Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
---Ger----
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Lory tedd a szívedre a kezed. Ezt te kezdted el az elejétõl?
Ha megsértõdsz és anyázni támad kedved pm ben tedd, mert nem offolni akarok csak kérdem. semmi rossz indulat.
---Ger----
[email protected]
Elõre is köszönöm😊)
Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
Madarat tolláról,kamionost névtáblájárol lehet felismerni! SCANIA R620 V8 FOREVER!!!

Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!
Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!
én oldlaárol azta dupla Kipifugot is le szedném...
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
★ G E R Y ★
Kutya gyerekek:TóNyóóóóóóó,Cindas . . . Volvo. . . Fh 16 Globetrotter XL 520

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
és még?xD meg fejtsdki jobban,hogy érted ezta társulásos hükyeséget,mert ahogy leirtad...sztem nem csak én nem értem😄
Tuning:Csöves (én)
Tuning:alytörö kipufugo fülke mellet cb antenna névtábla kürt
és ennyi vélemények kritikákat stb
Kutya gyerekek:TóNyóóóóóóó,Cindas . . . Volvo. . . Fh 16 Globetrotter XL 520
ha érdekel valakit rájöttem nagyon sok dologra benne és azt akarom hogy társuljatok hozzám.
benne vagytok?
★ G E R Y ★
rakjrá D20 Commonrail jelet😄
meg a napelenzõt ragdát feketére aztán nagyon szép😄
aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu
#29286xDD
Kállai Gábor szeretek focizni traktort vezetni de mégjoban a gépezés