Euro Truck Simulator

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

t sz 1:köszönöm szépen!
tisztelt forumlakók!
megkérdezném hogy kinek van meg eredetiben???
nekem kéne olyan ember IS aki ezt teljesen végig csinálta!
mert ha leirjátok ugy kicsit nehezebb!inkább beszélgetni kellene!!!
üdv!
Zooli
<#eljen>

Renault Trucks & DAF & Iveco dani117.picturepush.com

tzs1
Egyszerre 1 map! Mert üthetik egymást, meg a kamionok is lehetnek egy helyen....
Ellenõrizd le.

\"Nem szükséges elpusztítani az ellenséget magát, elég elpusztítani az ellenállásra való hajlamát.\" Walter Scherf Pz.Abt. 503 Königstiger parancsnok

tudnátok segiteni nekem??
berakom a uk map scs fájlt a kamionokat és az euro map by dejan scs-t berakom és a mega mix mapot a mod mappába és elinditom a játékot.
betöltés közben megfogja és a felénél kidob a játék és nem tom betölteni!
tudnátok segiteni??
1.0-as verziom van!! de 1.3-assal felpatcheltem!!
üdv!!
zoli
msn: [email protected]
hungaro
Off topikba tessék fáradni, vagy rendezzétek le privátba!

Hivatás az Életért!

Gondoltam feldobok 1 képet😊még mindig úton vagyok
Jó gurit mindenkinek!
Kisgyerek és Thomson002!köszönöm szépen!a ti gépetek is nagyon szép!!!<#eljen>
R420
Ha szabad kérdezni,hol kaptál TGA-t?

@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"

gumikacsa
Sziasztok!

Valaki dobna nekem egy nyitott mantga modelt, ha lehet z3d-ben.
Nem játékba kell, magáncélra, egy makett építéshez a látványt megtervezni.

Renault magnum http://kamionszim.hu

És kamionokat és egyéb kiegészítõket honnan tudok leszedni?
Találtam pár oldalt de fele fájl hibás, stb..
Köszi szépen a segítséget, elöl is jött a mappa.. a legegyszerübb dologra nem gondoltam csak..😄 Még1szer köszi 😊
Kistódi
add meg privibe az msn-ed felveszlek és akkor ott beszéljünk nyugi nem összeveszni akarok...

\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!

R420
Hát nem tudom de sokat dobna rajta pár értelmes cucc...

@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"

Kistódi
Ha az oldaltakarót leveszem akkor meg azért lesz csúnya mert ott van egy szál kipufogó és majd akkor csak a te kedvedért változtatok a színén. De am Csendessel másfél órát biztos szarakodtunk hogy legalább normális színe legyen a krómnak...

\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!

R420
Hát most akkor kéne rá ez a kipufogó ha szépen meg lenne festve és lenne rajta értelmes tuning,és ha az oldal takarót is elhagynád.

Kistódi
De akkor mutass szebb kipufogót meg mond meg hogy lenne szebb a körled?

R420
Hát jól elrontod a gépet.

Kistódi
Akinek nem tetszik ne nézze... Erre csak ennyit tudok mondani<#wink>

R420
Ahogy látod de elég csúnya,bugyuta....

Kistódi
Az a hiba hogy nem mentettél. Belépsz a játékba mentesz egyet és bejön a mód mappa...

Kistódi
R420: A kipufogót leszedni és kicserélni tuti nem fogom a ledek nekem és másnak is tetszenek (94Mike) és én nem akarom túlbonyolítani a belsõt de majd alakítok rajta majd meglátom

Djano: a lámpa alapból ott van meg ott van egy ilyen "sárvédõ" szeriség és azon van a lámpa ha jobban megnézed de majd beállítgatom most is azt kezdtem el. És imádom ha sok a lámpa 1 kamionon mert 2 ünnep között kint voltam Olaszba és éjszaka eszméletlen gyönyörûek...😄

Hello mindenki!
Az a problémám hogy mikor felrakom a játékot nem jön létre mod mappa ahova a különféle pach-et kell berakni(pl.: kamionok,pótkocsik) és nemtudom sehogy se orvosolni a hibát.. már jópár helyrõl leszedtem a játékot hátha az a gond de 1ik se hozott létre ilyen mappát..:S
ha esteleg valaki tudja mi a hiba segítsen pls, és linkelje be hogy honnan szedjem le :S 😊
Elöre is köszönöm 😉😊
djano
a póton elõröl a 4-dik lámpa hol van leszakadt és azért van lejjebb vagy a kerékbe van a fény😄
Am hát sztem elmegy mert ha neekd így tetszik akkor így jó hát szép amúgy ez a sok fény csak már néha lehet sok<#vigyor5>

