyke01
Crack-eld meg a játékot,akkor jó lesz

sjani1995
Hy all! <#wave>

Rise FM  Mi a vas legnagyobb ionja? A kam-ion.

jungelharcos
Ahogy Veress is mondta nem nézett le senki koma. 😊
Megértettem, hogy mérges vagy ezért nem is írtam.. s azért, hogy ne legyen vita .
Üdv.

...::: Jungelharcos :::... ...:: Volvo FH 16 ::... My sport is transport!

Épp ez az...be van téve:S

Nem tanácsos rosszban lenni a nőkkel... náluk van az összes pina.

russh12
nem daemon toolsos? mert ha oylan akkor telepítés után néhány játék kérni szokta hogy a viruális emghajtóba betetdd a játékot mert különben nem indítja el ... van oylan is amit felteszel és onnantol nem kéri hogy tedd be virtuális mehajtóba de lehet hogy a tied kéri

Akkor fogalmam sincs miért nem indul :/
"Please insert the correct CD-Rom, select OK and restart application"

russh12
jólvan akkor csak én érzem úgy nekem mind1 csak nehogy megin elinduljon itt valami vita... lehet énis túloztam kcisit csak be voltam pöccenve............ de akkor bocs csak nehogy megin vita elgyen belõle

VERESS 96
jó vagy már segíteni akart és csak te érzed úgy hogy lenézett senki más !

VERESS 96
Sziasztok! szép munkák vannak születõben 😛

bela96
sziasztok látom mindenki a formáját hozza.amúgy meg boldog húsvéti unnepeket kivánok mindenkinek.

mindig a gázpedálon legyen a lábad ne a féken I Love You Real Madrid and Scania

bela96
nem kell crackalni.

bela96
hello.Brad33 az Euro Truck Simulatorhoz nincs crack

Hi. Többször is leszedtem a játékot, de crack fájlt egyik sem tartalmazott. Valaki meg tudná mondani honnan tudom letölteni? Köszi.

Sziasztok. töltöttem le egy Renault premiumot (tandem) és a pótkocsit nem rakja be de cégeknél sincs. nem tudjátok hogy miért nem rakja bele.

elõre is köszi.
russh12
pfff xD erre énis gonoltam de annyira nem vagyok hüyle hogy két ablaktörlõt csináljak és nem tom mi ez a lenézõ stílus "remélem menni fog" szóval hát megin hozza a formáját a fórum... DE tisztelet a kivételnek csak hogy pár embert említsek BLUM aki nagyon sokat segített az abllaktörlõ problémát is õ oldotta meg akkor RS, Manos viktor és mág sok más ember akiket most nem írtam ide....

Köszi a segitséget.Az ETS-ben megy.Csak a German-ben nincs.

Van a kormányodhoz driver??

Amúgy GTS-ben nincs FFB,azon le lepõdj meg. ETS-ben kell lennie.

Sziasztok! Bocs, hogy ide irok a German truck sim. helyett, de ott sohasem válaszolnak. Miért nincs játék közben force feedback a kormányon a German truck-ban? Beállitottam, de nincs.
Hálás lennék, ha segitene valaki.<#help>

LezFiddler
Sziasztok!

SuSu1992: Bocsi, nem akarok beleszólni de szerintem Ti félreértettétek egymást kazai21-el!

A kérdésed ez volt: "ami a bannerben van kép azt milyen programmal csinálták?"

A bannerben lévõ képet valószínûleg Photoshop-al.

A képen lévõ autót pedig valószínûleg 3dsMax-al.

Csak ezért megszerezni a 3dsMax-t szerintem nem érdemes!

Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!

jungelharcos
Bocsi.. Nekem ez jutott eszembe.

A probléma megoldása NAGYON NEM EZ!

Tinka123
Minek z-modelerben b** ni?
A definitionban kiveszi az eredeti ablaktörlõt mert ugy az van rajt és ezért van két abllaktörlõ és kész gond megoldva!

jungelharcos
Gondolom Te "cuccolod" a kamionodat.
Ha igen akkor a Zmodban abban a hosszú listában kikeresed az ablaktörlõt aztán jobb klikk - Edit- és Delete-vel eltüntheted..
Remélem menni fog.

russh12
jólvannna javítottam xD és bocsi csak gondoltam ha két helyre berakom hamarabb kapok választ

GTS topik.

russh12
sziasztoooooooook 😄
nah nagyon szépen köszönök mindenkinek mindent 😄 aki segített konvertálásba nagyon sokat dobott a munkán hogy segítettek de még mindig lenen egy két kérdésem pl itt miért áll olyan szarul az ablaktörlõ?😄 xD és még az is poén benne hogy ez egy "plusz" ablaktörlõ mert az eredeti ott vana helyén xD a másik meg az lenne hogy az állóklíma miért ilyen?:| nah ennyi lenen csak
szal ha valaki tudna segíteni akár itt akár privátba nagyon megköszönném

jó, mind1 köszi! már töltöm találtam torrentet!

Nem tudnád megnézni, hogy mi a baja a scanianak amire pár dolgot rátettem?

kazai21
Van de egy délután mire lejön.. Ha gyors neted van..

Mi equipo favorito: Real Madrid

köszi! van valami ingyenes verzió belõle?

Más: megpróbáltam betenni a scaniat a játékba, de a logfileban azt írja, hogy nem tudja megnyitni a mat fileokat..
Valaki megnézné nekem, hogy mi lehet a baja?
És értesítene róla, hogy mit rontottam el?
köszi!

kazai21
3DSMAX.

Mi equipo favorito: Real Madrid

ami a bannerben van kép azt milyen programmal csinálták?

djano
Szép napot!

CB:308-as Kis Janó&#9829;&#9829;&#9829;Monaa&#9829;&#9829;&#9829; Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/

Cosmo1999
Így áll:

CB:Mester,Krisztike Scania,Volvo,Man

tzs1
Nincs mit, nagyon szívesen! Örülök, hogy segíthettem!

\"Nem szükséges elpusztítani az ellenséget magát, elég elpusztítani az ellenállásra való hajlamát.\" Walter Scherf Pz.Abt. 503 Königstiger parancsnok

Cosmo1999
Köszike

CB:Mester,Krisztike Scania,Volvo,Man