Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kutya gyerekek:TóNyóóóóóóó,Cindas . . . Volvo. . . Fh 16 Globetrotter XL 520
<#confused>#confused>
Tekerd a kormányt ahogy bírod, és nyomd a gázt padlóra.Csak a gyávák nem mernek kérdezni.
Truck design team:Akela,Bullseye,Tescobetyár,Wanlo,Janika,Soro63,Phantom,szazoltan HTDT TEAM:SORO63,MELORY,AKELA,PHANTOM,SZAZOLTAN DREAM TEAM:Tescobetyar,Bullseye,Wanlo.
Lassan vége a pakolásnak.
Truck design team:Akela,Bullseye,Tescobetyár,Wanlo,Janika,Soro63,Phantom,szazoltan HTDT TEAM:SORO63,MELORY,AKELA,PHANTOM,SZAZOLTAN DREAM TEAM:Tescobetyar,Bullseye,Wanlo.
Tekerd a kormányt ahogy bírod, és nyomd a gázt padlóra.Csak a gyávák nem mernek kérdezni.
Saját konvert az Iveco mert kuva jól néz ki!!!!!!Nagyon komoly!!!!!Gondolom nem adod ki...
Ja tényleg valaki csinálhatna már egy Vörös Rákot <#vigyor0>#vigyor0> !!
Aláírás (max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF Hala Madrid!
Konvertáltam egy pótot is!<#eljen>#eljen>
FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF Hala Madrid!
aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu
Mit ér a tanács ott, ahol összevész a gonoszság és a józan ész.
am jah,elküldömxDDD
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
de azt kérte linkeljek neki eggyet,linkeltem gondolkoztam rajta h elküldöm neki a mûködöt,de ahogy olvastam h probálja oltani Audi Quattro-t meg mekkora egy paraszt.majd kér..
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Mit ér a tanács ott, ahol összevész a gonoszság és a józan ész.
aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu
jó éjt all!
Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!
Klikk ide,/Örüljél..
#29335 Újreg létedre sztem az öreg Regekkel ne kötözködj,mert hama megutállnak