Euro Truck Simulator

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

imihaver
modify / scale

\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"

Szevasztok !

kellene egy kis segiccség

Zmodban File/merge/berakom ami kell nekem és baszott nagy 😄

mivel birom összébb huzni ??

Scania R620,VolvoFH16 Kamionos leszek mindöröké !!!!

imihaver
Sziasztok!<#integet2>
Festegettem íme:

\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"

sajtkukuc
Sziasztok. Elkéne egy kis segítség. Újsággal vettem meg az Euro track simulator-t, és az a gáz vele, hogy feltelepítem, elindul, de mikor kamiont kéne választanom, csak feketeséget látok. Elvileg ott van a kamion, de csak egy két halvány fénypötty van a képernyõn, Lehet, hogy már más is találkozott ezzel a problémával, de nem találtam erre utaló nyomokat. Valami ötlet? Elõre is köszi.

\"Régen a lányok úgy főztek, mint az anyjuk, most meg úgy isznak, mint az apjuk.\"

szép kamion de ezt a képet má egy jopárszol felraktad

Scania R620,VolvoFH16 Kamionos leszek mindöröké !!!!

Taki 122
Hajnalban

A "Vándor"

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas

én errõl még nem hallottam,pedig figyelemmel követem

amúgy lenne még egy kérdésem:

hogy lehet berakni egy kamion a mod mappába,úgy,hogy a belseje és a sebessége is megváltozzon?

az autóknál pedig az a baj,hogy nem az igazi..vagyis olyan,mintha egy átlátszó lyuk lenne az autókban
Szobi30
mert az a neve 😄
Euro Truck Simulator 2
de itt többet tudsz róla olvasni

www.szobi.picturepush.com

miért ETS2?

amúgy köszi.
Szobi30
ETS2, egyébként nem tudjuk...még pár képet kaptunk csak belõle és idén nem lesz kiadva valószínûleg, ismervén az SCS-t szerintem kb 2011 Január és Márciusa közt valamikor! de lehet h még késõbb.

Nenus: nem tudom már pontosan, hogy mikor volt a szavazás de én utána írtam a modiknak és semmi nem történt...mi azt hittük, hogy addig nem lesz semmi amíg te nem jelented be, hogy lemondasz...szerintem fel kellene venni egy modival a kapcsolatot és vele megoldani ezt!
egyébként pedig jó tanulást!😉
itt egy link a végeredményrõl!

Sziasztok!

nem tudja valaki,hogy mikor adják ki a legjújabb verziót az ETS-ból?
PttM Fa
De figyelj már...
Sg n jártál és ide be sem néztél szerintem.
Olvass viszáb és látsz egy képet.
Már onnan kivehetõ hogy 18adikán fent voltál ami keddi nap volt.
Ennyit a becsületrõl....

http://andor.picturepush.com/ CB : ANDOR

Ricsi234
Na így már szebb<#eljen><#eljen>

szép a Scania!
De jobb lenne ha új R szériás oldaltakaró lenne rajta!

DJKonya
Ennek örülök hogy legalább írtál. A tanulásodról annyit hogy elég sokszor voltál fent SG-n is, és más fórumokon is észleltem aktivitásod, nagyon nehéz lett volna egy órát, de még annyit se rááldozni a témára. Tanulásról ennyit.

Én lennék amúgy házigazda, de Szobit már megválasztották, pont.
Csak annyi eszed lehetett volna hogy akkor nem vállalod.

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

Tomikahh

Subaru Impreza & Hummer

Szavazás már rég megvolt. Szobi lesz a HG.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

KHM! már megvolt tartva a szavazás! <#lookaround>

Am meg helyesírás az ott van <#idiota>

....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....

A topik házi gazda jogát átadom valakinek...Körülbelül a modiknak 2-3 hete írtam privátot + emailt és nem reagáltak...

Töki azt mondta hogy átvenné, de ti döntsétek el.
Aki szeretnek HG lenni írja hogy jelentkezne, és szavazás alapján el lesz döntve.

És még mielõtt valaki is szidna merthogy nem figyeltem a topikot, elmondom hogy a tanulás év vége elõtt nálam elõrébb való mint 1 fórumot nézegetni.

Tehát akkor szavazás lesz, holnap délután 3-ig várom a jelentkezõket és onnantol indul a szavazás

....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....

ki tudna egy virtuális céget ajánlani?

Ricsi234
Napot!valaki Kazai21 Scaniájáról adna egy linket!véletlenül kitöröltem:S

Szépek Grat!

Truck Driver001
Nem nagy szám, de na. 😊
Anno:

Csere😊

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

@Svájc

http://truckgamesmods.atw.hu &#1071; &#1083;&#1102;&#1073;&#1083;&#1102; &#1090;&#1077;&#1073;&#1103;!

Szobi30
ez de fasza(Y)

egyébként tényleg, csinálni kellene egy bannert, egy faq-t és még amit akarunk...és moditopikba írni, hogy cseráljék a bannert és tegyék be a FAQ-t
a HG nélküli dologgal pedig annyi a gond, hogy ha idekön valaki aki nem bír magával akkor nem lehet fegyelmezni...szóval nem ártana egy HG szerintem se, de amíg nem lesznek olyan emberek addig nem lesz semmi gond😊

Gerypapa 95
Húzó ( k )
innen
Pót
innen

#108225 : így megoldható a dolog , de akkor is egy kicsit szerintem észhez kéne téríteni a gyereket valahogy ..

Szia! ezt a szerelvényt honnan tudnám letölteni ha nem privát? Elõre is köszi a választ... <#vigyor2>
LezFiddler
Értelek!

