Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ajánlott: 800x600
Figyelj rá....<#szomoru2>#szomoru2>
\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!
Nagyon szép gépek!<#eljen>#eljen>
Régen jártam erre úgyogy hozok pár képet.

HTDT:akela,szazoltan,Melory,phantom,soro63 Italian Design Team:SAX,Jolly,Fabbromix,Strang3r,Paulo`Italianu`...
Szép a gépe mindenkinek!<#eljen>#eljen>

http://kisgyerek.picturepush.com/ ♥Daf XF95,SCANIA,MB-Axor.VOLVO♥
Az lenne a kérdésem, hogy valaki tudna belinkelni egy normális mapot?
Lenne vki olyan rendes és tudna nekem csinálni egy kamiont ha lenne rá ideje?
Elõre is thx.
#128504: Musztács Árpi kocsija nem?
De azt nem értem ezzel mit tudsz szállítani?<#falbav>#falbav> Ha tudsz is hogy rakodod meg?
Ahogy ígértem berakom a játékba is! <#smile>#smile>

További képek Imihaver album
\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"
Komolyan<#falbav>#falbav>
к.ιηтнуα.
Most nem lesznek képek mert fraps-al le fényképeztem és a HUD-ok ott vannak meg a trailer is nem saját skin. Tehát majd máskor hozok képeket. 😊
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
Ma 13:00-kor indulok.
Majd teszek képeket. 😊
A Kamion az nem saját de a trailer-en a skin az igen, na majd jövök addig hello.
Ja és mindenkinek szép a szerelvénye,jó utat kívánok mindenkinek! <#wave>#wave>
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
#128506: csinos darab 😄 Jobban jártál volna ha egy 28-ast kötsz elé <#vigyor5>#vigyor5>
\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"
Gratulálok mindenkinek a szép szerelvényéhez.
Pár kép tõlem. Komik jöhetnek.Frikus.
::::::::MAN TGX TGS TGA::::::::
Szovtransavto-s félpótot mögé!
Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!
Kiki:Nem rossz csak kár hogy Daf... 😄
Mazsi: Szép ez a merkedes <#idiota>#idiota>
\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!
Ennek ellenére szívesen beszélgetnék más modelezõkkel,akik segítenének egy kicsit😊
Kedvem támadt hogy megpróbáljam az ETS-ben levõ kamionok és pótok modolását..Csak sajnos soha nem foglalkoztam ilyennel,ezért szeretnék segítséget kérni,akár itt,akár msn-en..Elõre is köszönöm😊
és akkor a tízezredik 😊

mondjatok egy mondatot a hajóval és a békával! Békapod a fa*** hajó-hanemjó! xD http://trucksimportal.xooit.org/index.php
SCANIA THE BEST
Szép<#felkialtas>#felkialtas>
Szép kép/gép!<#eljen>#eljen>
Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas
Rég raktam már képet!
Nagyon szép gépe van mindenkinek!<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
http://kisgyerek.picturepush.com/ ♥Daf XF95,SCANIA,MB-Axor.VOLVO♥