Euro Truck Simulator

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ubul97
Napot!
Nem csak ha lengyelországot válsztod!

Tanker56
Lenne még 1 hülye kérdésem: Total Commanderel h a p***ba másolom rá úgy hogy jó is legyen ?

Tanker56
Köszi Veres! Közbe újra kezdtem a kariert és tudok már szállítani Orosz országba csak amikor kiválasztom, hogy melyik országból akarom kezdeni, így is-úgyis oroszban kezdi el XD

VERESS 96
társítsd total commanderhez!

Tanker56
Na a letöltést meg oldottam, de amikor rá kattintok a Post USSR 1.4 scs fáljra akkor társítani akarja és csak a jegyzettömbbel lehet...

Tanker56
Köszönöm a segítséged de új kariert keztem úgy, hogy csak a kamionom van bent a mod mappában a Post USSR 1.4 mellet és akkor se adja ki az orosz városokat amikor ki akarom választani, hogy hova vigyem.

Meg feltöltenéd egy másik tárhelyre amit adtál?
Elõre is Kösz! <#worship>

szazoltan
Szép napot mindenkinek.

Atesz,van egy átírási mod,de nem jut eszembe mit kell átírni,de így is egy potra elég sok fuvart lehet felvenni.

Tanker 56.Szerintem kezd az elejérõl.Szedj ki mindent a mod mappából,csak a mappot nem.Kezd új játékot,ez fontos,mert ez nélkül nem találod meg az orosz városokat.Mivel hogy az orosz városokat már meg találtad érthetetlen nyelven,ezek szerint már oroszban vagy,ismétlem,próbáld meg ugy a fuvarvállalást,hogy csak a modban a map van.
Mivel nem tudom melyik orosz mappot raktad be,én feltöltöttem neked,és akinek kell az érthetõ városneveket.
És a használata a következõ:
Katt a mod mappában a Post USSR mod v1.4 scs fájlra kétszer => Katt def mappa kétszer => Katt economy mappa kétszer => Katt city mappa kétszer,és ott látod a városneveket.Ezek után nyisd meg az általam adott city mappát,rá másolod a tartalmát áthuzással vagy ahogy szoktad az eredeti városnevekre és felûlirod.

letöltés

Truck design team:Akela,Bullseye,Tescobetyár,Wanlo,Janika,Soro63,Phantom,szazoltan HTDT TEAM:SORO63,MELORY,AKELA,PHANTOM,SZAZOLTAN DREAM TEAM:Tescobetyar,Bullseye,Wanlo.

attila49
Hali!!
Valaki legyen olyan szives és magyarázza el hogy 1 pótra hogy tudok több fuvart tenni?Ha van rajta Refer meg Food vagymi akk hogy tudom pl Orange-ra meg egyebekre tenni?Hálás lennék köszönöm elõre is!!!

FAN \\ Scania-Daf-Volvo / FAN Good Day To Die

Miki 007
Grat ez nagyon szép lett... <#eljen>

Tanker56
OFF:Bocsi a tripla postért.

És Oroszországba hogy szállíthatok rakományt? Mert amikor kiválasztom a cégnél, hogy hova szeretném vinni, nincsenek orosz városok benne...

Tanker56
És valaki tudna nekem adni valamit amitõl az Orosz városok neve érthetõbb lenne?

Tanker56
Ohhh Köszi a segítséget! Kipróbálom 1.0-án

kislancos
mivel 1.3as azért..a psot ussr mapok csak 1.0án mennek.

CB-106 Kisláncos http://kislancos.picturepush.com/ Scania & Man Fan!

ez szép? ez nem szép ez GYÖNYÖRÛÛÛÛÛÛÛÛ!!!!!!!!!!!!!!!!

