Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az 1.3 -as mega mixmapról valaki toljon már egy linket mert a huntruckeres behalt.
Elõre is ty
Valószínû az a probléma, hogy a traktoron kicsit magasabb a "collision", vagy a póton alacsonyabb mint kéne.
Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!
A profibbaktól kérdem hogy jót mondtam-e.
SCANIA THE BEST
-Kisfiam, mi van a kezedben? -GÖRCS!!!
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
vagy ez az r730?:D
mert vadi újnak tûnik.
Gratulálok a sok szép munkáért a készítõknek!
Lenne egy kérdésem. Ha van valakinek Gartner KG-s skinje frigo-s póttal vagy ha valaki vállalna egy festés a pótomra azt kérem jelezzen.
Nagyon köszönöm elõre is.
...::: Jungelharcos :::... ...:: Volvo FH 16 ::... My sport is transport!
Kerekek amúgy abszolút nem illenek rá.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
The Truck Is My Life
Hálás köszönetem nekik:
-Félember
-Lez Fiddler
-Ventrures87
Alakitottam egy kicsit a skinen meg levettem a magositott mert vége a télnek igy én már nem hordok Kukoricát. Mostantól Sódert hordok és ahoz nem kell magositó:D
VOLVO,SCANIA,IVECO,DAF,MERCEDES-BENZ,MAN
Hivatás az Életért!
Szépek a szerelvények! <#kacsint>#kacsint>
Rise FM Mi a vas legnagyobb ionja? A kam-ion.
#108715: Szép! :)
#108713: Nagyon jó lett! :)
#108689: Ez de komoly! :O
UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/

♥¨°º¤ø„¸ ScAnIa Я420 ¸„ø¤º°¨♥ Kamion szív,kamion lélek,kamionos leszek amíg élek! ...:::Euro Truck Simulator:::...
Ha nem privát akkor betudnád linkelni nekem?
Tomikahh:Fasza!
Gerypapa:Szintén Szép!
Tomikahh: K*rva szép!!!!<#eljen>#eljen>
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
belteret te csináltad?
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
The Truck Is My Life
A'szem a 7re ennyi volt!
Jó éjt!Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas
Szépek lettek a gépek.
Valaki segítene convertálni?
Hálás lennék neki
CB:Mester,Krisztike Scania,Volvo,Man
Faszcsi!!!<#vigyor2>#vigyor2>
FAN \\ Scania-Daf-Volvo / FAN Good Day To Die
FAN \\ Scania-Daf-Volvo / FAN Good Day To Die