Euro Truck Simulator

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AudiQuattro
Ha a Gumikacsafélék nemcsinálnak pótot,kamiont akk mi a f*sz szerkesztgetnél meg vernéd rá itt?...tesem tudsz modellezni..csak bekonvertáltam azt raj vagyok me iylet tok..ezvagy te..
#28577:Köszönjük ujreg
MSN tegnap átvertelek,merthogy a schwarzmüllerem nek megvan a bak ja és nyitva...tõlem is itt csornád a cuccokat..sztem másnál is kunyerálsz..

aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu

Cindas
wanlo=sok év és tapasztalat<#idiota>

a rossz minőségü trágyára mondhatjuk azt, hogy ez SZAR?

94mike
<#mf2>

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

Contrecast
na ha valaki akkor te maradj ki ebbõl az egészbõl!
jah és Gumikacsa! attól mert tudsz modellezni attól még te sem vagy szakértõ..csak hozzájuk képest vagyok szakértõ! meg te is!!
és ha már benézel a fórumra akkor nem egybõl oltogatással kell kezdeni!
és nem írtam le a fél mondanivalómat se!!
na ennyi!

Jah és Mindenki! kötve hiszem azt hogy itt Wanlo-nál bárki is idõsebb lenne..na ennyi!

wanlo
A 3 Muskétás...nagy az összetartás.Csak hogy tudd nem ismered az elõzményeket viszatéreve (Contira),õ éppen nem hazudott és én erre reagáltam de mindegy.Majd pont veled fogok vitatkozni.

...DREAM TEAM...

lorci
Elkészül a scánia:
Model:???
Convert:Lory

Letöltés/Download

Jó szorakozást!

Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!

TóNyóóóóóóó
na ez meg a másik...

AudiQuattro
Aztsem tod hány éves sztem...ne az adatlapját nézd...te kezdtél keménykedni...

wanlo
Kifejtenéd?Kíváncsi vagyok nagyon:.......?

...DREAM TEAM...

Cindas
miféle különbségrõl beszélsz?te is épp oly szánalmas vagy....

AudiQuattro
Ja huzhatsz a rákba..majd,ha anyit csináltál mint gumikacsa,akk ugathatsz..addig nemkéne..

wanlo
Tanuld meg tisztelni a köztünk lévõ korkülönbséget és utána beszélhetünk.Majd ha én is neked esek csak lazán mert éppen nem vagyok elfoglalt akkor lehet gúnyos megjegyzéseket tenni.

...DREAM TEAM...

TóNyóóóóóóó
te sem vagy külömb<#szomoru1>

94mike
Mer az ide illik,hogy belekötöttél Gumikacsába,aztán most megy az oltás.<#dumcsi><#guluszem1>

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

Cindas
te viszont nem illesz ide<#idiota>

wanlo
Az ilyen értelmeseket csak lazán törölném,pont ide illik a hozzászólása.

...DREAM TEAM...

Cindas
igen raj vagy most leoltottál elég rendesen<#worship>

94mike
xD :M már vártam mikor kezditek el szivni egymás vérét<#idiota>

94mike
Szted? eddig baszot ráxD pedigmár beis másolták a bannertt-.-" csak a linket be kellet volna rakni,sz*rá a házigazdnák magasrol,neis várdmár sztem a bannert..

wanlo
Megszólalt meleg szívû barátunk,értelmesen...<#hehe>,te sem vagy egy matyóhímzés.Csak jobban feldobod a hangulatot de semmi több mondanivalód nincs.Szánalmasak vagytok jó páran csak tudnám kitõl örökölted a helyzetfelismerõ képességed?Nem vagy egyszerû de okot nem adtam arra hogy nyilvánosan káromkodj,igaz nyelvtani hiányosságokkal.<#zavart2>

...DREAM TEAM...

bboyatty
Banner mikor lesz? Mar kezd hianyozni!<#szomoru1>

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

94mike
XDDD
Ferinél kérdxD

Cindas
FAIL..gumikacsa csak az igazságot mondta el te kcsg.

Dávid 12
Helló!
Hol lehet letölteni Magyarországot?

94mike
xD

wanlo
Ezért szeretem ezt a Fórumot mert mindig akad egy emberke kinek a fejéhez hozzá lehet vágni egy tányér levest,csak így tovább hisz Magyarok vagyunk<#hehe>.Nem hiába utálnak minket az egész Világon,miért is pont egymással beszélnénk normálisan.Nos az egészséged érdekében csak azt kívánom a nyers mondandód után,ezért kár volt benézned....<#taps>

...DREAM TEAM...

szazoltan
Szia gumikacsa,jó látni ismét itt.

Truck design team:Akela,Bullseye,Tescobetyár,Wanlo,Janika,Soro63,Phantom,szazoltan HTDT TEAM:SORO63,MELORY,AKELA,PHANTOM,SZAZOLTAN DREAM TEAM:Tescobetyar,Bullseye,Wanlo.

gumikacsa
Üdv! Láttál te már igazi nyerges szerelvényt? Legritkább esetben vízszintesek.