CB:308-as Kis Janó&#9829;&#9829;&#9829;Monaa&#9829;&#9829;&#9829; Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/

R420
Kipufogó,felsõ szúróban a ledek csúnyák,az elsõ vas meg a belsõ üres használd a külföldi készítõk cuccait pl. eurofreaks.eu

Kistódi
Máté: Matot nem cserélek ez nekem nagyon tetszik
R420: Mit kéne kicserélnem?<#confused>

R420
Pár cuccot cserélj ki rajta mert ez egy kicsit Sunfituningos...

Cosmo1999
<#eljen>Szép csak egy új mat kéne a fülkére.
ha kell majd gyere msn-re.

CB:Mester,Krisztike Scania,Volvo,Man

Hali!
Azt a problémám hogy mikor felrakom a játékot nem jön létre mod mappa ahova a különféle pach-et kell berakni(pl.: kamionok,pótkocsik) és nemtudom sehogy se orvosolni a hibát.. már jópár helyrõl leszedtem a játékot hátha az a gond de 1ik se hozott létre ilyen mappát..:S
ha esteleg valaki tudja mi a hiba segítsen pls, és linkelje be hogy honnan szedjem le :S 😊
Elöre is köszönöm 😉😊
ez nekem szolt?? 😄 😄 😄
csak kérdezem.
ha nekem szolt akkor egy ismerõsömtõl kaptam!!
sjani1995
<#eljen>

Rise FM  Mi a vas legnagyobb ionja? A kam-ion.

Kistódi
Köszi Hungaro Köszi Thomson<#idiota><#wink><#wink>

hungaro
Szép!<#eljen>

Hivatás az Életért!

thomson002
Jó lett ! <#eljen>
<#law><#puszi>

http://indafoto.hu/Thomson

Kistódi
Ez a komplett és valószínûleg végleges most jön majd az interior...<#wink><#wink>

sjani1995
Felteszed valahova, pl: Kephost és feltöltés után kimásolod a direkt linket, aztán ide jön a direkt link <*img> * helyére /-t tegyél.

imihaver
Tessék

letöltés

\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"

Sziasztok erröl a géprõl tudna valaki linket adni? http://i29.tinypic.com/xnw2lc.jpg
Elõre is köszönöm a segítséget.
Ropi07
Valaki megtudná mondani hogy hogy lehet fényképet feltölteni?
Köszi

Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél\"

Kistódi
<#idiota><#idiota>de hülye vagy😄😄😄

thomson002
Nah csak semmi buzulás ! <#idiota>
am köszi !

Gell, Sjani : nektek is köszönöm !

sjani1995
hol a patch?

Gell97 kolega
<#eljen>

sziasztok!
én lehet hogy egy vagy több emberrel,de azoktól bocsánatot kérek!!
én nem irtam semmi olyat hogy nem ért hozzá kis csendes,hanem azt akartam megfogalmazni hogy nem csak a kis csendes segitsége érdekel hanem mindenkié!!és nem tudtam hogy a kis csendes profi!!
lehet hogy kicsit félreérthetted!!de nem baj!!majd máskor érthetõbben megfogalmazom!! 😄 😄 😄
<#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>
amugy mindent ugy csináltam ahogy leirtátok és nem mûködik!!
ugy tudom 1.0-as verziom van de meg lett patchelve 1.3-as patchel!!
segítségeteket elfogadom!!!
üdv!
Zoli
sjani1995
jó cucc <#eljen>

Kistódi
Nádzson szííp 😄 <#law><#puszi>

thomson002
Úton :

45-ös :

Mára vége :

Fõnök, Gis, Dávid, Bazso, Henrik :Szép gépek!

Kistódi
Ne Offolj ilyeneket ne írj csak a játékkal kapcsolatost!!!!<#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas>

Gell97 kolega
Csõ.

Cosmo1999
<#wilting>

CB:Mester,Krisztike Scania,Volvo,Man

Ropi07
Sziasztok!

Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél\"