Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
dokumentumok/euro truck simulator/mod
az scs fájlt kell ide rakni!
az scs fájlt kell ide rakni!
sziasztok a camionokat hova kell másolni?? h benne legyenek a játékba ??méég ujj vook elorer is kossz a választ
az csak eddie stobart skin
A #33812-es Scaniahoz is adj mar letoltest legyszives!
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Vki kipróbálta már a Map:marioV6-ot???
naon faja 😄
észak afrikai száguldozás 😄
naon faja 😄
észak afrikai száguldozás 😄
valaki eltudná küldeni "Trailer Skin Pack Teil1"-et? köszi
Jó estét!😊
Lehúztam egy Scania Tandem pack-ot,de elég húzós a fuvar beírása,valaki segítene?
Errõl lenne szó.
Scania BDF Tandem v2.0 by newS
Lehúztam egy Scania Tandem pack-ot,de elég húzós a fuvar beírása,valaki segítene?
Errõl lenne szó.
Scania BDF Tandem v2.0 by newS
Let the good times roll.
Na én elteszem magam holnapra. Mindenkinek jó éjszakát, a holnapi viszont látásra! 😊
így sem jó😞 mind1 majd probálkozok mert valószínûleg valamelyik scs kavarbe. köszi az eddigi segítségeket
Aki Pestrõl lefelé jön a 4sz. fõúton az a Ceglédbercell táblánád dobhat egy balost! 😊
---Ger----
Én meg azon gondolkodom hogy a hétvégén mit konvertáljak. Valószínüleg egy R500-as Scaniát fogok, de lehet hogy mást. Még nem tudom. Annyit elárulok hogy NEM privát lesz... 😊
Felejtõs,õ az akitõl nem kell semmit kérned mert csak privát cuccokat készít csakis Magának.Elég unalmas lehet.Ha látok hasonlót belinkelem neked.<#integet2>#integet2>
...DREAM TEAM...
Egyértelmû hogy amit kirak ide képet az privát cucc...
Ifadrivertõl ilyent ne kérdezz hogy privát!😊
FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF Hala Madrid!
nagyon durva...privát? 😄
Am. a lámpa ledei nem tetszek de azon kivül baromi jó 😄
Am. a lámpa ledei nem tetszek de azon kivül baromi jó 😄
P4,Intel Celeron 3,06 GHZ,1024 MB RAM,Sound Blaster Live,Ati Radeon HD2400(AGP)
Mindenkit elzavart "anyu" aludni, avagy holnap melózik, avagy mást csinál.
Én is most hagytam abba a gitározást! 😉
Én is most hagytam abba a gitározást! 😉
---Ger----
Milyen csendesség van itt ilyen idõtájt...
Nagyon szívesen! Ha a jövõben is segítségre szorulnál nyugodtan írj a topikba, és segítünk Neked! 😊
értem köszönöm
Hát ajánlom figyelmedbe a bannerban szereplõ reges oldalakat. Rajtuk találsz kamionokat, pótokat, mapokat, egyéb más modokat, skineket.
Nekem is vannak saját kamionok amiket én konvertáltam, vagy van itt más olyan személy akinek vannak saját konvertjei...
Nekem is vannak saját kamionok amiket én konvertáltam, vagy van itt más olyan személy akinek vannak saját konvertjei...
Fent a banneren a 11 pontban vannak oldalak.
Regisztrálsz és leszeded. 7. pontban ott van, hogy hová kell tenni!
Regisztrálsz és leszeded. 7. pontban ott van, hogy hová kell tenni!
---Ger----
Itt a banner vannak benne linkek. Onnan tudsz letölteni bár mindegyikre regisztrálni kell. A modokat pedig a Dokumentumok/Euro Truck Simulator/mod mappába tudod berakni.
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Üdvözlet a topikban! 😊
Légy üdvözölve az Euro Truck Simulator világában😊
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
valaki tudna segiteni honnan tudok leszedni és berakni a játékba mapokat +kamionokat de olyat ami nem fagy le? köszönöm a segitséget
Sziasztok én még uj vagyok itt nem rég regisztráltam itt
HUH valaki pls.. pénz kód miért nem mûködik? nincs pénzem benzinre 😄
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
Hát nekem a BHJ map volt ami bejött...
Sziasztok! Tudom le vannak írva a linkek, de mégis nem tudnátok olyan mapokat amilyenek a képeiteken is vannak + azt a magyarosítást amelyik a legrészletesebb. Köszi
Kössz.Igyekszem😊)