Euro Truck Simulator

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

THX!

VERESS 96
elsõ kép<#eljen>

scania topline
Szép munka!<#eljen>

jungelharcos
Szép napot srácok!
Ismét hozok pár képet..de ezek is még éjjel voltak készítve. A következõ képsorozat már biztosan nappal lesz fényképezve. <#idiota>
És a képek..

Rollin'

Vélemények jöhetnek..

...::: Jungelharcos :::... ...:: Volvo FH 16 ::... My sport is transport!

tzs1
Nincs miért... nekem megvan, és ha kell linkelem!

\"Nem szükséges elpusztítani az ellenséget magát, elég elpusztítani az ellenállásra való hajlamát.\" Walter Scherf Pz.Abt. 503 Königstiger parancsnok

scania topline
Szia!
http://hotfile.com/dl/115838146/145ccae/SCANIA-T620.rar.html

Sziasztok!
Valaki nem tudja esetleg hogy ezt a pótkocsit melyik fuvarnál lehet felvenni,és hogy milyen patch kell hozzá?

Sziasztok!
Tudna nekem linkelni valaki egy T-s scaniát?

tzs1
Szép! Ment egy PM!

\"Nem szükséges elpusztítani az ellenséget magát, elég elpusztítani az ellenállásra való hajlamát.\" Walter Scherf Pz.Abt. 503 Königstiger parancsnok

Ropi07
Sziasztok!
Gratulálok mindenki munkájához<#eljen>
Pár kép tõlem is:
Szerintetek melyikkel menjek?

Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél\"

LezFiddler
Szia!
Igen, "R"-el kell elindítani de azt hiszem, hogy a rádió csak a v1.3-ban mûködik.
( ha nem így van akkor bocsi )

Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!

russh12
nagyon köszönöm 😉

mondjatok egy mondatot a hajóval és a békával! Békapod a fa*** hajó-hanemjó! xD http://trucksimportal.xooit.org/index.php

helló!
remélem tudtok segíteni a bemásoltam a documents and settigns/gépnév/dokumentumok/euro truck simulator/music mappába zenéket ogg formátumban de amikor a játékban elindítanám a rádiót nem mûködik! Az r-el kell elíndítani a rádiót?
imihaver
Hajnalt <#wave>

Újabb munkám 😊

\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"

tzs1

tzs1
Szép SK! Gratula hozzá!

jungelharcos
Kellemes ünnepeket srácok!<#pias>
Sokat ne igyatok..

sztics
Sziasztok, kelleme húsvéti ünnepeket!

Letöltés

Renault Premium 450Dxi & Schmitz 2004

RS
?Asd

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

MAN4ewer
Sziasztok,kellemes Húsvét hétfõt mindenkinek...

HTDT:akela,szazoltan,Melory,phantom,soro63 Italian Design Team:SAX,Jolly,Fabbromix,Strang3r,Paulo`Italianu`...

xeontoth
jó lett.

LezFiddler
Sok locsolót mindenkinek!

Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!

94mike
Ez asszem..

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

xeontoth
jól néz ki...😉

Taki 122

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas

russh12
sziasztok!
Multkor valaki linkelt nekem egy oldalt ahol lehetett holland és egyéb egyedi rendszámokat csinálni. Azóta újra lett rakva a gépem és nem mentettem le a kedvenceket. Szóval valakinek nincs meg ennek az oldalnak a címe? Vagy akár valamilyen oldalnak ahol lehet német rendszámot csinálni.

mondjatok egy mondatot a hajóval és a békával! Békapod a fa*** hajó-hanemjó! xD http://trucksimportal.xooit.org/index.php

jungelharcos
Az tuti, de jól sikerült! <#vigyor5> Kellemes ünnepeket neked tesó!
Luspy: Köszönöm szépen, danyr érdeme 😄 De amúgy tényleg nagyon otthonos..
Neked is kellemes ünnepeket, és persze mindenkinek!
Sziasztok.<#wave>

jozsiking
Szép napot mindenkinek.<#wave><#wave>

Gratulálok mindenkinek a szép szerelvényéhez.<#eljen><#eljen>

Pár kép tõlem.Fer Trans96 Kft.

94mike
kussojámá idióta

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

94mike
<#idiota>

imihaver
Oda is beszeretném tenni..

tzs1

tzs1
Jajjjj... én meg azt hittem, a játékba teszed be a TATRA-t!!!!
De attól még tetszik!!!!!!!

imihaver
Szép jónapot! <#wave>

Gogabi: A póton lévõ modell valóban LS-bõl van. És akkor mi van? Ez az oldal az ETS-rõl szól és a pótkocsi ebben a játékban van, ide tartozik. Ahogy "Gis80s" is írta én tettem át nem olyan egyszerû módon. Szóval most nagyon nincs igazad! Azért mert más logot raktam ki ahhoz meg semmi közöd nincs és nem bújkálok, ezt nagyon elnézted.

Elvileg a kép minõsége is jobb jpg.-ben😉

&#1082;.&#953;&#951;&#1090;&#1085;&#1091;&#945;.

Gis80s
Picit nézzél már szét, mielõtt hülyeséget írsz. Az póton lévõ alapmodell valóban az LS-bõl van, de egyrészt mostmár ETS-ben van, másrészt õ maga tette át - nem kis melóval -, szóval szerintem gondold újra, hogy mit és fõleg miért írtál...

Amennyiben valamiért vele van bajod, akkor ne a munkáját ócsárold...

...::: http://www.g10design.hu/ :::...

Kellemes húsvéti ünnepeket mindenkinek 😊 jó képek/gépek 😊
scania topline
Kellemes húsvétot mindenkinek!

Bocs susu hogy nem jpg-be tettem fel

scania topline
<#eljen>

atylaRO
Kellemes Hsveti unnepekt kivanok mindenkinek par kep tolem is😊

Driver: atyla

scania topline
Értem<#hawaii>

lassú a netem, és nagyon nagyon nagyon lassan jeleníti meg..😞

Kistódi
Miért ne csinálja a gépeket kiveszi a játékból ráteszi a pótjára bekonvertálja és ennyi majd ha olyan képeket tesz fel hogy Ls-ben megy szánt majd akkor reklamálj....

\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!

scania topline
Így miért nem jó?!

Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy a leveleimet hogyan tudom megnézni?
Elõre is köszönöm a segítséget.
gogabi79
Sziasztok!Szép napot mindenkinek!Valamint Kellemes Húsvéti Ünnepeket azoknak akik itt vannak😊! Imihaver Ki elöl bujsz ennyire hogy a nevednél másik a kép?Ha már ETS röl szol az egész oldal,Imihaver nem lehetne ,hogy a Landwirtschafts Simulator bol származó Jármüveket,gépeket ne keverjük már azért bele.Vagy Ha már még is akkor Azt fel kéne tüntetni,hogyan való.

http://users.ininet.hu/lsgameteam/

imihaver
Én is most nézem. <#nyes>

jozsiking
Szép estét mindenkinek.<#wave>

Gratulálok mindenkinek a szép szerelvényéhez.<#eljen><#eljen>

Pár kép tõlem is.

tuzfal3
128371-en felsírtam<#banplz>

Opel Movano 2.8DTi

imihaver