Euro Truck Simulator

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nico79
igen ezek vannak benne : scs 6db
10db kép
readmi file

Tekerd a kormányt ahogy bírod, és nyomd a gázt padlóra.Csak a gyávák nem mernek kérdezni.

nico79
Bár ez egy szép mapa lenne és érdekes a tömöritése is
H-EU-MAP1.III.7z ez a fálj tömöritése és a neve

Tekerd a kormányt ahogy bírod, és nyomd a gázt padlóra.Csak a gyávák nem mernek kérdezni.

Ger0121
ha kicsomagolod a fájlt mit látsz? ilyeneket? : map, sound, def... (ezek mappák.)
Amenyiben valami ilyesmit akkor hozz létre egy új zip archivumot, és nyisd meg. majd húzd bele a mappákat. Kiad egy ablakot. ott a normált átrakod raktároz-ra (a legfelsõ a lenyíló menüben) Aztán fent a fájlnevet is átírod pl: map.scs re. a lényeg, hogy ".scs" legyen!
Ennyit tudtam most így hirtelen segíteni! Üdv.

---Ger----

nico79
Köszönöm
Majd meglátjuk

nico79
Tehát a mod mapába nem csak scs-t hanem zip vagy rar fáljt is be lehet rakni?Vagy ezeket csomagoljam ki

Ger0121
Az nem map kérdése. Night mod. Innen le is szedheted.

nico: szerintem tedd e úgy ahogy volt tömörítve. ha úgy sem megy akkor nem tudom! 😊

---Ger----

szazoltan
Hoppá,kicsit félre olvastam.Úgy próbáltad,hogy mindent ki vettél a mod mappából?Csak a map legyen benne.

Truck design team:Akela,Bullseye,Tescobetyár,Wanlo,Janika,Soro63,Phantom,szazoltan HTDT TEAM:SORO63,MELORY,AKELA,PHANTOM,SZAZOLTAN DREAM TEAM:Tescobetyar,Bullseye,Wanlo.

szazoltan
A modba csak zip,vagy scs fájlt rakj be,próbáld úgy,ne az egész mappát.

Truck design team:Akela,Bullseye,Tescobetyár,Wanlo,Janika,Soro63,Phantom,szazoltan HTDT TEAM:SORO63,MELORY,AKELA,PHANTOM,SZAZOLTAN DREAM TEAM:Tescobetyar,Bullseye,Wanlo.

nico79
Szép napot.
Szeretném kérdezni,hogy van egy szép mappám de nem tudom hova kell tennem.
Probáltam már a mod mapába de ott csak a zene szól,Próbáltam a basic könyvtárba is de akkor nem indul a játék.
Akkor hogy csináljam?
<#help><#help><#help>

Ronso!Ez meik map ameiken ien franko éjszaka??😛😄 Ki kell probálnom.D
#29531#--->ez meik map?

szabii98
Jók!

I met God. She's black

jó reggelt mindenkinek😄

szabii98
Szép 8:04-et sofõrõk!

I met God. She's black

Jó reggelt kollegák!Kormányhoz és GO!<#nyes>
Iveco Stralis
[/url][/img]
[/url][/img]
Man F2000
[/url][/img]
[/url][/img]

AMD Athlon(tm)64 X2 Dual Core Processor 4000+,MMX,3DNow(2CPUs>>>2046MB RAM>>>NVIDIA GeForce 8500GT Integrated RAMDAC 512MB

szazoltan
jó ez így ahogy van.jó éjszakát mindenkinek

Ger0121
Tényleg bocsi az Auchan miatt!
Aki tud skinezni annak tudok adni egy segítséget.
Amelyik oót nem anyira tetszik azt ki lehet cserélni auchan ra.
A képre kattintva ott lesz totál méretben a skin + a rá való rendszám is.
Paint al csak rá kell tenni a rendszámot elmenteni (ami helyett kell).dds nek és 0-s tömörítéssel mehet a skin pack ba!

Üdv.

---Ger----

Most vesszük át az uj vasakat😊))
[/url][/img]
Pihi
[/url][/img]
Szerintetek mennyire voltam ideges?😄DD
[/url][/img]
Alszik a portás:S
De a cuccot kénytelen voltam leadni😄DD
[/url][/img]
[/url][/img]

AMD Athlon(tm)64 X2 Dual Core Processor 4000+,MMX,3DNow(2CPUs>>>2046MB RAM>>>NVIDIA GeForce 8500GT Integrated RAMDAC 512MB

Köszi.<#vigyor>

szazoltan

szazoltan
jó ez így is

v43 001
<#idiota>

Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!

