Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Scania R620,VolvoFH16 Kamionos leszek mindöröké !!!!
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
Aggregát Dafxfiskern érdeme.
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
A Volvó is jó!
Ha kijavítod a hibákat rendben is lesz! 
Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas
Am meg köszi.
Rakodás
Úton
45 Perc
Leadás
Hétvége
Bocsi a sok képért.
ha találsz oja potkocsit akor megcsinálom neked
Mostanában szoktam látni 1-2 új magnumot, tudna valaki linkelni? vagy küldeni?
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
www.szobi.picturepush.com
Épp gabonát öntöttem lefele.
Mai nap véget ért állok be a helyemre.

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Subaru Impreza & Hummer
Valakinek nincs ilyen pótkocsija? :
Ilyen
Ha van, kérem küldje el nekem.
Elõre is köszönöm!
Üdv
Falkon
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Ha esetleg ráérsz, és megkérhetlek, olvasd el ezt a hsz-em.: #108181
Válaszod elõre is köszi! 😉
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
am az úgy tök fasza lenne, ha minden kamion fajtából lenne benne újjab és régebbi fajta is...pl DAF-ból lenne benne 105-ös, a régi fajta XF-es és mondjuk még az õsrégi 95-ös is...és mind1ikhez megfelelõ interior lenne, nem kis meló tom...de nagyot kaszálhatna vele az SCS ha öszedobna egy ilyen gémet(nem csak erre vonatkozólag hanem sok más dolgot is figyelembe véve)
www.szobi.picturepush.com
Amit mondok lehet hogy off de sztem biztos is.Légyszi segítetek?Most vettem 1 G25-t hogy állítsam be hogy ki tudjam használni hogy körbefordul másfélszer.Hiába fordul annyit nem tom beállítani hogy a GTS be is úgy forduljon a kornmány LÉgyszi segKöszönöm elõre is😄ani
mondjatok egy mondatot a hajóval és a békával! Békapod a fa*** hajó-hanemjó! xD http://trucksimportal.xooit.org/index.php
Feri köszi: )
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
♥¨°º¤ø„¸ ScAnIa Я420 ¸„ø¤º°¨♥ Kamion szív,kamion lélek,kamionos leszek amíg élek! ...:::Euro Truck Simulator:::...