Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kellene egy kis segiccség
Zmodban File/merge/berakom ami kell nekem és baszott nagy 😄
mivel birom összébb huzni ??
Scania R620,VolvoFH16 Kamionos leszek mindöröké !!!!
\"Régen a lányok úgy főztek, mint az anyjuk, most meg úgy isznak, mint az apjuk.\"
Scania R620,VolvoFH16 Kamionos leszek mindöröké !!!!
A "Vándor"
Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas
amúgy lenne még egy kérdésem:
hogy lehet berakni egy kamion a mod mappába,úgy,hogy a belseje és a sebessége is megváltozzon?
az autóknál pedig az a baj,hogy nem az igazi..vagyis olyan,mintha egy átlátszó lyuk lenne az autókban
www.szobi.picturepush.com
amúgy köszi.
Nenus: nem tudom már pontosan, hogy mikor volt a szavazás de én utána írtam a modiknak és semmi nem történt...mi azt hittük, hogy addig nem lesz semmi amíg te nem jelented be, hogy lemondasz...szerintem fel kellene venni egy modival a kapcsolatot és vele megoldani ezt!
egyébként pedig jó tanulást!😉
itt egy link a végeredményrõl!
nem tudja valaki,hogy mikor adják ki a legjújabb verziót az ETS-ból?
Sg n jártál és ide be sem néztél szerintem.
Olvass viszáb és látsz egy képet.
Már onnan kivehetõ hogy 18adikán fent voltál ami keddi nap volt.
Ennyit a becsületrõl....
http://andor.picturepush.com/ CB : ANDOR
De jobb lenne ha új R szériás oldaltakaró lenne rajta!
Én lennék amúgy házigazda, de Szobit már megválasztották, pont.
Csak annyi eszed lehetett volna hogy akkor nem vállalod.
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....
Töki azt mondta hogy átvenné, de ti döntsétek el.
Aki szeretnek HG lenni írja hogy jelentkezne, és szavazás alapján el lesz döntve.
És még mielõtt valaki is szidna merthogy nem figyeltem a topikot, elmondom hogy a tanulás év vége elõtt nálam elõrébb való mint 1 fórumot nézegetni.
Tehát akkor szavazás lesz, holnap délután 3-ig várom a jelentkezõket és onnantol indul a szavazás
....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....

http://truckgamesmods.atw.hu Я люблю тебя!
egyébként tényleg, csinálni kellene egy bannert, egy faq-t és még amit akarunk...és moditopikba írni, hogy cseráljék a bannert és tegyék be a FAQ-t
a HG nélküli dologgal pedig annyi a gond, hogy ha idekön valaki aki nem bír magával akkor nem lehet fegyelmezni...szóval nem ártana egy HG szerintem se, de amíg nem lesznek olyan emberek addig nem lesz semmi gond😊
Lehet, hogy az elsõ mondatot nem ártott volna idézõjelbe tennem.
Ha csak annyi lenne a dolog, hogy új banner legyen ( természetesen új, hasznos linkekkel,- normális, gyakran frissített FAQ-val ) akkor mint ezt Tinka123 is írta, szerintem is megcsinálná nekünk valaki más ha szépen megkérjük!
Nenus-t nem ismerem de nem igazán tudom elképzelni emberrõl, hogy életcélja legyen az, hogy HG legyen az ETS topikban, bár ki tudja!
Valószínûbbnek tartom, hogy nem érdekli már a játék ( nincs ezzel semmi gond ) ezért nem foglalkozik a topikkal.
Természetesen egy topiknak szüksége van HG-ra, ezt én is osztom. Lehetne annyira karakán f....a gyerek, hogy azt mondja, -köszönöm szépen ennyi volt- de ha nem hát nem.
Erre írtam azt amit írtam.
Az pedig, mint írtad, hogy -"szennyesek vagyunk kint" - csak és kizárólag rajtunk múlik!
Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!

http://truckgamesmods.atw.hu Я люблю тебя!
#108220 : ezzel nagyon kiszúrunk vele ! briliáns az ötlet ! értsd meg neki nem az a lényeg hogy itt balhé legyen , neki annyi bõven elég hogy elmondhatja hogy õ hg és ezzel õ el is érte amit akart ! és igen is szükség lenne egy hg-ra mert lenne mit csinálni ezzel a topikkal lásd pl csak 1-et a bannert ! ha felmész valamelyik külföldi fórumra be vagyunk linkelve 2 helyen amit eddig láttam ! az egy dolog hogy törlik a kinti modik ezeket a csóró linkeket de attól mi még ugyanúgy szennyesek vagyunk kint ..
/ ezzel nem akartam prédikálni sem neked sem másnak , csak leírtam hogyan látom a dolgokat 😊 szóval senki ne vegye magára /
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
\"Nem szükséges elpusztítani az ellenséget magát, elég elpusztítani az ellenállásra való hajlamát.\" Walter Scherf Pz.Abt. 503 Königstiger parancsnok
Szerintem szúrjunk ki nenussal!
Viselkedjünk normálisan, fórumozzunk érett ember módjára! Ha így teszünk akkor észre sem vesszük, hogy nincs házigazdi.
( Hiszen majdhogynem azt mondhatnánk, hogy nincs rá szükségünk )
Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!
Ritkán írok, de vannak modik akik írnak helyettem 😊
Viszont arra hogy ilyen sokáig nem ír, nem igen van magyarázat...
Meg lett szavazva, így õ a HG. És igen, amíg nem mond le, õ is marad.
Ez van 😞
\"Nem szükséges elpusztítani az ellenséget magát, elég elpusztítani az ellenállásra való hajlamát.\" Walter Scherf Pz.Abt. 503 Königstiger parancsnok
És igen szerintem is szivatásból csinálta...
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
Köszi!
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
Aláírás (max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Aláírás (max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
dehát ez van...ahogy Konya is leírta magunknak csináltuk.
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
Tegnap estére még a szervíz elõtt állt.
Ismét útra kész.
Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas
Opel Movano 2.8DTi
Bejött..
http://andor.picturepush.com/ CB : ANDOR