Vki tud linkelni egy chereau pótot? Mert én nem találtam sehol. Köszi

Ha minden jól megy akkor holnapra megleplek benneteket egy MAN F2000 EVO Low Cab-bel. Egyszer már csináltam egy ilyet csak tele volt hibával, így hát neki esek mégegyszer és összehozok egy jobbat és szebbet.
Ger0121
Akkor azt el.úrtam. XD
Nemkicsit.
Hát bocsi érte! 😊 Majd lesz valahogy. csak túléli mindenki! 😊

---Ger----

szazoltan
Auchan nem lehet sehol akasztani,az van a plainon,most néztem meg

Köszi 😄
Ger0121
nagyon szép! 😊

---Ger----

Ger0121
Köszi!
Akkor ha valaki megtalálja az Auchan os pótot jelezze! XD Mert lehet, hogy egy olyan cég kiadásában van ami abszolút nem ad ki 😄

Köszi Diesel Dog! Foglalkoztam fotó szerkesztéssel, van pár progim amit itthon még nem nagyon lehet se warezolni se megvenni.
Így nem is annyira az én érdemem... Csak a program a jó!
De, hogy nevessünk is egyet!
Longline Scania by.: én😊 :

---Ger----

A tegnapi V8-as:
Óbuda-Dom Scania r500 V8
szazoltan
Plaint ne keresd,az csak ugy van

lkwlog:München
tradeaux:Lyon
sellplan😛rága, München stb. felvenni sellplannál nem tudok
szazoltan
LKW-FRANKFURT
TRAMERI-ROMA(NEM BIZTI)
SELLPLAN ODA CSAK VINNI LEHET

ronso
Nem külföldezek csak a tél elején történt,hogy éjjel 3 kor korom sötétben szakadó esöben indultam Budaörsröl-Barcsra a sima 6 os uton és hát ott igen sok a kanyar a faluk közt, én nyomom a MAN nak 70-75 erre az állat volánbuszos elzug mellettem 90-100 as tempóval.az idióta.Hát majdnem lelökött az utról a buzija na azóta a sötétre figyelek xD.ja és nem ismertem az utat még akkor annyira.. Bocs az offért...

Sakkoo.......Baszkiiii

szabii98
Jó estét<#integet2>

I met God. She's black

szazoltan
Odabasz ez a szerelvény

Amúgy nagyon jól skinezel! Minden elismerésem Neked!!!! 😊
Ger0121
Köszi a sok dicséretet...
Lesz még javítása. (pl: hátsó ajtókon csúnya emblémák is ki lesznek küszöbölve)
Aki nagyon ismeri a gémet írja meg nekem, hogy melyik városban van sellplan, lkwlog, és tradeaux! 😊
1000 köszi!

---Ger----

Ger0121
A sellplan igen!
Bocsi csak én a dds ek nevét használom már a cégek megkülönböztetésére! 😊

---Ger----

lehet
Szerintem SellPlan-ra gondolt...
szasztok!
Ger am meik városban van plain?
Én megnéztem a base.scs-ben ott nem volt. Választ várok
elõre is thx

ui.:jó a skinpack
TóNyóóóóóóó
nemzetközi..

v43 001
ger kösz a pótokat<#eljen><#worship>

Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!

Tankeres
császtok arr a db truckfanos oldalra kell regizni? mert nem tok a downloadra menn és kb 1 éve még nem kellet oda regizni aki tudja irjon pls! elöre kösz!

Kutya gyerekek:TóNyóóóóóóó,Cindas . . . Volvo. . . Fh 16 Globetrotter XL 520

Ger0121
Vittem is a TESCO-nak egy közt expressz be! 😉

---Ger----

94mike
<#idiota>
Ha haza akarsz érni,sietsz..xD
vagyis ha külfödezel,aztán 4 orád van h átt érjxD éste sehol nem vagy ak azért nem 50 el döcögsz😄

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

Oké. Csak a biztonság kedvéért...😊
csipa94
<#idiota> tudjuk

Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com

Köszi! 😊
Amúgy letölthetõ! 😊