Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Henrik,atyRO,LezFiddler:nagyon szép gépek<#eljen>#eljen>
Egy hajnali kép:<#hawaii>#hawaii>

http://kisgyerek.picturepush.com/ ♥Daf XF95,SCANIA,MB-Axor.VOLVO♥
#128928: Jó képek henrik 😄 Grat
#128927: Jó képek atylaRO
#128922: Nagyon szép ez a Volvo Lezfiddler 😄 Father régi nagy kedvence ez a széria. Megvan örülve ezekért 😄 Na az F88-asról nem is beszélve 😄
#128918: Alakul 😄 Szép lesz de hamár Hollandra gyúrsz akk ne Német rendszám legyen rajta xD
#128909: Háát hallod. A Scaniád akkor a legszebb ha levan állítva a motor xD Nem is tudom hogy megy át a mûszakin? xD Am jó képek ész szép gép. Végre egy olyan aminek már a hátsó kerék elött jön ki a kipufogója 😄 Azok sokkal jobban tetszenek mint ami az egész tank hosszában jön ki kívül a kipufogója 😄
#128899: Szép szerelvény 😄 Csak igen az a pót :S Kerék csere a pót alatt azt nem lesz iylen a pót 😄 Vagyis nem annyira 😄
konyu hetet kivanok mindenkinek😊
Driver: atyla
valaki tudna linkelni egy nem bdf és nem prototype scania wheelpackot?
köszönöm
Sg.hu, Globalgame.hu a legjobbak…
CB: Kis Lámpás Jimy

Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!
к.ιηтнуα.
Oldallámpák a levegõben lógnak a két kis Michlein babát vedd ki a rácsrõl mert undorító.
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
Kisgyerek,atyRO,Töki,Harcos,Imihaver,Scania topline:faja gépek mind!
Egy kis Hollandosítás:<#hawaii>#hawaii>
Véleményeket PLS!
Jóéjt mindenkinek!<#integet2>#integet2>
CB:Mester,Krisztike Scania,Volvo,Man
atyRO,Töki,Harcos,Imihaver,Scania topline:szép gépek<#eljen>#eljen>
http://kisgyerek.picturepush.com/ ♥Daf XF95,SCANIA,MB-Axor.VOLVO♥
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
"Fighting for peace is like fucking for virginity"
Hozok pár képet az új szerelvényemrõl:
Bocs a sok képért.
...::: Jungelharcos :::... ...:: Volvo FH 16 ::... My sport is transport!
Amúgy jó <#eljen>#eljen>
♥Nokia 5800 Xpress music♥|Tdu:Wolf144|♥♥♥Rebekaa♥♥♥ [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]☺☺☺
Amúgy megfigyeltem azt, hogy kb fele-fele arányban tetszik az embereknek a pót mögötte.. Felének tetszik felének nem.😊
Hozok mára is két képet!
<#pias>#pias>
Hivatás az Életért!
Valóban nem rossz gép, de láttam már ennél szebb volvo-t is.
\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"
Iszonyatosan szép!<#worship>#worship>
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Korábban mintha itt láttam volna egy Spar-os pótkocsis szerelvényt, tudom, hogy nem szép dolog a kunyerálás, de elkérhetném a gazdájától?
Más: a topikleírásban található fórumokra regeltem, de nem igazán találtam meg, hol lehet szerelvényeket letölteni. Régebben volt egy magyar oldal, jóféle kamionokkal, azzal mi lett?
wanna sniff? - http://blog.suexid.hu
Ha az éjjel vagy holnap közel az osztrák határhoz fogsz járkálni megtalálsz egy parkolóban..😄
Jó éjszakát!
<#vigyor5>#vigyor5>
#128881, ennek a volvonak az alapmodelljérõl érdeklõdsz?