Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CB:Mester,Krisztike Scania,Volvo,Man
\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!
Nagyon nem áll jól mögötte.. Nézd meg te is..neked tetszik?
...::: Jungelharcos :::... ...:: Volvo FH 16 ::... My sport is transport!
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
(Scania R500 V8 & Schmitz cargobul 2009)Kamionos szív,Kamionos lélek,Kamionos leszek amíg csak élek (Sukárszánkó)
Igen Imi,cserélem õket mert nekem sem jönnek be...
HTDT:akela,szazoltan,Melory,phantom,soro63 Italian Design Team:SAX,Jolly,Fabbromix,Strang3r,Paulo`Italianu`...

HTDT:akela,szazoltan,Melory,phantom,soro63 Italian Design Team:SAX,Jolly,Fabbromix,Strang3r,Paulo`Italianu`...
név: StralisAs
jelszó: ekberg1010
Iveco Stralis Polska----------kró³ Marek
befejeztem a gts-t/ets-t így kiadom a cuccaimat.
MAN f2000
Renault Premium
Mercedes Actros
Wielton
Schmitz Renders
Megtaláljátok: trucksite.pl
German truck simulator/Download/ Ciê¿arówki/Pack by marek
Elõtte regisztrálnotok kell. Zaresteruj sie/ Zaloguj sie
Iveco Stralis Polska----------kró³ Marek
Am bocs nem tudm feltölteni a kamiont mert újratelepítés volt a gépemen és nincs meg:S:S_:A?D:_AS?D_:A?D_:
bocs:S
CB:Mester,Krisztike Scania,Volvo,Man
te honnan töltessz le
kösssz
\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"
elöre is kössz
Amúgy köszönöm!<#puszis>#puszis>
Hozzá színes képeket 😄
Imihaver:Szép<#eljen>#eljen>
"Fighting for peace is like fucking for virginity"
Ismét hozok pár képet amik a héten készültek.
Bern egyik lerakatánál a rámpán..<#vigyor5>#vigyor5>
Szétakasztás után átnézettem a gépet egy szerviznél.
És irány Hollandia, 9 tonna w.c papír a rakomány..Maradt majdnem 2 óra vezetési idõm, estére kiállok egy kútra..
Vélemények jöhetnek!
Sziasztok!<#wave>#wave>
Imihaver, gratulálok! Szép szerelvény!
Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas
Beugrottunk a pótért!
Telepen!
MAN TGA 18.530
Akkor jöjön a festésem 😄 Beta-Trans:
(Bocsánat a sok képért)
Így van, az .scs fájlban megtalálod az autód definíciós fájlját ezen az útvonalon: .scs megnyit, vehicle/truck/definition. Itt lesz egy XY .sii fájl, õ az!
Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!
Letöltöttem néhány truck-ot a játékhoz, de a legtöbbhöz nem volt megadva, hogy melyik eredeti modell (pl Swift A class, stb) helyére kerül. Hogy lehet ezt egyszerûen kideríteni, anélkül, hogy elindítanám a játékot. Gondolom az .scs file-ból vagy máshonnan valahogy meg lehet nézni..
\"Nem szükséges elpusztítani az ellenséget magát, elég elpusztítani az ellenállásra való hajlamát.\" Walter Scherf Pz.Abt. 503 Königstiger parancsnok
\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!