Euro Truck Simulator

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

h lehet átírni a kamionok árát?
DJKonya
Én is ilyet kerestem, és csak kinevettek....

CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"

Sziasztok lenne egy olyan kérdésem, hogy tud valaki valamilyen fizikai módot vagy váltó módot a játékhoz, mert õszintén szólva én mindenhol kerestem márt, de nem találtam. Nem nagyon tetszik, hogy 90 km/h-nál 2000/perc a fordulat vagy még nagyobb. Teljesen irreális. Ha valaki tudna ilyen módot azt megköszönném
péistike
meik map?mert tetszik!

GTS

szazoltan
Sehogy sem,ha beraksz egy kamiont,mindig cserél valamit.
Péistike,fogalmam sincs,már régóta benne van,nem szoktam játszani a játékkal.

Truck design team:Akela,Bullseye,Tescobetyár,Wanlo,Janika,Soro63,Phantom,szazoltan HTDT TEAM:SORO63,MELORY,AKELA,PHANTOM,SZAZOLTAN DREAM TEAM:Tescobetyar,Bullseye,Wanlo.

Speedway

Iveco Stralis Polska----------kró³ Marek

péistike
meik mapon tolod?

GTS

sziasztok!

azt hogy lehet megcsinálni,hogy ha berakok egy kamiont,akkor ne valamelyik helyére menjen?
szazoltan
Transportes figeiredo.
Skin by szazoltan.

További képek itt.

Truck design team:Akela,Bullseye,Tescobetyár,Wanlo,Janika,Soro63,Phantom,szazoltan HTDT TEAM:SORO63,MELORY,AKELA,PHANTOM,SZAZOLTAN DREAM TEAM:Tescobetyar,Bullseye,Wanlo.

DJKonya
Melyikre gondolsz?<#fejvakaras>
Elõször is nyilván le kell tölteni egy DAF-ot mert az ETS nem tartalmaz alapból DAF-okat. Be rakod, le cseréli valamelyik kamiont és egy kis okossággal akár legelsõ kamionnak is megveheted. Vagy a mentésed írod át hogy több pénzed legyen, vagy használsz egy csaló kódot, vagy a kamion definíciójában írod át az árat.

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

Tanker56
Hello

Azt a DAF XF-et mikortól lehet vezetni a játékban? Vagy gyárilag nincs is benne?
Ha nincs el tudod küldeni lécci?

Mark98
Ez mien map?

PSP 3004 l Asus X50GL l Samsung Omnia I900

DJKonya
Veress kolléga a wabis szerelvényed nem eladó?<#idiota>
Igazából mennék én is a cégedhez dógozni' csak nincs ótóm'<#vigyor4>

DJKonya
Szerintem a screenshot a legkisebb gond, a lényeg hogy fut a játék. Képeket meg tudsz egyéb programokkal is mint pl a Fraps, erre a célra tökéletes.

imihaver
Igen open gl de ha direct x-re állítom úgy fut, de ha képet akarok csinálni akkor meg a screenshot mappába egy nagy szürke lap jelenik meg.

\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"

Tomikahh

Subaru Impreza & Hummer

VERESS 96

Sziasztok!

Új gépem! Ott hagytam a Waberer's-t és magánfuvarozó lettem 😄 Kicsit furcsa a gép az XF után de majd megszokom 😛

(félreértés ne essék a Wabi céget vezetem csak nem fuvarozok! csak hogy valamelyik sofõröm nehogy azt higgye hogy bezártam)

Vélemények jöhetnek hogy mit alakítsak 😊

DJKonya
Open 3D?

imihaver
Már újratelepítettem de nem lett jó.

Telepítsd újra a játékot,aztán annyi.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

imihaver
Sziasztok! segítsen valaki pls. kidob a játék pedig nincs semmi a mod mappába és néha belelép néha meg nem de legtöbbször nem pedig eddig nem volt eza problémám:

imihaver
Sziasztok! segítsen valaki pls. kidob a játék pedig nincs semmi a mod mappába és néha belelép néha meg nem de legtöbbször nem pedig eddig nem volt eza problémám:

LezFiddler
Az nem hiszem, hogy probléma lenne.
Szerintem maga a v1.3 a gond de majd talán a többiek érdemben hozzá tudnak szólni!

Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!

helo, igen. a real logo mod!
LezFiddler
Sziasztok!

Lehet gond az 1.3 patch megléte! Tedd fel csak az alap játékot (1.0).
Más mod van még a mappában?

Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!

Tinka123
Nincsmit én 2 napja nem hallgatok mást mint ezt 😄
Napközis igy van a legeslegjobb😄!

\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"

Jo reggelt. Valaki segitsen! Bármilyen map ot beteszek mindig hibát ir mikor elkezd betölteni a játék. Mi lehet a baj ? 1.3 mas-om van
sjani1995
Én nem tudok róla....

Rise FM  Mi a vas legnagyobb ionja? A kam-ion.

DJKonya
Hát talán nem?<#idiota>

sjani1995
Van váltó mod? 😮

Nincs multi max fejbe <#idiota>

Köszöntem szépen Tominho! <#puszis> bár nem biztos h ez az

PttM Fa
Esélytelen....

http://andor.picturepush.com/ CB : ANDOR

DJKonya
Hali!
Valaki tudna nekem adni egy normális váltó módot? Mert az új Mergámban valami hihetetlen idegesítõ hogy alig félgázon is pillanatok alatt 90-100on van és 90-nél 2000 fölött forog a motor....

KATT ezzel lehet multizni?
köszi a zene címét😄ezt keresem már amióta meghallotam a rádió1-en😄
Napközis jó kis vidi lett<#eljen><#wink>

&#1082;.&#953;&#951;&#1090;&#1085;&#1091;&#945;.

Aláírás (max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

sjani1995
A normális lenygel mapot valaki belinkelné NEM a GTS-est NEM a tél modost és NEM a googlet

Köszi

Napközis
Azt hiszem az alap játéknál ez az opció nem mûködik, meg kell patch-elni a játékot az 1.2-es vagy 1.3-as patch-el és azután mûködik. Alaphelyzetben az "R" billenytûvel hozod elõ a játékba beépített lejátszót és ott már tudsz navigálni a számok között.

Remélem tudtam segíteni.
További kellemes estét/éjszakát. <#integet2>

\"If you\'re going to San Francisco Be should to wear some flowers in your head If you go to San Francisco

és lehetne benne zenét hallgatni?mert én átkonvertáltam betettem de nemtudom lejétszani vagyis melyik gombbal kell elindítani?
RS
De jó újra látni a mapot. <#smile>

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Napközis
Nem! A zene Winamp-ban, teljesen feleslegesnek tartom a kinlódást, míg átkonvertálom õket .ogg-be.
A sípolás az index lenne.

Tinka123: A legeslegjobb! <#eljen><#eljen><#eljen>

\"If you\'re going to San Francisco Be should to wear some flowers in your head If you go to San Francisco

CzUKi
Nagyon szép kis magnum nekem tetszik esetleg le lehet szedni valahonnan ?😄

"Fighting for peace is like fucking for virginity"

Tinka123
Jó a szám; D
(Edward Maya & Vika Jigulina - Stereo Love

\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"

mi az a sípolás amikor kanyarodsz?
a zene a játékba megy vagy csak Winamp?
sjani1995
Mega mix map plus. Am köszi. : )

Forceindia: Az ellen, h így néz ki a map:
1.semmit
2.olyan profi vagy h megcsinálod h ne legyen ilyen
3.másik map

Napközis
Még mindíg hülye vagyok a beágyazáshoz.

Szóval csak így: KATT

Napközis
Jó estét!

Készítettem egy videót.
Bár szar a minõsége, és a hangis elmarad a végérem, de azért a lényeg kivehetõ.

Aki akarja megnézheti:

<object width="405" height="344"><embed src="http://media.xfire.com/swf/embedplayer.swf" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="405" height="344" flashvars="videoid=2990e0"></embed></object>

aha..és mit lehetne tenni?
Laaccoo
Milyen map? Am jó a gép

AZ ÉLET 250KM/H-NÁL KEZDŐDIK,ÉS EGY ELRONTOTT KANYARIG TART! Tdu-Nick: Laco02 SONY VAIO VPCCW1S1E 14\" P7450 GT230M 4GB

sjani1995
Pár kép tõlem is:
Varsó-Eger
Hajnalban Varsóból kifele

Reggel 45 perc

Este már magyar utakon

Céghez kanyarodok