Tanker56
Valaki nem tudja mi lehet a baj? Felraktam a Post USSR 1.4 full-t és amikor be akarom tölteni a mentésem a 3/4-nél kilép, 1.3-as ETS és egy mód sincs bent mellete

Széép!<#eljen>

Cargobull
Jah faya lett grat

::::::::MAN TGX TGS TGA::::::::

MANos Viktor
Nagyon gyönyörû! :D

UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/

Tinka123
Szép, igényes, kidolgozott munka! ; )<#eljen>

\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"

jozsiking
Szazoli gratulálok szép munka mint mindig.<#taps><#taps>

ok, egy próbát megért :)
szazoltan
Több hónapi munka van benne,minden a dafon részletesen ki van dolgozva,nem lesz tölthetõ.

Truck design team:Akela,Bullseye,Tescobetyár,Wanlo,Janika,Soro63,Phantom,szazoltan HTDT TEAM:SORO63,MELORY,AKELA,PHANTOM,SZAZOLTAN DREAM TEAM:Tescobetyar,Bullseye,Wanlo.

CzUKi
LOL Egybõl megy a kunyizás :P:D

"Fighting for peace is like fucking for virginity"

Helló, tölthetõ lesz? :):)
CzUKi
Áhh jól emlékeztem <#wow1><#eljen><#worship>
Akela nekem is összedobhatna egy szép belsõt a scaniamba <#buck><#idiota>

Tanker56
De kva jó! <#wow1> Nagyon szép lett! Grat!

szazoltan
Köszönöm mindenkinek az elismerõ szavakat.<#worship>

szazoltan
És a belsõ.
Köszönöm Akela barátomnak a lelkiismeretes munkáját,amit e szerelvényen létre hozott.

Ez is nagyon szép Zoli, gratulálok! :)

Aláírás (max. 200 betû, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

Tanker56
Ha kiveszem a modokat, 1.3-as ETSen fog mûködni rendesen akkor a Post USSR 1.4 full?

Szép szerelvény zoli! <#eljen><#worship>

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

rapi9
Ez télleg szép szerelvény<#eljen><#wow1>Biztos hogy volt vele munkád<#hehe>

SCANIA THE BEST

CzUKi
Biztos jól fog kinézni :D
A belsejérõl nincs egy kép ? Mármint a modellnek a belsejérõl mert ugy emékszem hogy a tied szépen ki van dolgozva :D

CzUKi
Gurultam én is ma egy utolsót
Megraktak Odessa-ban

Alig volt már nyál a gépben :D

Valószínû ma már nem lesz több fuvar ezért beálltam a kolléga mellé :D

szazoltan
Köszönöm,már találok rajta hibákat,hamarosan csinálok neki egy crom tartályt is.

CzUKi
Ku..a szép ez a gép <#eljen><#wow1>

szazoltan
Na kész lettem,már egy hete bûvölöm amikor idõ van rá.

További képek itt.

tuzfal3
akad más moddal

Opel Movano 2.8DTi

Tanker56
Valaki nem tudja mi lehet a baj?Az USSR 1.4 map-ot berakom a mod mappába és amikor a játékban be akarom tölteni az elmentett játékot a betöltés 3/4-énél kilép

CzUKi
Nagyon szép lett <#eljen> a pótról tudnál egy linket dobni ? Skinnel is jöhet mert nekem nem kell csak a pót :D

jozsiking
Sziasztok
Gratulálok mindenkinek a munkájához.<#eljen><#eljen>

Festegetem egy kicsit.

CzUKi
Vagyis bal fölsõ sarok File->Merge
Am szép lesz <#eljen>

CzUKi
hát ha a lökös z3d ben van akkor próbáld meg Mergével

Ez látod nekem is kellene, már Ht-n is kértem linket de ott még nem adott senki!
Nem haragszol ha megkérdem GTS topikba?

tuzfal3
Hali.Már látom magam elött:D

Miért van az hogy az ugyanebben a zmodelerben készített lökhárítomat nem engedi importálni?Komik jöhetnek.

Opel Movano 2.8DTi

CzUKi
Na mi ez a nagy tömeg itt ?

imihaver
Köszönöm<#eljen>

\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"

szazoltan
Szép,csak javíts a feliraton,nagyon pixeles,ami sokat ront a minõségen.

CzUKi
A festés jó de a merci egy kicsir szutyok szerintem ...

imihaver
Sziasztok!!<#wave>
Kicsit festegettem:

\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"