Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valaki tudna egy jó mappot mondani és linket is hozza!!
köszi
Jamaica a Jamaicaiaké.
...DREAM TEAM...
...DREAM TEAM...
jó8 mindenkinek<#integet2>#integet2><#wave>#wave>
Aláírás (max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
...DREAM TEAM...
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Jamaica a Jamaicaiaké.
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
Madarat tolláról,kamionost névtáblájárol lehet felismerni! SCANIA R620 V8 FOREVER!!!
remélem erre gondolsz
Madarat tolláról,kamionost névtáblájárol lehet felismerni! SCANIA R620 V8 FOREVER!!!
Aláírás (max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Köszi!
De a MAN-okra vonatkozó dicséreted nem engem illet (sajnos én még sem modellezni, sem pedig konvertálni nem tudok), de abban egyet értünk, hogy tényleg jók...
De a MAN-okra vonatkozó dicséreted nem engem illet (sajnos én még sem modellezni, sem pedig konvertálni nem tudok), de abban egyet értünk, hogy tényleg jók...
Ha eredeti mérete lenne a térképnek, akkor egy nap 9 óra vezetéssel, annyit haladnál, mint az életben.
Tehát ez nyilvánvaló: a térkép le van kicsinyítve.
Nincs benne törésmodell.
Nincs benne Magyarország (módosítással be helyezhetõ. )
A játékmenet szabad. nem vagy köteles fuvarról fuvarra ugrani. Persze keret függõ, traktorral nem kifizetõdõ autókázni.
Nagyjából ennyi!
Üdv.
---Ger----
Nagyon szép a MAN és a skinek is!<#eljen>#eljen>
1. A térkép le van kicsinyítve?
2. Törésmodell van?
3. Magyarország benne van?
4. Mennyire szabad a játékmenet?
Egyelõre ennyi, a válaszokat elõre is köszönöm!
TDU nick: HUN_Matt_92