Euro Truck Simulator

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeWyTy
Nahh...<#nyes>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Attila889
ha ennyi kívánságunk van akokr miért nem dobunk össze egy kis játékot? 😄

Leo 1991
remélem minél hamarabb....😄😄😊😊

TDU2 Nick:Dawe2 NFS World Nick: DAWEHUN

rooney8
Ezt a sok kívánságot....<#nyes>Ha egy sokkal nevesebb cég vagy mia rák csinálná akkor se raknának bele ennyi mindent.

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

meg kelljen fizetni az autópálya használatért...<#idiota>

Ne várjatok csodát! Ez egy SCS játék!

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

Hy all! Meg mondjuk lehetne benne tachográf is amit mindig cserélni kell meg menetlevél is<#crazya>
Nohab
Jó, de akkor is idegesít 😄
LeWyTy
Jaja!Ez annyira szar benne<#wilting><#szomoru1>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

[HUN]FaTaL
A lámpákat is megcsinálhatnák mert oké hogy az AI lesatuzik és megáll de olyan rövid a sárga hogy esélyem sincs megállni (ugyanez a Bus Driverben is).

http://goo.gl/gd6Zi5

rooney8
Még nem lehet tudni

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Leo 1991
Hi!

Vki meg tudná mondani mikor adják ki??
THX

TDU2 Nick:Dawe2 NFS World Nick: DAWEHUN

Jah, meg te válthatnál. Gondolok a domboknál a sebesságváltóra. pl.: ha csak felet kell visszatenni felet teszel vissza 😊
V43 1105
Lehetnének normális kanyarok is.. Jó én pl most G25-el tolom, de mivan azzal aki billentyûzettel, vagy más féle kormánnyal nyomja?:S Beselehet venni a kanyarokat, mert felborul a pót, aztán dugó és 30percig szenvedhetsz mire a pót feláll ..

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Attila889
vagy elkezd a semmiért fékezni és mondjuk nem a belsõ sávba megy a kamion.... 😄

megjegyzés a 4. ponthoz: az autópályán ami a városon megy keresztül, függetlenül attól, hogy milyen sebességjelzõ tábla van /természetesn 50km/h feletti/, teherautóra és buszra e táblák nem vonatkoznak! lakott területen belül, max 50km/h! 😊)

www.smart-bus.hu

Nohab
Szerintem pedig kivehetnék:
1. Autópályán ok nélkül satufékkel megálló kamionokat, kocsikat.
2. Autópályán bazi nagy dugó, mert "jelzõlámpa volt berakva lámpa nélkül" helyzeteket.
3. Az egyféle latin-amerikai sofõrt, ha egyszer már Európában vagyunk.
4. Ha egyszer az autópálya a felüljárón megy a város felett, akkor a sebességhatárt.
5. Ész nélkül hátulról a pótkocsiba rohanó jármûveket.
6. Rövid zöldeket, illetve zöldhullámot rakjanak bele.

Röviden ennyi.
ngcsnet
mihez képest? szerintem néhol pedig kifejezetten intelligens a forgalom, leginkább sávváltásnál, ha lassabban haladok és követnek akkor megelõznek, ha én jövök gyorsabban akkor õk váltanak sávot. bár keresztezõdésben pedig néha tényleg irreálisan közlekednek, de szerintem a fizikán inkább van mit fejleszteni, ütközéseken.

Raho
Azért telhetetlen nelegyél.<#crazya>

VW Jetta II 1,8T

LTomi
De lehetnének a game-ben régebbi kamionok is, mondjuk azokkal indulnánk (IFA, Kamaz, stb...).

Los Angeles, California

Meg lehetne olyan is h koszolódik a kamzi mert a world racing 2-ben is volt koszolódás.

LeWyTy
Hát úgykell azt.
Amúgy én is így szoktam.<#idiota>

LTomi
Ja! A Haulin'-ban amelyik keresztezõdésnél nincs lámpa, ott nem érdekli az AI-t, ha megindulok, azt úgy oldalba nyom, hogy kilépek mérgemben a játékból, és GTA SA-ban tömegyilkosságot végzek az utcán rakétavetõvel és shotgunnal. <#vigyor2>

Los Angeles, California

Raho
Hát a forgalomra tényleg fordíthatnának idõt, mert az egyik részben sem volt tökéletes.

