Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The Truck Is My Life
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
Valaki tudna nekem adni egy szépen kidolgozott, faxa DAF XF belsõt?Meg egy Waberer's-es pótot szintén DAF XF-hez?
Ti még soha nem írtatok ide baromságot?
áhh ennyit errõl
CB:Mester,Krisztike Scania,Volvo,Man
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Nem válalok Konvertálást,visszarakást névtábla...stb http://tirpa.picturepush.com
Más: Megkérem valaki linkeljen be egy TGX interiort GTS-bõl ETS-be.
Elõre is köszönöm szépen!
...::: Jungelharcos :::... ...:: Volvo FH 16 ::... My sport is transport!
a Bannerban lévõ Volvórol tudna valaki linket adni ha nem is az de hasonlórol?
köszönöm!
CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/
Valaki tudna nekem adni egy szépen kidolgozott, faxa DAF XF belsõt?Meg egy Waberer's-es pótot szintén DAF XF-hez😄
Scania R620,VolvoFH16 Kamionos leszek mindöröké !!!!

Scania R620,VolvoFH16 Kamionos leszek mindöröké !!!!
innen hogy tudok letölteni?
CB:Mester,Krisztike Scania,Volvo,Man
Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!
-Kisfiam, mi van a kezedben? -GÖRCS!!!
Ha igen akkor a pót collision-ján ( ütközõzóna ) kéne alakítani, ha nem megy be egyik alá sem akkor az autóéval van gond!
Ahogy SuSu1992 írta, igen Zmodelerben kéne orvosolni a problémát.
Szerintem bátran írj neki, biztosan segít!
Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!
Valaki tudna nekem adni egy szépen kidolgozott, faxa DAF XF belsõt?Meg egy Waberer's-es pótot szintén DAF XF-hez😄
Kérnék egy jo és egy gyors segitséget😄😛
Azt szeretném kérdezni h ezzel mit csináljak mert most konvertáltam bele az Ets be a zmodból és ien lett meg tudja vki mondani h mi a hiba????😛
VOLVO,SCANIA,IVECO,DAF,MERCEDES-BENZ,MAN
10 óra vezetésbõl 3 perc híján tudtam este fékezni Bordeux felett egy hofban. Most reggel ébredés után lõttem egy képet, a hétvégét itt töltöm.