Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindjárt agyvérzést kapok komolyan!!
MSI P6NGM-L|Intel Core2 Duo E8400 @3,6GHz|4GB DDR2 800MHz Kingston|MSI RX3850|Samsung 160GB Sata2|Windows Vista Ultimate SP1 64bit HUN | Chieftec 450W|Canon MP240
Na akkor mind egy ha megvan! 😊
---Ger----
Tekerd a kormányt ahogy bírod, és nyomd a gázt padlóra.Csak a gyávák nem mernek kérdezni.
:) Semmi okosság :P
Tekerd a kormányt ahogy bírod, és nyomd a gázt padlóra.Csak a gyávák nem mernek kérdezni.
Kutya gyerekek:TóNyóóóóóóó,Cindas . . . Volvo. . . Fh 16 Globetrotter XL 520
(mondjuk egy Klacskás trailert jobban el tudnék mögötte képzelni, de ez már csak kekeckedés)
Gott weiß ich will kein engel sein. :) Volvo. For life.
Ha a játék könyvtárában a base.scs könyvtárt megnyitom és ott szerkesztem a fájlokat pl kamion skinezés akkor miért csinál még 1-ugyan olyan mappát amilyet skineztem?Magyarul PL base.scs\model\building\market\silver_low.dds
Amikor mindennel kész vagyok akkor vissza másolom a könyvtárába és még egyszer megjelenik a fentebb említett mappa.
De nem írja felül sem miért?

..:: http://ifadriver.uw.hu - ETS Screenshots ::..
Ha már lúd legyen dupla.
#31568: én is csak azt tudom mondani mint Conti a Game.crash fájlt töröld. Ha úgy sem megy és nincs is a dokumentumaidban ets mappa akkor nem tudom :/
Lehet, hogy akad valamivel. Zárj be mindent. (A folyamatokat is nézd át)-ennek is kicsi az esélye de ki tudja.
---Ger----
Truck design team:Akela,Bullseye,Tescobetyár,Wanlo,Janika,Soro63,Phantom,szazoltan HTDT TEAM:SORO63,MELORY,AKELA,PHANTOM,SZAZOLTAN DREAM TEAM:Tescobetyar,Bullseye,Wanlo.
Truck design team:Akela,Bullseye,Tescobetyár,Wanlo,Janika,Soro63,Phantom,szazoltan HTDT TEAM:SORO63,MELORY,AKELA,PHANTOM,SZAZOLTAN DREAM TEAM:Tescobetyar,Bullseye,Wanlo.
Neked sincs ötleted a problémámra??
MSI P6NGM-L|Intel Core2 Duo E8400 @3,6GHz|4GB DDR2 800MHz Kingston|MSI RX3850|Samsung 160GB Sata2|Windows Vista Ultimate SP1 64bit HUN | Chieftec 450W|Canon MP240
Majd ha itt lesz Lórika megkérdezed tõle! 😊
Üdv neked is Zoli.
---Ger----
#31563 : háát szerintem ha így haladuk lehet a Truck simulator 2009 hamarabb kijön mint az angol patch<#szomoru1>#szomoru1>
Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!
Rámegyek New Gamer-ra elkezdi tölteni,de kb. a felénél megakad...
jónak kell lennie!!
Kállai Gábor szeretek focizni traktort vezetni de mégjoban a gépezés
Érdekes. Semmi nincs benne ami utólagos?
Gépet újraindítottad a törlés után, és a telepítés után?
Ha a Dokumentumaid\ETS mappában van egy game.crash fájl töröld ki...
Bár nem hinném, hogy ezen sokat segít. :/
---Ger----
Pedig eddig hibátlanul ment!!!
(Megjegyzem jogosan)
CONZERV MANIA: http://i41.tinypic.com/2qjfuvd.jpg
2: Ne bökj hanem légyszíves adj, vagy valami!
3: Ha nem adnak használd már valamire az internetet és keressél!!
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Akkor fordulnék segítségért a hozzá értõ emberekhez.
Az említett TGX-et tudná nekem valaki "csupaszítani", kívül - belül. Nem kell rá az a szélvédõ fölötti felirat, csak a gyári típusjelzések maradnak, és a belsejét is ki kellene "takarítani".
Ha valaki megcsinálná nekem azt megköszönném.
Kállai Gábor szeretek focizni traktort vezetni de mégjoban a gépezés
Az interior megváltoztatására esetleg mástól kérj tanácsot, mert az nem az én asztalom, én csak a skineket készítettem....
Köszönöm a dicsérõ szavakat azoknak, akik ezt megtették!
A szerelvény még nincs teljesen kész, de már olyan állapotban van, hogy meg tudtam mutatni és éppen ezért kértem a véleményeteket róla. Amenniben tényleg jó, akkor már csak egy kis igazítás és pontosítás van hátra...
Jamaica a Jamaicaiaké.
Letölthetõ az oldalamról egy ijesmi kamion csak vannak benne átalakitások!<#email>#email>
Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!
P4,Intel Celeron 3,06 GHZ,1024 MB RAM,Sound Blaster Live,Ati Radeon HD2400(AGP)

Jamaica a Jamaicaiaké.
Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!
Légyszi segítsetek!
Egyik pillanatról a másikra besz*rt az ETS.
Amikor indítom a játékot,bejön a konfiguráló ablak,ott beállítok mindent,utána start. Bejön az ETS ablak,és amikor már menne a fõmenü,akkor kidob game.exe hibával.
Próbáltam már a konfigurátort mindenhogy beállítani,újra is tettem a játékot,a mod mappa tök üres,de sehogy nem megy. Mi lehet a baj??? :'(