Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/
Most keveredtem bele ebbe a konvertálás dologba szóval most alkotok😊
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
Felirat tervezés alatt.
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
Valaki nem tudja, hogy mi lehet a gond?
Bent van a Mega Mix Map és amikor a rakományt választom ki vagy, hogy milyen városba akarom vinni egyszerûen kilép...
És ha a szállítmány felvétele után rakom be és amikor T-vel lerakom a cégnek a pótot ugyanúgy kilép....
Fent van a megfelelõ 1.3 patch és mellete más mod nem volt bent...
Kistónál 45 perces pihenõ
Már csak holnap délelõtt szednek le:S
Leszedtek meg vissza raktak
CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
PSP 3004 l Asus X50GL l Samsung Omnia I900
mért ne ír û betût ? <#idiota>#idiota>
Rise FM Mi a vas legnagyobb ionja? A kam-ion.
nah sikerült megoldani a Scania problémáit😊
Most így áll.
Névtáblát majd még átírom.
Nekem is szaggat néha a játék, de szerintem azért mert túl nagyra vetem a részletességet XD
inkább elõbb tanulj meg magyarul írni/olvasni/fogalmazni és utána jöhet a játék
CONZERV MANIA: http://i41.tinypic.com/2qjfuvd.jpg
VOLVO,SCANIA,IVECO,DAF,MERCEDES-BENZ,MAN
PSP 3004 l Asus X50GL l Samsung Omnia I900
Ez csak figyelmeztetõ hang.
A radar az amikor a kocsit megállitja amikor valamihez közeledik ...
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
CB:Mester,Krisztike Scania,Volvo,Man
KOMIKAT KÉRNÉK😛😛 KÖSZI ELÖRE IS😊
ez nem ez a mega mix map de ha gondolod belinkelem😊
Alakitottam a billencses pótkocsimon egyenlöre végleges de ha kitalálok vmit még h rá teszek akkor majd ugy lesz a végleges😊
Komit kérnék h mien lett😊 meg h még mit tegyek rá😊
CB: Kis Lámpás Jimy
Csináltam egy videót az egyik mai kanyaromból bulgáriában készült😊😊
Komikat kérnék h mien meg h tetszik-e ha tetszik akkor holnap csinálok még videót mert ugy is rá érek majd😊
MAN TGA XLX 18. 440 Devin-Sofia (BG)
Unatkoztam azt dobtam ösze egy szerelvényt. 😄

Scania R620,VolvoFH16 Kamionos leszek mindöröké !!!!
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
A zsámoly külön PMC-vel ( is ) rendelkezik.
Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!