Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nincsen 20 perce hogy irtál,én nem tudok segiteni,de akkorsem kéne ilyen türelmetlennek lenned! aki tud úgyis segít..
elég lenne mondjuk óránként 1 er le irni..
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Daf Xf 95 & VW Golf IV 1.8 GTI
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
tud valaki a neten a c és az e kategóriákhoz való tananyagot??
( nem sokára vizsga)
Iveco Stralis Polska----------kró³ Marek
Jamaica a Jamaicaiaké.
Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!
nem tudom,mert 0/20 ast soha nem szoktunk hordanixD
vagyisnéha😄
jó melot,mit hordol am? 0/4 est? 0/8 ast?😄
Jön a második kör a mai napon 😞
majd talán éjjel benézek még!
Üdv mindenkinek!
Sziasztok!
---Ger----
éjszkásvagy?😊 vagy nincsmeló a tüzépeken,stb?xd
#31610 Ezt montha láttam már volna Etsben..bizti h konvertálod???
#31611szp

Jamaica a Jamaicaiaké.
Truck design team:Akela,Bullseye,Tescobetyár,Wanlo,Janika,Soro63,Phantom,szazoltan HTDT TEAM:SORO63,MELORY,AKELA,PHANTOM,SZAZOLTAN DREAM TEAM:Tescobetyar,Bullseye,Wanlo.
és print SysRq paintba beillesztés. csak így tudod lementeni😄
Üdv.
---Ger----
Megtudná nekem valaki mondani hogy tudom életre kelteni a rendszám tervezõt?
base.scs\prefab\administration\white_green.dds Ez az eredeti még mielõtt neki állok a DXTBmp-vel mindent megcsinálok és vissza másolom az eredeti mappába a skinezet fáljt.
Erre kapom ezt:prefab\administration\WHITE_~1.DDS a vége a lényeg.Ráadásul nem írja felül hanem ezt adja be még egyszer.
Ennél érthetõbben nem tudom leírni.
Tekerd a kormányt ahogy bírod, és nyomd a gázt padlóra.Csak a gyávák nem mernek kérdezni.
én szoktamis használlni,amikor van hozzá türelmem..
nah mind1,témát zárjukle😊
figyeljen jobban oda,én se fogom buzerállni..ennyi.
Firefox3 alá is húzza a helytelen szavakat, így egyszerû kikeresni.
"ejtek"
---Ger----
#31594: Így van...
MSI P6NGM-L|Intel Core2 Duo E8400 @3,6GHz|4GB DDR2 800MHz Kingston|MSI RX3850|Samsung 160GB Sata2|Windows Vista Ultimate SP1 64bit HUN | Chieftec 450W|Canon MP240
Még mielõtt a vita elkezdõdne: Gabi neked helyesebben KELL írnod, ha azt szeretnéd, hogy a kulturált emberek is megértsék.
Mike neked meg a stílusodhoz képest nagy a szád.
Legyen szép nyugalom. olyan jó volt tegnap este óta.
---Ger----
valamint a kérdõ jelet nem hülyeségért találtákki paraszt-.-"
Amikor kilépsz akkor simán kilép és ad egy hibajelet ugye?
akkor kerül oda a chrash fájl is. 😞
A mappákat persze, hogy létre hozza. azzal nincs semmi baj.
Ennyit tudtam. 😞
---Ger----
Tekerd a kormányt ahogy bírod, és nyomd a gázt padlóra.Csak a gyávák nem mernek kérdezni.
nagyon szép!