Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az idõre kilincsel elõre!
2.de igen..akkor jössz ide,mikor nyûgödvan.
3.nyílván megnézném,hogy ha a cuccokat ki veszem a mod.mapábol mûködik-e a játék?
4. angol pálya...1.3-as játék? mer azzal nyílván nem fog menni az 1.0-ás kamion..
Nehézvolt?
hát ezt a problémát leirni nehéz!!
de megpróbálom!!!
na valaki leirta hogy az scs fájlokat a mod mappába másoljam!! megtettem és mindent átmásoltam képekkel mindennel együtt!!!!
amikor elinditom a simulatort belépek a menübe és amikor új játékot kezdek vagy be akarok tölteni egy mentést akkor elkezd tölteni és félúton a töltés közben egyszerûen kilép a játék és nem tölt be!!!! na ebben kérném a segítséget és ezért jobb lenne az msn vagy skype!!!!!
és hogy mit hogyan tegyek be!!!!és feltettem az angol pályát és nem engedi hogy ott kezdjek pedig felraktam!!
msn cimem [email protected]
skype krampuszka10
légyszives ezért keressen fel aki ért ehez vagy ezzel kapcsolatban tudna segiteni!!
NAGYON FONTOS!!
Köszönöm!!
Üdv!!
Zoli
Nemsokára úgy is készen lesz
CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
Ha van valaki linkelne eggyet?
Elõre is köszönöm.
Jó gépek
http://kisgyerek.picturepush.com/ ♥Daf XF95,SCANIA,MB-Axor.VOLVO♥
Rise FM Mi a vas legnagyobb ionja? A kam-ion.
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az idõre kilincsel elõre!
lenne 1 kérdésem...
a modok mien verzióval müködnek?
köszi
Kistódi, DJKonya : <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
http://indafoto.hu/Thomson
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Sjani: fasság ide belinkellni,mindenki akit érdekel,meg tudja keresni ETS2 tápigot.
Sjani: köszi.

matot kell cseréllni.
Tódi: köszi:D
Dávid : köszi..csak az a baj,h olyan embert nem ismerek,aki tud interiort konvertállni:D
Köszi a matot!
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
MAN TGA 18.530
(pl.:
material : "eut.dif_spec.add.env_nofresnel.fx" {
texture<0>0> : "bodybasic.tobj"
texture<1>1> : "/material/environment/vehicle_reflection.tobj"
ambient : { 0.500000 , 0.500000 , 0.500000 }
diffuse : { 0.500000 , 0.500000 , 0.500000 }
specular : { 0 , 0. , 0. }
tint : { 1.000000 , 1.000000 , 1.000000 }
env_factor : { 0.6 , 0.6 , 0.6 }
shininess : 100
} )
Szép napot mindenkinek! <#wave>#wave>
Kiscsendes:jó lesz grat <#eljen>#eljen>
http://kisgyerek.picturepush.com/ ♥Daf XF95,SCANIA,MB-Axor.VOLVO♥
85 %
rámpatükõõr : DD