Euro Truck Simulator

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LTomi
Én ennek nem örülök, mert sztem emiatt kevesebb lesz a kamcsi a játékban, de majd a lelkes modderek csinálnak nekünk!

Los Angeles, California

bertino
The good news 18 WoS American Long Haul is close to finished and "gold" status can be reached to the end of this month

<#eljen>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Scottt
JÓl hangzik 😄

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

gumikacsa
És tényleg licenszelt kamionok lesznek.

I was in Prague in a business trip 10 days ago. The trip was more exciting than other ones I had before. I have had possibilty to meet with Pavel Sebor in his company - SCS Software - in centre of Prague on Jana Masaryka street.

I think I was one of the few who seeing live Euro Truck Simulator and 18 Wheels of Steel: American Long Haul in action in their producer headquarter before release. Pavel and Viktor explain me how Euro Truck Simulator is created and showed me major changes in comparison with preceding 18 Wheels of Steel series. I must say that the game looks very nice even though it is still in preparation. New generation of Prism3D engine is used, with a lot of improvements and total overwrites of several areas. The objects and trucks are more smoothed and have more details, the roads more or less is based on real european road network. The biggest western countries will be have 2 or 3 cities in game, the others only one city (Poland, Czech for example). Russian was not available in game - maybe it will be in next sequel (the same as my city Cracow in Poland).

The main futures are:
DirectX 9.0c compatibilty
better compatibility and utilization of graphics card
large enhancement in tree rendering
enhanced the truck driving simulation
real looking interiors of European trucks - especially dashboard
many kind of European AI cards on the road
traffic system is much improved from 18 Wheels of Steel series
dashboard and internal HUD has more details
gas stations, truckstops, repair stations reflect European standards
some name/mark of trucks and cars are changed due to copyright (licences!)
The second game, 18 Wheels of Steel: American Long Haul is more based on prevoius game called Haulin'. The game areas is expanded to Mexico now. Some existing Haulin' road system/environment was changes to reflect your wishes. It was polished over 3 months.

The good news 18 WoS American Long Haul is close to finished and "gold" status can be reached to the end of this month. The game can be released even this year! The official site will be probably ready in couple of weeks.

Renault magnum http://kamionszim.hu

bertino
akadnak ilyen fatális lámák mindenhol sajnos...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

leho94
most minden kamzis topikba kérdezel vmi hülyeséget??

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Vviikkttoorr
Számolj el százig! Aludj egy picit és utána kérdezd meg megint!

rooney8
Még meg se jelent

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

honan lehet letölteni A FULL GAMET
Saját domainjük lett... remek...

caseih9400
dettó

khm...khm...

Fél óráról megint elkezdte a visszaszámlálást...

caseih9400
semmi....

khm...khm...

caseih9400
:S talán új faq ....de 18perc múlva meglátjuk...

khm...khm...

Leo 1991
mi ez a visszaszámlálás ezen az oldalon??
http://htst.extra.hu/haulin/modules.php?name=News&file=article&sid=78

TDU2 Nick:Dawe2 NFS World Nick: DAWEHUN

Attila889
hát mi ilyenrõl álmodhatunk..de legalább occó játék lesz XD XD

MAN TGA
JA A GÁZOLAJNAK SZÉP ÁRA IS VAN!!😄

caseih9400
nemtom.. én nem figyeltem sohase

khm...khm...

Attila889
hááát nemtom...olyan furák 😄
Vay én voltam vak a 18 Wos játéka közben is? XD

caseih9400
<#taps><#taps><#lama><#lama><#lama><#lama><#lama><#lama>
csak 4 hsz.-t kellene visszaolvasnod 😉 de ha ez neked nehéz , megértelek!😄D

khm...khm...

Nem tudja valaki hogy mikor fog megjelenni? Nagyon jónak tûnik így képek alapján. Mekkora a min gépigénye?<#help>

Lenovo ThinkPad T400; Sennheiser HD 201; Merida Matts TFS Trail 350D

caseih9400
Mert eddig mi volt ?😄

khm...khm...

caseih9400
xD

khm...khm...

