Euro Truck Simulator

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

caseih9400
pont fordítva ! bagoly mondja verébnek !! 😄

khm...khm...

van benne igazság, de ne engem találj már meg! tele a topic off-al amit te is gyarapítottál... veréb mondja bagolynak...

www.smart-bus.hu

Boconadi
ezeket beszéljétek már meg a kamionos topikba, kérem.
Ez majd akkor lesz érdekes, ha az osztrákok átálnak az átlagsebesség mérésre... Sprinterben, hogy lehet ezt kijátszani? Kezd idegesíteni, hogy a román buszosok úgy mennek el mellettem mintha állnék... nekem 101km/h nál lebólint! 😊)

www.smart-bus.hu

caseih9400
igen.fülke is lesz benne <#idiota>

khm...khm...

V43 1105
Hát, lesznek benne kamionok, lesz benne pót kocsi, õõõ lesz fülkéjük kihagytam valamit? <#idiota>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

bertino
aha, nem

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

MAN TGA
TUD VALAKI VALAMIT ERRÖL A JÁTÉKROL-RÖL?????????

Pl. ha bemész a Volvohoz ott rádugják számítogépre és feljebb húzzák a limitet, de házilag is átlehet verni.
Boconadi
hogy kened-vágod hanyas biztosíték <#idiota><#idiota><#idiota>
RaST
Ha már igy off az egész beszállok .. A 4-es illetve az R szériás Scaniába is az egyes biztositék kihúzásával kapcsol ki a tiltás. A 17-es biztositék kihúzásával meg ki is kapcsol a tachográf .. Dafnál szintúgy ..

&#9658; http://www.rgtruckz.hu/ &#9668;

leho94
gondolom azok csak belföldeznek..

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Cream78
Ez csak pénzkérdés sok esetben, elég kicsit csúsztatni a szerelõnek aki illeszti a tachográfot, és már megy is a masina.....
124 es Scanián 1 es bizti ki oszt repül is a vas..

RaST
El kéne itt egy alapos takaritás ..

&#9658; http://www.rgtruckz.hu/ &#9668;

allock
csak a biztosítékot kell kikapni nem?

#hhwnd

Attila889
most azt ne mondd hogy nincs igazam 😄

gumikacsa
Ja, hisz benne van ma már a legtöbb kamionban az a szar, ami letilt, de tudtommal 1 mozdulat kiiktatni. Elég sok ismerõsömnek ki van iktatva, sõt ismerek olyat, akinek 110-nél karcol 90-et a menetíró

Renault magnum http://kamionszim.hu

Pepsi Twist
hát értelme lenne legalább 140-el száguldani ha akarunk...

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

MAN TGA
Remélem az uj TGX-is benne leszz!!!

Nemhiszem, hogy unalmas lenne, eleinte. De végül nem F1-rõl van szó 😛
vajon mennyire lesz realisztikus? Pl. 90-nél korlátozni fogják a sebességet? Mert az lenne valóságos, csak úgy nem lesz dögunalmas menni autópályán? 😄

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

LTomi
Ja de akkor már leszorítósdit is lehetne játszani (tiszta GTA 😊 ), és ki ér élve Berlinbe a szállítmánnyal. XD

Los Angeles, California

Szép kis játéknak ígérkezik. De milyen jó lenne ha ebbõl a nemtudoménhányadik kamionos játékukból nem hagynák ki a Multiplayer módot. Fincsi lenne ha egymás mellett zúznánk el a gépekkel... Valaki nem akar irni a szerkesztõknek?... 😊

leho94
<#szomoru1>

Attila889
te a csajokkal is így vagy például?vGY AZ ORVOSNÁL IS?Ha nem te jössz akkor is te mész be??Vagy betörsz miközben csinál valamit az orvos? 😄

MAN TGA
HEHE!!!Könyü azt mondani!!!<#guluszem1><#guluszem1>

Padlogáz
Inkább nem írok semmit!Ha lehet töbször NE KÉRD EL privátban mert meg sem jelent!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http//www.kamionfan.atw.hu

Attila889
hééé hééé nyugiii,nyugiii

Sziasztok honnan birom letölteni??? ezt a gamet

Attila889
ne legyél türelmetlen.

MAN TGA
Csö mileszz már ??mikora adják ki ezt a játékot???

Pepsi Twist
okay 😊 de mostmár elég az offból

LTomi
Nem értettem félre. <#awink>

Los Angeles, California

Pepsi Twist
viccnek szántam 😊 (bocs ha félre értetted <#rinya>)

LTomi
Kösz, kedves vagy. <#vigyor2>

Los Angeles, California

Pepsi Twist
<#mf2>

LTomi
Hm... teljes a csend a játék hírei körül, és itt is. Hopp, az ittenit megzavartam. XD

Los Angeles, California

caseih9400
de ha rajtam múlna nem lenne benne

khm...khm...

caseih9400
nem muszály.

khm...khm...

akkor traktort tegyenek bele ?<#idiota>

caseih9400
sztem hülyeség lenne.

khm...khm...

LeWyTy
Mekkora poyén vóna<#idiota>
+ Akkó má kamionmentõvel is<#hehe>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

leho94
😄

és a tûzoltó az mi ?

mehetnél kék lámpával, kapcsolgathatnád a sziréna hangokat, mindenki lehuzodna 😊

King of Roads
az american long haulról nincsenek képek? <#fejvakaras><#kerdes><#kerdes><#kerdes>

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

LTomi
<#conf> De ez nem egy Emergency, lesz, hanem kamionos játék.

Los Angeles, California

remélem lesz tûzoltóautó is..
bár félek hogy nem <#szomoru1>

Attila889
én túlzottan nem értek ehez 😄
Csak felajánlottam ezt a lehetõséget.Megkell kérni a Debreceni játékipart...hogy is hívják ami csinálta a Cross Racing Championshipet? 😄
Nah õket...õk Debreceniek és tuti csinálnának egy sikeres programot.Bár õk inkább kitalált cuccokkal törödnek.Vagy kérni tõlük egy motort 😄

Jah, jó 5let. Csak egy játékmotort kell készíteni, ami a legnagyobb munka. A többi még azt mondom viszonylag könnyû, mert láttam sok modellkészítõt és szépeket tudnak(PTTM-hez pl). Meg kell írni a küldetéseket, meg forgalmat, szóval összelehetne hozni. Csak idõ, okos, tapasztal emberek kellenek, na és ebbõl minnél több.