Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ismét hozok pár képet..de ezek is még éjjel voltak készítve. A következõ képsorozat már biztosan nappal lesz fényképezve. <#idiota>#idiota>
És a képek..
Rollin'
Vélemények jöhetnek..
...::: Jungelharcos :::... ...:: Volvo FH 16 ::... My sport is transport!
\"Nem szükséges elpusztítani az ellenséget magát, elég elpusztítani az ellenállásra való hajlamát.\" Walter Scherf Pz.Abt. 503 Königstiger parancsnok
Tudna nekem linkelni valaki egy T-s scaniát?
\"Nem szükséges elpusztítani az ellenséget magát, elég elpusztítani az ellenállásra való hajlamát.\" Walter Scherf Pz.Abt. 503 Königstiger parancsnok
Igen, "R"-el kell elindítani de azt hiszem, hogy a rádió csak a v1.3-ban mûködik.
( ha nem így van akkor bocsi )
Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!
mondjatok egy mondatot a hajóval és a békával! Békapod a fa*** hajó-hanemjó! xD http://trucksimportal.xooit.org/index.php
remélem tudtok segíteni a bemásoltam a documents and settigns/gépnév/dokumentumok/euro truck simulator/music mappába zenéket ogg formátumban de amikor a játékban elindítanám a rádiót nem mûködik! Az r-el kell elíndítani a rádiót?
Sokat ne igyatok..
Renault Premium 450Dxi & Schmitz 2004
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

HTDT:akela,szazoltan,Melory,phantom,soro63 Italian Design Team:SAX,Jolly,Fabbromix,Strang3r,Paulo`Italianu`...
Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas
Multkor valaki linkelt nekem egy oldalt ahol lehetett holland és egyéb egyedi rendszámokat csinálni. Azóta újra lett rakva a gépem és nem mentettem le a kedvenceket. Szóval valakinek nincs meg ennek az oldalnak a címe? Vagy akár valamilyen oldalnak ahol lehet német rendszámot csinálni.
mondjatok egy mondatot a hajóval és a békával! Békapod a fa*** hajó-hanemjó! xD http://trucksimportal.xooit.org/index.php
Luspy: Köszönöm szépen, danyr érdeme 😄 De amúgy tényleg nagyon otthonos..
Neked is kellemes ünnepeket, és persze mindenkinek!
Sziasztok.<#wave>#wave>
Gratulálok mindenkinek a szép szerelvényéhez.<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Pár kép tõlem.Fer Trans96 Kft.
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

De attól még tetszik!!!!!!!
Gogabi: A póton lévõ modell valóban LS-bõl van. És akkor mi van? Ez az oldal az ETS-rõl szól és a pótkocsi ebben a játékban van, ide tartozik. Ahogy "Gis80s" is írta én tettem át nem olyan egyszerû módon. Szóval most nagyon nincs igazad! Azért mert más logot raktam ki ahhoz meg semmi közöd nincs és nem bújkálok, ezt nagyon elnézted.
\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"
к.ιηтнуα.
Amennyiben valamiért vele van bajod, akkor ne a munkáját ócsárold...
...::: http://www.g10design.hu/ :::...
\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!
Azt szeretném kérdezni, hogy a leveleimet hogyan tudom megnézni?
Elõre is köszönöm a segítséget.
http://users.ininet.hu/lsgameteam/
Gratulálok mindenkinek a szép szerelvényéhez.<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Pár kép tõlem is.