Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez ilyen haulin patch:S
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
Los Angeles, California
Nem úgy volt hogy tavasszal jelenik meg ?:S
khm...khm...
www.smart-bus.hu
Nehéz AZ éleT!
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Köszi<#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3>
Renault magnum http://kamionszim.hu
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
A 492-es hozzászólásban írtam, hogy mégis licenszelt kamik lesznek, na, ezt kicsit elnéztem, hiszen pont az ellenkezõjét írja....
Renault magnum http://kamionszim.hu
www.smart-bus.hu
10 nappal ezelott egy uzleti kirandulason voltam Pragaban. A ``kirandulas`` erdekesebb volt, mint gondoltam volna.
Lehetosegem volt talalkozni Pavel Sebor-al a cegenel - SCS Software - Praga kozpontjaban a Jana Masaryka utcan.
Azt hiszem, azon keves nezelodok egyike voltam, akik lattak az Euro Truck Simulator es a 18 Wheels of Steel: American Long Haul-t akcioban (mukodes kozben) a kozpontjukban a megjelenes elott. Pavel es Viktor elmagyaraztak nekem az Euro Truck Simulator fobb valtozasait a 18 WoS sorozathoz kepest. Azt kell mondanom, hogy a jatek nagyon meggyozo annak ellenere, hogy meg dolgoznak rajta. Uj generacios Prism3D motor uzemel alatta jo sok sebesseg-novekedessel es ujjairt forrassal (vagy valami hasonlo). Az objektumok es a kamionok jobban kidolgozottak es az utak a valos europai uthalozaton alapszanak. A legnagyobb nyugati orszagoknak 2 vagy 3 fullra kidolgozott varosa lesz a jatekban, a tobbi orszag kozul pedig csak egy (pl. Lengyelorszag es Csehorszag). Oroszorszag nem lesz elerheto (nem lesz benne) a jatekban.
A fontosabb ficcsorok:
- DirectX 9.0c kompatibilitas
- jobb kompatibilitas a videokartyak teren
- jo kis fa/erdo-rendereles
- jol kidolgozott kamion-mozgas szimulacio
- elethuen kinezo belsok az europai kamionokhoz
- fejlesztett kozlekedesi rendszer (jobb AI) a 18WoS sorozatoknal
- jobban kidolgozott HUD
- uzemanyag-tolto allomasok, kamion-pihenohelyek es javito-allomasok az europai normakhoz igazitva
- a legtobb kamion neve atalakitva (atnevezve) a szerzoi jogok miatt (licensz kerdes, stb.)
- a 18 Wheels of Steel: American Long Haul a Haulinon alapul majd, a terulet ki lesz terjesztve, magaba foglalja majd Mexikot isA legtobb valtozas a kereseitek alapjan fejlodik, alakul majd.
A legjobb hir, hogy a 18 WoS American Long Haul kozel van a befejezeshez es az aranyba menetelhez (aranylemez..), valoszinuleg ennek a honapnak a vegere keszen lesz. A jatek nagy valoszinuseg szerint meg az iden megjelenhet, meg fog jelenni. A hivatalos web-oldal ket heten belul elerheto lesz valoszinusithetoen.
Udv: bepe79
Suzuki Swift GL 1.3
Suzuki Swift GL 1.3
Én mindig, és mindenek fölött győzni akarok!!! Go Kimi Go!!Kimi Räikkonen a BAJNOK!!! HAJRÁ FRADI!!
Kössz!