Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"
Úton :
Nekem így megfelel <#vigyor3>#vigyor3>
Ma tyúkok közt alszok <#hehe>#hehe>
#114366 : <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
#114363 : Ez nem a Rig'n'Roll-ból van ez a gép ? am szép
http://indafoto.hu/Thomson
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
1.Nem spaniferel szoktuk lefogatni a gépeket hanem láncos orsóval!
2.Nem ilyen helyen szoktuk lefogatni hanem van neki külön lefogató helye!
Nem akarok vitát nyitni csak tanácsokat adtam!
A tálca meg a szúrók hun vannak? 😄 Azokat ne spórold le ...
"Fighting for peace is like fucking for virginity"
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
De hun vannak a cuccok belõle amiket küdtem ? <#vigyor3>#vigyor3>
Módosítás:Bullseye9,Majd Én
Mikrót az köszönöm Czukinak.
CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/
Borszállítónak tervezem.
Még nincs kész nem fikázni.
The Truck Is My Life
The Truck Is My Life
Töki: Nekem foszõdben is teccett XD a puncisoddal meg elbújhatsz majd 😄
Imihaver : Jóez
De egy biztos, másolni nem fogok! Nem szoktam. Aki ismer, az tudja...
\"Nem szükséges elpusztítani az ellenséget magát, elég elpusztítani az ellenállásra való hajlamát.\" Walter Scherf Pz.Abt. 503 Königstiger parancsnok
Úgy döntöttem DAF-ot festek, azt találtam a cég honlapján, meg tartányost....
Ha ki nem dob vele a játék. Sajnos a Kamaz féle Food Tankerrel is kidobott, sõt a legtöbb tartányossal így járok... 😞
Mercit láttam még, lehet azt is fogok... 😊
\"Nem szükséges elpusztítani az ellenséget magát, elég elpusztítani az ellenállásra való hajlamát.\" Walter Scherf Pz.Abt. 503 Königstiger parancsnok
Töki: Már alig várom 😄
Majd nyomulunk konvojba <#hawaii>#hawaii><#idiota>#idiota>
Hamarosan én is jövök az új géppel😊
к.ιηтнуα.
Am köszi 😄<#puszis>#puszis>
#114344: Nemtudom :S Szerintem az hogy szarul vágtam ketté a napellenzõt mert eredetileg a felsõ és az alsó része egybe volt , de csak igy tudtam szétszedni 😄
к.ιηтнуα.
Új színben pompázik a kicsike 😄 (Tényleg sokkal szebb így 😄)
Szerelvényben (Rakodás és irány olaszország)
Férreálltam kicsit pihizni meg a papírokat várom ...
További képek hamarosan 😄😄
\"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is.\" http://tescobetyar.picturepush.com skype: ateszhun..
Csak szólok, hogy úgy döntöttem (a képeid alapján), hogy én is festek egy ilyen szerelvényt, más húzóval!
És a kérés: mintának használhatom a képeid? 😊
Nem másolni... 😊
Mivel keresek képet a neten..... 😊
♥¨°º¤ø„¸ ScAnIa Я420 ¸„ø¤º°¨♥ Kamion szív,kamion lélek,kamionos leszek amíg élek! ...:::Euro Truck Simulator:::...