Euro Truck Simulator

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ronso
Hát én azért ovatosan,csak ugy mint élöben xD..én megtanultam már volt rá példa..

Sakkoo.......Baszkiiii

csipa94
szép szerelvény<#eljen>

Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com

belapeter
degyünyörûûûûûûûûû

Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...

Munkába fogtam az új konvertemet:
94mike
hátha még jönek szembe,aztán le kel veni a refit,ennál azajob ha ismeretlen terepen mész...
50 en xDD
bár én ittis 80-90 el tolommm

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

ronso

Az orrom hegyéig sem látok...imádom pfffff<#csodalk>

Sakkoo.......Baszkiiii

Ger0121
nincs mit! 😊

---Ger----

szazoltan

KÖSZI GER.

Truck design team:Akela,Bullseye,Tescobetyár,Wanlo,Janika,Soro63,Phantom,szazoltan HTDT TEAM:SORO63,MELORY,AKELA,PHANTOM,SZAZOLTAN DREAM TEAM:Tescobetyar,Bullseye,Wanlo.

Contrecast
na itt is áll a bál rendesen! asszem én is hébe hóba írok majd!! 😄😄

ronso
én ezt értem
meg is tudom csinálni csak nekem kellett elmagyarázni másoknak és elég lassan ment...

Sakkoo.......Baszkiiii

Ger0121
Az ciki...
Egy pótot, vagy egy kamiont elmondani, hogy kell benyitni dxtbmp be, nem kell. Conti oldalán olyan szinten remekül van leírva, hogy aki onnan sem tudja az ne akarja. 😊 XD
Itt van a pót pack filefronton is:innentõl 10 órán át él a link. aztán vége aki leszedi annak meglesz aki annak nem nem.

ger skinpack 2009

---Ger----

csipa94
köszi!

Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com

szazoltan

Truck design team:Akela,Bullseye,Tescobetyár,Wanlo,Janika,Soro63,Phantom,szazoltan HTDT TEAM:SORO63,MELORY,AKELA,PHANTOM,SZAZOLTAN DREAM TEAM:Tescobetyar,Bullseye,Wanlo.

ronso
Nem akarlak elkeseriteni de valószinü azért nem segit senki a szerkesztésbe és a progi használatába mert nem egyszerü,és senkinek nincs türelme a szádba rágni 1000 szer (bocs a kifejezésért) én a pótkocsi dxtbmp-zést probáltam egyszer magyarázni msn en dehát nem egyszerü feladat.

Sakkoo.......Baszkiiii

ronso
Pics..a forditva tettem..........<#falbav>

Sakkoo.......Baszkiiii

gerypapa95
Légyszíves a válasz gombot használd..!! köszönjük..!!<#wink>

&#9733; G E R Y &#9733;

ronso

Indulás éjjel tovább

Alvás

Sakkoo.......Baszkiiii

Ger0121
Nincs mit.
Nekem nem megy a link!
Felteszem filefrontra is... Hátha valaki úgy jár mint én! 😊

---Ger----

szazoltan
köszi szépen már jön lefele.

szazoltan

nico79
Na ez is király lett.
Szép<#wow1><#eljen><#taps>

Tekerd a kormányt ahogy bírod, és nyomd a gázt padlóra.Csak a gyávák nem mernek kérdezni.

és valami kamion trailert vagy valami jót még tudnál belinkelni?

No music, no life....

szazoltan
Nem vettem sértésnek,de már megvan.Köszi

szazoltan

nico79
Ha ezt nekem szántad akkor bocs,hogy kérdeztem.
De én utána néztem a neten és semmit nem írtak róla.
Csak azt nem tudom,hogy a haulinos modelleket honnan szedem le.

Tekerd a kormányt ahogy bírod, és nyomd a gázt padlóra.Csak a gyávák nem mernek kérdezni.

csipa94
Nem tudtok 1 Waberer's-es Pótkocsit belinkelni? köszi

Ger0121
Itt az oldal alján elérhetõ.
Használjátok egészséggel!
Üdv.

