Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Linket lehet kapni a szerelvényrõl? Megnézném én ezt a forgózsámolyos megoldást...
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!

AZ ÉLET 250KM/H-NÁL KEZDŐDIK,ÉS EGY ELRONTOTT KANYARIG TART! Tdu-Nick: Laco02 SONY VAIO VPCCW1S1E 14\" P7450 GT230M 4GB
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
CB:Mester,Krisztike Scania,Volvo,Man
Hivatás az Életért!
Igen, ledes.
Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!
Köszönöm szépen!
Mögötte van aminek mögötte kell lennie!
"Behálóztad" a Volvo-t rendesen 😄
Nagyon szép, élethû szerelvény, minden elismerésem.
#106983; Csinálnék én de ahhoz nem találtam mintát!
Ehhez volt.

*annyi
*mint
*vállalta
Rise FM Mi a vas legnagyobb ionja? A kam-ion.
Jó lenne már ha valaki elinditaná a hg váltást vagy beszélnénk valakivel mert igy ez a topick anyi lesz mindt egy mázsa szar nenus minek válalta el ha fel se jön le se szar
CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/
Na jó vicceltem rohadt szép!

AZ ÉLET 250KM/H-NÁL KEZDŐDIK,ÉS EGY ELRONTOTT KANYARIG TART! Tdu-Nick: Laco02 SONY VAIO VPCCW1S1E 14\" P7450 GT230M 4GB
Azzal ne is próbálkozz mert nem fog összejönni!
SCS fájlt a WinRaR nevezetû programmal szoktuk csinálni, eképpen:
A becsomagolandó mappa neve legyen pl.: vehicle
Elindítod a winrar-t majd kikeresed a vehicle nevezetû mappádat.
Az archívum formátumát megjelölöd ZIP-ként, a tömörítési eljárást pedig Raktároz-ásra ( Store ) állítod.
Az archívum nevét átírod pl.: Scania2.scs-re majd OK!
Tehát lesz egy "Scania2 nevezetû .scs kiterjesztésû tömörített állományod amiben benne van a vehicle mappád!
Ez így ahogy van, mehet a Mod mappába!
Scania 1 Széria
Graf jó szar de nem tudok rajta állítani.
Kenteken:19-69-XR(1971)
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
Mára meg áltam a telepen pihizek majd holnap guri tovább😊
VOLVO,SCANIA,IVECO,DAF,MERCEDES-BENZ,MAN

Scania R620,VolvoFH16 Kamionos leszek mindöröké !!!!
hogy kell zmodlerböl megcsinálni ugy a fájlt hogy scs fájl legyen ?
Scania R620,VolvoFH16 Kamionos leszek mindöröké !!!!