VW Jetta II 1,8T

Na de ez nem is lenne rossz, csak ne a fos prism3d motorral csinálják, mert az a legnagyobb baja a többinek is.
LTomi
Tom, de szeretek hosszú hszeket írni! XD

Los Angeles, California

Boconadi
ezt már megondta a Gumikacsa is 😊
Attila889
pl: még a jelzõlámpákat is fújja szél amik fent vannak 😄
És mikor belsõ nézetben vagy és megálsz a piroslámpánál akkor felnézel a kamerával és látod amhogy fújja a szél azt...és az is élethûen jönne ki hogy felkell nézni a jelszõlámpához..Meg ha lenne lekanyarodó sáv,meg a forgalom is jobban meglenne csinálva 😊

Pepsi Twist
ja

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

LTomi
Ja, és mégvalami. Itt ugye írunk jó tippeket a játékhoz, de azért nagy csodát ne várjunk tõle (SCS nem nagyon csinál csodákat), mert túl nagy lesz a csalódás, ha egy félig európai tulajdonképpen 18 WoS-t kapunk, de azért bízzunk benne, hogy nem lesz akkora budget game.

Los Angeles, California

LTomi
Hm... rájöttem valamire. Az a gond, hogy az eddigi 18 WoS részekben minden tökéletes volt, itt például a környezeten is fejleszthetnének (kiégni készülõ, pislákoló utcai lámpák, szél, ami fújja a fákat, stb.).

Los Angeles, California

Pepsi Twist
Nem tudjuk...

Hello! Mikorra várható a játék kiadása?
LTomi
Ki az aki nem? Én bizt, hogy megveszem!

Los Angeles, California

norbi56
énis az tuti

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

LeWyTy
Én is!

Pepsi Twist
ja ha lesz multi akkor én is megveszem...

gumikacsa
pl. nekem...

Renault magnum http://kamionszim.hu

Csak egy baj van: a warezzel nem lesz multi, és ha Magyarországon nem jelenik meg akkor csak néhány emberkének lesz meg aki megvásárolta(tta) :S

Pepsi Twist
???

Bucser
jahh és senki más nem lenne a szigeten... baromi feelinges lenne... kb 5 prcig....

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Truck Driver001
Lesz multi..fogadjunk?😄

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

Pepsi Twist
jaja gyerekek egy ilyen játéknak nagyon nagy filingje lenne hogy onlány 4-5-en megyünk konvojba kemény 120-al 😄 esetleg lejtõn 140-el... nem úgy mint a TDU-ba 320-al egymás mellet 😄 ha lenne online akkor szvsz ez jobb lenne mint a TDU...

Sabre! Legyen multiplayer bazeg!

gumikacsa
tehát semmi lényeges.

tehát:
"hi, azt szeretném mondani, hogy örülök ,hogy az SCS végre egy olyan játékot készít ami az európai fuvarozásról szól,elegünk lett Amerikából.
De!azt gondolom hogy nekik egy dologra kellene koncentrálniuk...MULTIPLAYER-re.Mi eddig is csináltunk magunknak kamionokat és pályákat(térképeket) és ,ahogy nézem ezek jobbak mint a SCS-ei.Ha nem csináltok multiplayert akkor ez egy újabb unalmas része lesz
a "magányos" kamionos játéknak. Gondolj erre Sabre.Köszönöm"

Truck Driver001
Na..Rig'n'roll-ról már úgyis lemondtam.Szánalom amit mûvelnek..2008..hogyne.Én meg Jimi Hendrix vagyok.Különben is kihaggyák a lényeget belõle.A multit.Kezdem úgy látni hogy az SCS röhögve ott fogja hagyni a konkurenciát.Európai kamionok,gyönyörû grafika, és multiplayer lehetõség.Nekem ennél több azt hiszem nem is kell.Az Oroszok meg bekaphatják.

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

LeWyTy
qvaszar hogy nem tok angolul...valaki?

gumikacsa
Hi, I would like to say that i'm greatful that SCS is finally making a game about european transport, we've had enough of America. But! I think that they should focus on one thing.. MULTIPLAYER. We made european trucks and maps ourselves, and as far as i can see they're better than the SCS ones. If you won't make a multi the game will be another boring part of LONESOME virtual trucking game. Think sbout it Sabre. Thanks.

Attila889
de ez is szimulátor...de mivan ha a cég úgy gondolja hogy nincs rá kereslet?Hisz egy ismeretlen játékkészitõ cég...sokan nem is ismerik...aki ismeri az megveszi ez alap.De kevesen vagyunk akik ismerik,és úgy nem lenne sikere a sorozatnak.A Bus Drivert is mondták hogy megjelenik Mo.-n és mégse jelent meg.Pedig megvettem volna.Ha ez emgjelenik itt akkor tuti megveszem 😊

SitatiS
De a SevenM az egyik Mo-i forgalmazó..
Ahogy tzsoltika is mondta,simulatorokkal(is) foglalkoznak,úgy tudom ez is az lesz vagy tévedek?

Let the good times roll.