Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meg feltöltenéd egy másik tárhelyre amit adtál?
Elõre is Kösz! <#worship>#worship>
Atesz,van egy átírási mod,de nem jut eszembe mit kell átírni,de így is egy potra elég sok fuvart lehet felvenni.
Tanker 56.Szerintem kezd az elejérõl.Szedj ki mindent a mod mappából,csak a mappot nem.Kezd új játékot,ez fontos,mert ez nélkül nem találod meg az orosz városokat.Mivel hogy az orosz városokat már meg találtad érthetetlen nyelven,ezek szerint már oroszban vagy,ismétlem,próbáld meg ugy a fuvarvállalást,hogy csak a modban a map van.
Mivel nem tudom melyik orosz mappot raktad be,én feltöltöttem neked,és akinek kell az érthetõ városneveket.
És a használata a következõ:
Katt a mod mappában a Post USSR mod v1.4 scs fájlra kétszer => Katt def mappa kétszer => Katt economy mappa kétszer => Katt city mappa kétszer,és ott látod a városneveket.Ezek után nyisd meg az általam adott city mappát,rá másolod a tartalmát áthuzással vagy ahogy szoktad az eredeti városnevekre és felûlirod.
letöltés
Truck design team:Akela,Bullseye,Tescobetyár,Wanlo,Janika,Soro63,Phantom,szazoltan HTDT TEAM:SORO63,MELORY,AKELA,PHANTOM,SZAZOLTAN DREAM TEAM:Tescobetyar,Bullseye,Wanlo.
Valaki legyen olyan szives és magyarázza el hogy 1 pótra hogy tudok több fuvart tenni?Ha van rajta Refer meg Food vagymi akk hogy tudom pl Orange-ra meg egyebekre tenni?Hálás lennék köszönöm elõre is!!!
FAN \\ Scania-Daf-Volvo / FAN Good Day To Die
És Oroszországba hogy szállíthatok rakományt? Mert amikor kiválasztom a cégnél, hogy hova szeretném vinni, nincsenek orosz városok benne...
CB-106 Kisláncos http://kislancos.picturepush.com/ Scania & Man Fan!
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
Truck design team:Akela,Bullseye,Tescobetyár,Wanlo,Janika,Soro63,Phantom,szazoltan HTDT TEAM:SORO63,MELORY,AKELA,PHANTOM,SZAZOLTAN DREAM TEAM:Tescobetyar,Bullseye,Wanlo.
Akela nekem is összedobhatna egy szép belsõt a scaniamba <#buck>#buck><#idiota>#idiota>
"Fighting for peace is like fucking for virginity"
Aláírás (max. 200 betû, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
SCANIA THE BEST
A belsejérõl nincs egy kép ? Mármint a modellnek a belsejérõl mert ugy emékszem hogy a tied szépen ki van dolgozva :D
Megraktak Odessa-ban
Alig volt már nyál a gépben :D
Valószínû ma már nem lesz több fuvar ezért beálltam a kolléga mellé :D

Am szép lesz <#eljen>#eljen>
Nem haragszol ha megkérdem GTS topikba?
Miért van az hogy az ugyanebben a zmodelerben készített lökhárítomat nem engedi importálni?Komik jöhetnek.
Opel Movano 2.8DTi