Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De én a kerekekrõl le venném a fehér felíratot! 😊
Na tess itt a tartályos😄Nekem tetszik,sztem nem lett rossz😄
Véleményt pls<#vigyor5>#vigyor5>
к.ιηтнуα.

CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
<#idiota>#idiota>
Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com
am jó reggelt skacok <#wave>#wave>
Rise FM Mi a vas legnagyobb ionja? A kam-ion.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
A Scania még ép? 😊
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
...::: Jungelharcos :::... ...:: Volvo FH 16 ::... My sport is transport!
\"Nem szükséges elpusztítani az ellenséget magát, elég elpusztítani az ellenállásra való hajlamát.\" Walter Scherf Pz.Abt. 503 Königstiger parancsnok
am van még egy ötletem,tartályhoz fasza lenne..ha nem gond ezt is megmutatom😄csak mondd milyen színû legyen a függöny és utánna😄
к.ιηтнуα.
meg a függönyt más színûre
am kezd fasza lenni 😄

к.ιηтнуα.
a michelin babák meg a megkülnböztetõ jelzéses szar sztem elég hülyén néz ki....
oldaltakaró nekem személy szerint nem tetszik....
többi oks 😄
Szerintetek milyen?😄
Véleményt pls<#vigyor5>#vigyor5>
к.ιηтнуα.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
\"Nem szükséges elpusztítani az ellenséget magát, elég elpusztítani az ellenállásra való hajlamát.\" Walter Scherf Pz.Abt. 503 Königstiger parancsnok
Csináltam templatét hozzá, de használhatatlam....<#falbav>#falbav>
Tud valaki segíteni nekem?<#email>#email>
Jó éjt !<#integet2>#integet2>
Ha van kérnék linket is!
Elõre is köszönöm!
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
am kösz😄
к.ιηтнуα.
Meg alulra tegyél 4 szúrót meg felülre is 4 és lehet tesz vele túlméretezni meg sztem tegyél bele névtáblát is
CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/
Ma délután unatkoztam,nincs még teljesen kész de mutatok pár képet😄
Szerintetek min változtassak?
Véleményt akkor is ha szar😄
к.ιηтнуα.
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
csak ez a fuvar volt