Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Millió köszönet Töki tesónak aki egy csodálatosan volvoval ajándékozott meg..😊
Beszéljenek hát a képek!
Vélemények jöhetnek!
100%ban ugyanúgy küldte el ahogy elképzeltem s elmondtam neki, hogy mit hova kéne tenni. 😊
Mégegyszer nagyon köszönöm Neked tesó!
...::: Jungelharcos :::... ...:: Volvo FH 16 ::... My sport is transport!
\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!
Ezt neked kell tudnod, ha európában akarsz járkálni akkor ets.
De ha modernebb szebb graffal szeretnél játszani akkor germants. 😊
Szerintetek melyik a jobb verzió, az euro truck vagy a german truck sim?
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
(Scania R500 V8 & Schmitz cargobul 2009)Kamionos szív,Kamionos lélek,Kamionos leszek amíg csak élek (Sukárszánkó)
A PMD fájlod biztos jó, hiszen nem nyúlkáltál bele, nem kapott az autó új textúrát ergo, új .mat fájlt sem. Ha tényleg rózsaszín a tábla akkor látja a .mat fájlt a PMD. viszont a textúrát, a .dds, png, stb fájlt már nem.
Vagy rosszul csomagoltad vissza, vagy nem tetted be, illetve rossz helyre tetted a textúrát.
Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!
Ezt mindig, ha meglévõ dds-t módosítasz így kell csinálnod 😄
"Fighting for peace is like fucking for virginity"
Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!
Kapott új textúrát az autó vagy egy már meglévõ textúrára rajzoltad fel a magyar rendszámot?
A rózsaszín (magenta) azt jelenti, hogy a textúra nem található!
A log. fájl mit ír?
Szeretnék egy kis segítséget kérni!
Miért van az hogyha lecserélem például a rendszámot akkor rózsaszín lesz a játékban?
Segítségeteket elõre is köszönöm!
Elindítod a játékot, a kereskedésben látod az autót de nem tudod megvenni.
Miért nem?
Nincs rá elég pénzed, esetleg kidob a játék?
Pontosíts már légyszíves!
A "mod" mappát valószínûleg neked kell majd létrehozni.
kossz
Azt megnyitod, majd átolvasgatod!
Tényleg hasznos.
Czuki:Meglesz!
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
128842:Köszi Tesó!😄
#128841 <#vigyor5>#vigyor5> súlyos elmebeteg..xD
...::: Jungelharcos :::... ...:: Volvo FH 16 ::... My sport is transport!
\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"
Kanosjozs:szép gép<#eljen>#eljen>
végre megjött a billencs szerelvényem😄

http://kisgyerek.picturepush.com/ ♥Daf XF95,SCANIA,MB-Axor.VOLVO♥

hazafele
liszabona fele a magnumal
pihenes

a tgx nek is meg van a rendszam