Lehet, hogy az elsõ mondatot nem ártott volna idézõjelbe tennem.

Ha csak annyi lenne a dolog, hogy új banner legyen ( természetesen új, hasznos linkekkel,- normális, gyakran frissített FAQ-val ) akkor mint ezt Tinka123 is írta, szerintem is megcsinálná nekünk valaki más ha szépen megkérjük!

Nenus-t nem ismerem de nem igazán tudom elképzelni emberrõl, hogy életcélja legyen az, hogy HG legyen az ETS topikban, bár ki tudja!
Valószínûbbnek tartom, hogy nem érdekli már a játék ( nincs ezzel semmi gond ) ezért nem foglalkozik a topikkal.
Természetesen egy topiknak szüksége van HG-ra, ezt én is osztom. Lehetne annyira karakán f....a gyerek, hogy azt mondja, -köszönöm szépen ennyi volt- de ha nem hát nem.
Erre írtam azt amit írtam.

Az pedig, mint írtad, hogy -"szennyesek vagyunk kint" - csak és kizárólag rajtunk múlik!

Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!

Yep, erre már én is gondoltam. Ha meg kell egy új banner, olyat csinálok amilyet akartok szvsz...

http://truckgamesmods.atw.hu &#1071; &#1083;&#1102;&#1073;&#1083;&#1102; &#1090;&#1077;&#1073;&#1103;!

Gerypapa 95

#108220 : ezzel nagyon kiszúrunk vele ! briliáns az ötlet ! értsd meg neki nem az a lényeg hogy itt balhé legyen , neki annyi bõven elég hogy elmondhatja hogy õ hg és ezzel õ el is érte amit akart ! és igen is szükség lenne egy hg-ra mert lenne mit csinálni ezzel a topikkal lásd pl csak 1-et a bannert ! ha felmész valamelyik külföldi fórumra be vagyunk linkelve 2 helyen amit eddig láttam ! az egy dolog hogy törlik a kinti modik ezeket a csóró linkeket de attól mi még ugyanúgy szennyesek vagyunk kint ..
/ ezzel nem akartam prédikálni sem neked sem másnak , csak leírtam hogyan látom a dolgokat 😊 szóval senki ne vegye magára /

Tinka123
Ez igy igaz, de a bannert akkor is le kellene cserélni, de talán ha irnánk a modi topicba lehet megtennék nekünk: )

\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"

tzs1
<#taps>Osztom a véleményed!<#eljen>

\"Nem szükséges elpusztítani az ellenséget magát, elég elpusztítani az ellenállásra való hajlamát.\" Walter Scherf Pz.Abt. 503 Königstiger parancsnok

LezFiddler
Sziasztok!

Szerintem szúrjunk ki nenussal!
Viselkedjünk normálisan, fórumozzunk érett ember módjára! Ha így teszünk akkor észre sem vesszük, hogy nincs házigazdi.
( Hiszen majdhogynem azt mondhatnánk, hogy nincs rá szükségünk )

Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!

tzs1
Valószínûleg. Bár nem akarom nenust védeni, de én is Admin vok egy másik ETS fórumon, de én sem írok nap mint nap, de tudják hogy benézek.
Ritkán írok, de vannak modik akik írnak helyettem 😊
Viszont arra hogy ilyen sokáig nem ír, nem igen van magyarázat...
Meg lett szavazva, így õ a HG. És igen, amíg nem mond le, õ is marad.
Ez van 😞

\"Nem szükséges elpusztítani az ellenséget magát, elég elpusztítani az ellenállásra való hajlamát.\" Walter Scherf Pz.Abt. 503 Königstiger parancsnok

Tinka123
Pedig hogy köcsnyörgött hogy szavazzunk rá (hülyegyerek)
És igen szerintem is szivatásból csinálta...

\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"

Truck Driver001
Úgy érzem ebbõl se lesz semmi. 😄

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

R420
Valaki tudna adni egy linket Kamaz Food Tankerérõl ami jó az 1.3 patchhez is.
Köszi!

@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"

Mostmár ezt is ki lehet belõle nézni..

Aláírás (max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

DJKonya
A nyakam rá hogy pusztán szívatásból csinálta.

Azt hiszem elég nagy körben itt SG-n elásta magát.

Aláírás (max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

Szobi30
gondolom, hogy nem válaszolna rá...én rá szavaztam akkor, mert láttam, hogy rám alig szavaz valaki és inkább viszaléptem és rá szavaztam mert elég jóban voltam vele, de ezért nem tom, hogy mi értelme volt annak h átvegye a topikot...annyit csinált, hogy kitett bannernak egy lopott képet amiért most a topikot szídják sokan:S
dehát ez van...ahogy Konya is leírta magunknak csináltuk.

R420
Jó lett!

@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"

Taki 122
Estét!
Tegnap estére még a szervíz elõtt állt.

Ismét útra kész.

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas

tuzfal3
Kivételesen mosom kezeimet, én akkor is azon voltam h Szobi vagy RS vigye tovább... igazából érteni se értettem h miért nenus kapta a jogot de mindegy.Gondolom ha írtok neki privátot arra se válaszol...

Opel Movano 2.8DTi

Én nem szavaztam rá, valamiért volt egy megérzésem, hogy nem azért jelentkezik, hogy a topikkal foglalkozzon.
Bejött..

Félember
de akkor nemtudom hogy mi a rákért vállalta el..

PttM Fa
De amig nem volt HG addig minden nap ittvolt. Amugy igazad van!

DJKonya
Na most nézzük a dolognak azt az oldalát hogy ti szavaztátok meg, itt a böjtje, bár senki se gondolta volna hogy ekkora patkány.

PttM Fa
Itt is aktiv....