Attila889
jééé normális benzinfajták....98,95,DIESEL 😄

Boconadi
ha visszaolvastál volna, akkor tudnád hogy mi sem tudjuk hogy mikor jelenik meg, úgyhogy nagyon okos vagy.
caseih9400
😄D

khm...khm...

Máté94
Holnap,Holnapután,Holnapután után,Egy hét,Egy hónap,Egy év,10 év,100 év,Egy évezred,Soha<#idiota>
caseih9400
soha <#idiota><#idiota>

khm...khm...

Máté94
Mi se tudjuk.<#idiota>
Helló!
Valaki tudja, hogy kb. mikor jelenik meg? Visszaolvastam, de nem találtam ráutaló jeleket 😊 😞 Ha valaki tud valamit ossza meg lécci! Kössz! 😊

zolo
A GAS az nem egy levédett márkanév<#conf><#conf><#conf><#idiota>

http://flickr.com/photos/zolika90/

Pepsi Twist
ja mondern ai mint a man in balckbe 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Boconadi
lehet nem is lesznek <#idiota>
LTomi
Még mindig nincsenek az AI kocsikban emberek.

Los Angeles, California

LTomi
de akkor már legalább valami Gasso-t Esso helyett, vagy LOM-t Mol helyett, vagy ilyesmiket. Én geyébként nem nagyon támogatom ezeket a drága licenszvételeket, mert kevesebb pénzük marafd a játék fejlesztésére, aztán sokra megyünk egy félkéssz játékkal, akkor is, ha nem acros, hanem actros van benne.

Los Angeles, California

LTomi
Szép, de szerintem bagy a merci állt be fordítva, vagy lesz benne anglia, és ez ott van, mivel ez az út jobb oldalán van.

Los Angeles, California

caseih9400
álom-álom édes álom....annyi pénzük nincs az SCS-nek a liszenszre xDXDXDXDXDXD

khm...khm...

leho94
dobhatnának bele vmi Shell benzinkutat meg mellé Burger King-et azt akkor pont jo lenne^^

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

gumikacsa
Ez lemaradt:

Renault magnum http://kamionszim.hu

LeWyTy
Hallod!Ha ez a rész is követi a wos-ok hagyományait, akkor nyilván kismillió cucc lesz még hozzá pótok,kamiono,mapok stb..

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Penge88
Amúgy meg eléggé licenc-szagú a dolog, mert a Merci mûszerfalán ott van hogy "Actros info", tehát... Mindenesetre az interiorok nagyon bejönnek! Alig várom már...

Thank God, I\'m a Lada owner!

Penge88
Nagyon jól néz ki, kár hogy régi modellek nem lesznek benne... Milyen kajak lenne pedig, ha lehetne használtan is venni régi teherautókat(nem csak nyergeseket!! KoTR feeling...), mint pl. Ifa, régi Mercik, Kamaz, Iveco és még sorolhatnánk... 😊

Thank God, I\'m a Lada owner!

Leo 1991
az furcsa lenne. fõleg h nem tok annyira németül xxxxxD

V43 1105
Mász fel egy fára, énekelj németül , s talán majd kérdésedre a válasz kiderül -.-' Nem tud senki semmit -.- csak visszakéne olvasnod XD

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Leo 1991
mikor adják ki? tud róla vki?

Leo 1991
egész európába lehet majd menni? vagy csak a nagyobb országokba??(gondolok Német-, Francia-, Spanyolország)

LTomi
Majd (ha lesz)map editorban rakunk helyette építkezést.

Los Angeles, California

daf xf
Ahoz képest hogy európaiak csinálják ahoz képepst egy picit nekem gagyik a kamionok.Valahogy az amcsi kamionokat jobban megcsinálják.Nekem ez úgytûnik mintha nagyon eröltetett lenne.
Nemlesz benne csak 4 kamion a pótok amcsik lesznek csak tesznek még alá egy tengelyel többet.Szerintem a long haul ha valamikor kifog jönni vernifogja ezt a gammát.Mert tuti h. azis kb. ilyen grafikával fog már rendelkezni..

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

Boconadi
A végén még lehet, hogy minden játék prism3d-t akar <#idiota>
Pepsi Twist
ja

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.