Conti hozzászólása meg:
"megengeded hogy szakértõ szemmel elmondjam a hibát?"

Na ne röhögtess... Rengeteg lopott modell konvertálása utánn mekkora szakértõ lehetsz... És ne gyere azzal, hogy nyitva kaptad, mert ha ennyi eszed van, akkor elég nagy marha vagy.

Ja, nyugodtan válaszolhattok, de teljesen fölösleges, mert kb. 2000 hozzászólás óta nem olvastam vissza... Most is kár volt 1 oldalnyit, csak felbasztam az agyam a sok birkán...

Renault magnum http://kamionszim.hu

R620 as
KÖSSZ de azt hittem hogy az a DHL-es bocs

Madarat tolláról,kamionost névtáblájárol lehet felismerni! SCANIA R620 V8 FOREVER!!!

különben nehezebb is alá állni ezzel a magnummal a potkocsinak mert megakad.és igy neki kell tolnom a potot a rámpának csak ugy tudom felakasztani a géphez

AMD Athlon(tm)64 X2 Dual Core Processor 4000+,MMX,3DNow(2CPUs>>>2046MB RAM>>>NVIDIA GeForce 8500GT Integrated RAMDAC 512MB

szazoltan
Tudsz abban segíteni hogy melyik cégnél keressem?mert régebben amikór be raktam nem mûködött nálam,de mondjuk ez minden jumbo trilerre igaz az esetemben.Talán valami még kéne hozzá?Nem tudom.

Truck design team:Akela,Bullseye,Tescobetyár,Wanlo,Janika,Soro63,Phantom,szazoltan HTDT TEAM:SORO63,MELORY,AKELA,PHANTOM,SZAZOLTAN DREAM TEAM:Tescobetyar,Bullseye,Wanlo.

kalee
Igaz hogy 14 hozzászólással a tiéd alatt linkeltem be, de akkor mégegyszer:
Animal
(Azért ennyit legközelebb illene visszaolvasni... :-) !!)

kalee
:-) Feltétlen elhiszem neked Conti, de mivel nem tudok konvertálni így nem igazán értem mirõl is beszéltél :-) :-) !!!Vagy legalább is nagyon halványan... :-) !Ezért is írtam a készítõjének, hátha õ megoldja...

Laki89
http://www.sgforum.hu/listazas.php3?azonosito=laki89&id=1232268398 nézzétek meg és véleményt kérek hogy min javítsak..

Lakos Péter

szabii98
Kinek milyen az ussr mód?Nekem netes kiválasztóból tölti és az se jó!

I met God. She's black

szabii98
Nem jó!Mert beírom végig megy a csík és kiadja azt hogy hibaütenet

I met God. She's black

Szabii a Turkey mod jelszava:www.kamyoncuyuz.biz/

ez a jelszo,tehát nem kell felmenned arra az oldalra

AMD Athlon(tm)64 X2 Dual Core Processor 4000+,MMX,3DNow(2CPUs>>>2046MB RAM>>>NVIDIA GeForce 8500GT Integrated RAMDAC 512MB

reggelt.lesznek rendörök biztos😄D

lorci
Letölthetõ a két mercim akit érdekell az látogasson el az oldalamra:

Letöltés/Download

Jó szorakozást!

Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!

szazoltan
Jó reggelt mindenkinek.

szabii98
Segítség!Ki tudja Turkey módhoz a jelszót?

I met God. She's black

Jó reggelt kollegák.Ma pihi van vagy büntet a rendõr!22:00 utánna GO!
ezt a készitönek mondd😊amugy tleg jo vas😊Jah és grat a maphoz,nagyon tetszik<#eljen><#eljen><#eljen>

Contrecast
ez egy holdjáró?? most nézem mennyire felvan ültetve a magnum! nagyon röhejes így..xD
de maga a kamion jóóó!<#eljen><#eljen>

reggelt kolléga😊

gerypapa95
Jó reggelt !

&#9733; G E R Y &#9733;

ezt ugye csak poénbol irtad conti?😄DMert én nem találkoztam hokotroval:S

Áttértem magyarországra mert a ruszkik kirugtak😄DÉs a magyarok megajándékoztak egy uj Magnummal😊
[/url][/img]
Már az elsö magyar kanyarnál balszerencsém van ez nem igaz😄
[/url][/img]
Leadom a szállitolevelet és ráállok a rámpára😊
[/url][/img]

Laki89
sziasztok.valaki tudna nekem csinálni két névtáblát a kamcsiba??

Lakos Péter

szabii98
Szerintetek jó lesz az hogy anglia patch-Turkey mód-ussr mód?
Bocs hogy ennyit írok kérdezek!

I met God. She's black