Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sztics: fasza <#eljen>#eljen>
Szomszéd: hûtõ..😄D
♥Nokia 5800 Xpress music♥|Tdu:Wolf144|♥♥♥Rebekaa♥♥♥ [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]☺☺☺
Akkor marad a tartály.😄
к.ιηтнуα.
Sóschips sztem tartály maradjon!
Renault Premium 450Dxi & Schmitz 2004
privát az a scania?😮
Szomszéd:szerintem tartály maradjon 😊
Peti,atyRo,Sztics:Szépek<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
London mellett:

Daf Xf105 SSC FC BARCELONA
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!
T.:

к.ιηтнуα.
::::::::MAN TGX TGS TGA::::::::
♥Nokia 5800 Xpress music♥|Tdu:Wolf144|♥♥♥Rebekaa♥♥♥ [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]☺☺☺
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Lassan kész lesz a pót még 98,7%-os igy néz ki eddig...

Mindenkinek szép gépe van<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Köszönöm a dícséreteket<#worship>#worship>
Pihi:

Daf Xf105 SSC FC BARCELONA
Köszönöm<#puszis>#puszis>Gell&Májkinak is😄
Másegyéb,valaki egy map-ot tudna linkelni?Mert az alap map unalmas,a post ussr 1.5 meg kifagy valamiért-.-"
к.ιηтнуα.
Kikötõben.
Megérkezés.

к.ιηтнуα.

Mert szép kép/gép!
<#eljen>#eljen>
Mindenkinek szép gépe van!
Na reggel nem megraktak hanem fújtak vagy mitcsináltak<#idiota>#idiota>
Úton:
Behúztam a függönyt és nézem az esti mesét:L
Jóéjszakát mindenkinek.<#integet2>#integet2>
CB:Mester,Krisztike Scania,Volvo,Man
Szomszéd,Sztics,atyRO,Peti:a tied is nagyon szép!
http://kisgyerek.picturepush.com/ ♥Daf XF95,SCANIA,MB-Axor.VOLVO♥

к.ιηтнуα.
Én igazából a RÁBA miatt kerestelek, amit az oldaladon láttam. Mivel elég részletesen megcsináltad a logókat, gondoltam kunyerálok némi infót, esetleg képet, RÁBA fotómaratás készítéséhez. A logók méretei érdekelnének.
Renault magnum http://kamionszim.hu