Euro Truck Simulator

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sjani1995
low low deck mi? 😄DDD

Rise FM  Mi a vas legnagyobb ionja? A kam-ion.

attila49
Jó a szó tesó<#beka3><#zavart1>

FAN \\ Scania-Daf-Volvo / FAN Good Day To Die

attila49
Az 1. kép csalós!!
A 2. képen látható a tükörtengelynél a lökhárító nemis olyan lent van <#vigyor4>
És köszi!!<#love12>

tuzfal3
Ajj nem érzed át a feelinget...ez hókotró 😄

Opel Movano 2.8DTi

sjani1995
szép! csak ez eleje nagyon lent van

attila49
Turul Trans Kft
Az egész saját gondolat alapján!
Vélemények jöhetnek!!:

tuzfal3
Elég vicces lenne végig számolni 😄

Opel Movano 2.8DTi

sjani1995
egyszerûûûûûûûû
1 2 3 4 5 6 7 8............<#idiota>
am nem tudom

tuzfal3
Ha konyítasz a játékba rakáshoz szivesen látlak a táboromba. 😄

#109887 - Igen szándékozom hozzá interiort is csinálni.Ha összeségében nézzük ez már tél óta készül.De amiket láttok a képen az egy másfél heti munka.Az elsõ lökháritõ az egy kínszenvedés volt, az a sok iv meg kanyarulat...Az interior is szép munka lesz.Komolyan mondom lassan bekattanok a sok pirospötty(polygon) láványától. 😄

Más... Valaki megtudná mondani hogy miként tudom megnézni pontosan mennyi polygonból épül fel a kócerájom?

Opel Movano 2.8DTi

russh12
baaaaszki ha egyszer készlesz ez kurva jól fog kinézni<#wow1><#wow1> remélem ha a kaszni kész akkor interriort is csinálsz hozzá mert az úgy lenne az igazi de ígyis gyönyörûû lesz 😄 grat grat minden elismerésem
mennyi idõt öltél eddig bele?

mondjatok egy mondatot a hajóval és a békával! Békapod a fa*** hajó-hanemjó! xD http://trucksimportal.xooit.org/index.php

djano
Szerintem nagyon fasza gépezet

CB:308-as Kis Janó&#9829;&#9829;&#9829;Monaa&#9829;&#9829;&#9829; Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/

DoggY55
Gurultam eggyet a régiséggel!

Nem válalok Konvertálást,visszarakást névtábla...stb http://tirpa.picturepush.com

CzUKi
Elhiszem 😄 De én felnézek rád mert te konyítasz valamit a modellezéshez én zmodiban csak pár alapvetõ dolgot tudok Ugyhogy sok sikert ha valamiben esetleg tudok segíteni (bár nem hinném😄) Akor szólj 😄

"Fighting for peace is like fucking for virginity"

tuzfal3
Köszi.Van vele munka bõven.

#109888 - köszi

Opel Movano 2.8DTi

Tanker56
Hello!
Kijött a post ussr 1.5 is már <#vigyor3>, link: http://www.filefront.com/15231055/Post_USSR_Mod_1.5-with-RO-cities.scs/

CzUKi
Fasza lesz <#eljen><#eljen>

luspaydavid
<#eljen> Szép munka már alakul 😄

The Truck Is My Life

tuzfal3
Hali! Munkálkodtam kicsit.
Szép képek/gépek!
Üdv.

Opel Movano 2.8DTi

CzUKi
Ne legyél már ekkora here 😄 Szerintem ha ennyit nem tudsz akkor haggyad már vagy 8 szor el lett magyarázva.
Amúgy meg megnyitsz egy rar filet és ott el tudsz lépkedni a mod mappáig és akkor meg tudod nyitni a post ussr -t <#wink>

Tanker56
De winraral hogy kell? Azt nem tudom, meg akkor mivel nyissam meg a Post USSR 1.4 fáljt? 😄

Köszi szépen! 😄
Tinka: Neked is köszi! 😊
#109875: Nem skinestõl kértem.

CzUKi
Hali mindenki Dobok pár képet 😄
Rakodás Minszkben

Úton Moszkva felé

Rakodás Moszkvában

Robogok Vilnius felé

szazoltan

Truck design team:Akela,Bullseye,Tescobetyár,Wanlo,Janika,Soro63,Phantom,szazoltan HTDT TEAM:SORO63,MELORY,AKELA,PHANTOM,SZAZOLTAN DREAM TEAM:Tescobetyar,Bullseye,Wanlo.

