Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
valaki a BHJ mapról tudna linket dobni!
kössze.
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Semmi egyéb nem szükséges hozzá, csak :vagy egy külsõ lejátszó, és pár hangszóró. Avagy egy jól nevelt 2 es winamp amibe betápláljuk a számokat a kedvenc sorrendet is megadhatjuk. a play gombra bökünk egyet, és szól is a zene.
Amúgy komolyra fordítva a szót Conti: A Mapokba meg lehet adni bizonyos pontokat ahol zene szól(szóljon ha odaér a játékban a karakterünk) Nem lehet azt kihúzni az egész mapra? 😊
Üdv.
---Ger----
Már szórakozok a játékban a Rádió használattal!!!
több kevesebb sikerrel!!!
Ha összejön akkor majd lehet zenét hallgatni mint a Haulinba vagy a PttM-be! 😄😄
de nem mondok semmi biztosat....még egyenlõre csak próbálgatom! 😄😄
Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!
Ha nem elmenti JPEG-be a képeket,hogy hamar betöltsön a Topik..-.-
Mi equipo favorito: Real Madrid
ide is meg lehet!!! engedéjt kell szerezni tõled hozzá ?? xD ne röhögtess xD
Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!
Találkozunk idén is a kamionos talin szegeden 😛
aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu
MSI P6NGM-L|Intel Core2 Duo E8400 @3,6GHz|4GB DDR2 800MHz Kingston|MSI RX3850|Samsung 160GB Sata2|Windows Vista Ultimate SP1 64bit HUN | Chieftec 450W|Canon MP240
Haverommal úgyanezt a szerelvényt néztük ki,hogy megcsináljuk pttm-be!
És õ elkezdte csinálni kb már 90-95 % kész,de PTTM-be!!!
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
<#taps>#taps><#eljen>#eljen>
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
Párizs-Bordeaux között:
Indulás Párizsból:
Autópályafeljáró:
Útközben, eltérek Bordeaux felle:
Egy kicsi pihi, hogy a vas is pihenjen a fárasztó nap után:

Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!
The Truck Is My Life
Truck design team:Akela,Bullseye,Tescobetyár,Wanlo,Janika,Soro63,Phantom,szazoltan HTDT TEAM:SORO63,MELORY,AKELA,PHANTOM,SZAZOLTAN DREAM TEAM:Tescobetyar,Bullseye,Wanlo.

Használd egészséggel
Truck design team:Akela,Bullseye,Tescobetyár,Wanlo,Janika,Soro63,Phantom,szazoltan HTDT TEAM:SORO63,MELORY,AKELA,PHANTOM,SZAZOLTAN DREAM TEAM:Tescobetyar,Bullseye,Wanlo.
Nagy reményeket fûzünk hozzád!
(Roland10 én is betegen vagyok itthon szal<#mf1>#mf1><#idiota>#idiota><#hehe>#hehe><#vigyor2>#vigyor2><#zavart1>#zavart1>)
Gott weiß ich will kein engel sein. :) Volvo. For life.
FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF Hala Madrid!
valaki nem tud ikarus buszt szerezni a játékhoz? már sok helyen kerestem, de csak pttm-hez van...vagy esetleg valaki át tudná konvertálni a pttm-es modelt ets-be?
<#vigyor>#vigyor>
\"If you\'re going to San Francisco Be should to wear some flowers in your head If you go to San Francisco
\"If you\'re going to San Francisco Be should to wear some flowers in your head If you go to San Francisco
Köszönöm! 😊
De ezt majd msn en megbeszéljük este, csinálj csak ami jól esik! 😊
Nekem mennem kell.
---Ger----
Roland, és annak örülnék, ha húznál nekem egy skinezhetõ textet egy konvertre! 😊
(mindenki másnak örülne..)
Én viszont most megyek. Elmegyek még ebédelni, aztán meló.
Szép délutánt mindenkinek!
---Ger----
Szerintetek mien kamion legyen?😊
---Ger----