---Ger----

Aki szeretné a Mercit letölteni akkor annak itt a link hozzá:
Mercedes Actros 1844 Megaspace MP2

Fogyasszátok egészséggel! 😊
Attila889
ezt oszd meg velünk please 😄

Dávid 12
Bocs de Nemtalálom!

yokel
Most tényleg nem bántásból, de mennyiidõdbe telne ha beírnád google-be, h "ets schmitz ferroplast"?! <#conf>
A legelsõ találat rögtön a letöltõ link. <#sniffles>
Miért nem lehet elõbb használni a netet és csak utána kérdezni itt, ha nem találni egyik oldalon se ami pl. a banner 11. pontjába van, vagy a topik keresõjébe vagy a google-be?! <#confused>
Itt mki olyanokat kérdez amire mind van válasz, csak épp keresni kéne utána, de sokkal kényelmesebb másokkal megkerestetni és ide belinkeltetni!
A Zmodeler-t is mki akarja használni, de h utána olvasson is 1 kicsit is a neten, h mégis mi az, h kellene használni az már nem oké. Inkább vegye fel vki msn-en az illetõt és mondja el neki lépésrõl-lépésre, mert neki az a legkényelmesebb. Tessék olvasni-olvasni-olvasni! Jah és ha az jön most, h nincs magyarul csak angolul, akkor van szótár ha már annyira meg akarja vki tanulni használni. Vmit vmiért!
Sztem itt nagyon sokan azt hiszik a Zmodról, h a konvertálás annyiból áll, h beimportálom a haulinos model-t (pmg) "teszek rá tuningot" és utána save as ets pmg! Pedig nem errõl szól a konvertálás, ha esetleg vki ezt hitte, h ez így mûködik. Persze lehet, h tévedek de én simán kinézem a 1-2 lelkes kezdõbõl, h így képzelik ezt el.

CONZERV MANIA: http://i41.tinypic.com/2qjfuvd.jpg

nico79
Köszi de azt tudom hogyan lehet analógból digibe.
De azért köszönöm.

csipa94
hello! én szeretném letölteni!

Ha Valaki szeretné a Mercit letölteni akkor szívesen adok linket! 😊
Ger0121
Hidd el nekem, hogy örömmel megtenném ha tudnám, de én sem tudom!
Analógról digitálisra a beállítások menüben a játékmenet (gameplay) ban tudsz váltani!
Üdv.

---Ger----

Krapo
Ákos nagyon jó a szerelvény ! De egy kis színesítés ráférne szegényre !

szép és engem is megtaníthatnál pótot convertálni!!!!!!!!!!!

No music, no life....

Köszi! 😊
nico79
feladom a kamion szerkesztését.Akkor legalább azt mondja meg nekem valaki,hogyan tudom a képernyõn lévõ analóg órát meg a többi kijelzõt megváltoztatni?
Ha már a kamion szerkesztés rejtelmeibe nem vezettek be.
Köszönöm.<#help><#help><#help>

leho94
inkább hûtõsbe , mint siloba<#idiota>

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

94mike
b.meg! eddig ez a legjob!
nagyon szép!!

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

Roland10

Új konvertálásom!<#eljen>
Egy szép skin elkelne rá!😉

FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF  Hala Madrid! 

94mike
Az eddigi verziokbol tied a legjobb
xD

Szép estét kívánok Mindenkinek!

Új Konvertálásom: Mercedes Actros 1844 MP2 Megaspace

Eredeti modell: Ismeretlen Készítõ
Konvertálta: Diesel Dog (én)
szazoltan
Abban lesznek be fagyasztva a postai szolgáltatás árai.<#idiota>

szabii98
Ki szereti nézni a veszekedést?<#idiota>

I met God. She's black

Ger0121
Nem láttam még személy szerint, de lehetne tulajdonképen! 😊
Akinek meg annyira nem tetszik elõveszi minden tudását és leszedheti róla! 😊

---Ger----

TóNyóóóóóóó
pttm...

gerypapa95
a mai világba .. bármi megtörténhet..!<#buck>lehet az öreg néni vidékröl küldd fel a fiának peste csirkét..valamivel hûteni kell nehogy megromoljon..<#nevetes1>

&#9733; G E R Y &#9733;

szazoltan
várom szeretettel<#worship>

Valaki linkelne nekem egy schmitz feroplast potot?