Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Scania R620,VolvoFH16 Kamionos leszek mindöröké !!!!
Milánó-London
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
Amúgy ezzel a Volvóval mi van? Privát? Ha nem be tudná valaki linkelni? Légyszíves <#vigyor4>#vigyor4>
a volvórol egy linket dobj lécci ha nem privát kössz
mondjatok egy mondatot a hajóval és a békával! Békapod a fa*** hajó-hanemjó! xD http://trucksimportal.xooit.org/index.php

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas
The Truck Is My Life
Szóval az új gépem a Piros Magnum :D A Volvo azt meg próbálgattam bevágni de még nem megy nekem :D

A hétre ennyi volt
A telep elõtt hagyom a gépet
További jó 7végét mindenkinek!
Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas
www.szobi.picturepush.com
The Truck Is My Life
rakjátok ki ezt a mostani bannert!
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
+ 1 szavazat rá... :)
\"Nem szükséges elpusztítani az ellenséget magát, elég elpusztítani az ellenállásra való hajlamát.\" Walter Scherf Pz.Abt. 503 Königstiger parancsnok
Ha a jelenlegi HG már nem óhajt ezzel a témával foglalkozni, akkor lehetne szólni a modi topikba, h cseréljék le, ha ez az új banner megfelel mkinek...
Íme:

CONZERV MANIA: http://i41.tinypic.com/2qjfuvd.jpg
\"Régen a lányok úgy fõztek, mint az anyjuk, most meg úgy isznak, mint az apjuk.\"
Mintha nekem is lett volna hasonló problémám és azt hiszem, hogy az megoldotta a dolgot.
Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!
\"Régen a lányok úgy fõztek, mint az anyjuk, most meg úgy isznak, mint az apjuk.\"
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
Valaki be tudná linkelni nekem Czukinak azt a sárga scaniáját vagy fekete színû azt amit legutóljára adott ki!
Köszönöm szépen!
CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
az autóproblémára tudsz megoldást mondani??
1részt,amikor letöltöm az autókat,akkor belassul a gép és szaggat
másrészt pedig nem látszanak olyan jól az autók
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"