Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com
Megetettem a szörnyet,aztán jöhetett a pihi! 😛
Megérkeztem..
Újabb pihi,aztán jöhet az elvesztegetett fuvar..
Let the good times roll.
P4,Intel Celeron 3,06 GHZ,1024 MB RAM,Sound Blaster Live,Ati Radeon HD2400(AGP)
UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/
Gratulálok én is DIESEL DOG😄 <#eljen>#eljen>
UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/
Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!
No music, no life....
Gratulálok az új házigazdának,Diesel Dognak a kinevezéshez!<#wink>#wink>
Ha úgy vezeted az ETS topikot,mint ahogy konvertálsz,már tökéletes a dolog!!😉
Let the good times roll.
Truck design team:Akela,Bullseye,Tescobetyár,Wanlo,Janika,Soro63,Phantom,szazoltan HTDT TEAM:SORO63,MELORY,AKELA,PHANTOM,SZAZOLTAN DREAM TEAM:Tescobetyar,Bullseye,Wanlo.
---Ger----
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Truck design team:Akela,Bullseye,Tescobetyár,Wanlo,Janika,Soro63,Phantom,szazoltan HTDT TEAM:SORO63,MELORY,AKELA,PHANTOM,SZAZOLTAN DREAM TEAM:Tescobetyar,Bullseye,Wanlo.
Valaki meg tudná mondani a rendszám készítés honlapjának címét?
Kösz!
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
aza jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó😄😄😄😄😄😄DDDDDDD
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Ha egy adott kamionban interriort akarsz cserélni, legegyszerûbb módszer erre: a kamion *.scs fájlját megnyitod és azon belül vehicle/truck/definition/*.sii-t megnyitod jegyzettömbel. És amit EZEN a képen látsz, azt keresed meg és cseréled le. Amit egy másik kamion definition fájljából másolsz ki.
\"If you\'re going to San Francisco Be should to wear some flowers in your head If you go to San Francisco
\"If you\'re going to San Francisco Be should to wear some flowers in your head If you go to San Francisco
#31338 autómatikusan PNG be fotózza tán!
Elnéztem bocsi.
(Paint al mentettem át egyet jpg re, nem változott ekkorát... )
---Ger----
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
És rögtön nem ide kell feltölteni, csak a címét bemásolni...
---Ger----
ezáltal könyebb a feltõltés!-.-"
bekapcsolom a rádiót...