Tinka123
Semmi.

\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"

szazoltan
Bocsi nem néztem az utolsó képet😊
csak az elsõt.

Truck design team:Akela,Bullseye,Tescobetyár,Wanlo,Janika,Soro63,Phantom,szazoltan HTDT TEAM:SORO63,MELORY,AKELA,PHANTOM,SZAZOLTAN DREAM TEAM:Tescobetyar,Bullseye,Wanlo.

Tinka123
A pót az Schmitz nem? Vagy mos nem értem : S

\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"

szazoltan
Ha jól látom ez egy új kogel?

szazoltan

Tinka123
Az alapgép nagyon nem privát:S
tessék a kamion
A pót alapja tudtommal az sem az ... de ahhoz nem találtam linket.

jozsiking
Kis Tizedes Bocs de privát

szazoltan
Egyben van nagyon a szerkezet.

#109872 Tessék,Polonia map,winter moddal,szerintem érdekes map.letöltés.

Tanker,ennél jobban már nem tudok segíteni,és ha ebben a játékban boldogulni akarsz,legalább ezt meg kéne tanulnod,mert minden nem hullik az öledbe készen.
Szép munkák születtek,gratula mindenkinek.

sjani1995
Csináld úgy ahogy Zoli mondta csak szedd le a Winrar-t és azzal, ne szórakozz TC-vel......
Innen (csak próbaverziók)

Sziasztok! Tudnátok ajánlani egy jó mapot, amivel ti is nyomjátok?

DoggY55
Jónapot!
A kerekek még kintebb lesznek azon kivûl véleményt irjatok!

Nem válalok Konvertálást,visszarakást névtábla...stb http://tirpa.picturepush.com

A Magnumról meg a pótról tudnál egy linket adniM
Elõre is köszi!

Tanker56
Valaki feltudná tölteni a SAJÁT Post USSR 1.4 scs fálját amiben az orosz városok neve érthetõbb? Mert én béna f**** avgyok és nem tudom kicserélni a neveket<#falbav>

Tinka123
Hátsólámpa csere és<#eljen><#hawaii>

jozsiking
Sziasztok. Kicsit gurultam.

Csak az scs-t

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

hungaro
Csak az .SCS kiterjesztésûeket!

Hivatás az Életért!

végre egy normális válaszoló 😊 kösziii még egy kérdés: letöltöm, kicsomagolom de vannak a mappájában más fájlok is. Csak a scs fájlokat másoljam a mod mappába vagy az egészet?O.o
Tanker56
Sjani!

Feltöltenéd a TE post USSR 1.4 scs fáljodat?Mert a neveket sehogyse tudom érthetõbbé tenni, nem tudom a total commanderel rámásolni az eredeti nevekre az "érthetõbb" neveket...

sjani1995

sjani1995
A Dokumentumokban találsz egy Euro Truck Simulator nevû mappát, abban pedig a mod mappát, ebbe kell berakni a különféle modokat a játékhoz (kamionok, pótkocsik, mapok, modok). Ha valahonnan letöltesz pl. egy kamiont akkor az általában .zip vagy .rar tömörített fájl, ezt Winrarral ki tudod bontani és találsz benne egy vagy több .scs fájlt. Ezeket a fájlokat kell bemásolni a mod-mappában. A többit majd sztem késõbb.... 😉

Tanker56
Valaki nem töltené fel nekem a SAJÁT Post USSR 1.4-ét? De amiben az orosz város nevek már érthetõbbek

1.Banner 7.pont
2. Zmodeler
3. licenseplates.tv

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Hehe, kösz 😄 Tudtok nekem adni linkeket ahol ilyen "modok" vannak? 😊 Jahm és, hogy szerkesztgetitek a kamionokat? 😄 Namégegy... magyar rendszámok? 😮
kislancos
banner 4.pontja

CB-106 Kisláncos http://kislancos.picturepush.com/ Scania & Man Fan!

Halihó, tök új vagyok még a játékban és igazából fogalmam sincs mi hogyan mûködik... olyan kérdéseim lennének pl: hogyan tudok kamiont cserélni? Elõre is köszi!
ManBoy
komoly a vidi . a zenét áttudnád passzolni ? én is pont vidit szerkesztek és ez a zene elég jó lenne alatta ! elõre is thx

xXx.MAN.xXx ...:::finoman a pedálokkal:::... **(Ne rugd , ne vág ! ez a munkaeszköz)**