Euro Truck Simulator

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CzUKi
Mennyémáá fúúúj deszaaar... XDDDDDDDD<#eljen>

"Fighting for peace is like fucking for virginity"

Hát tudom nagyon jól😄D..azért írtam hogy próbálkozok😊
Ma is próbálkoztam😄

&#1082;.&#953;&#951;&#1090;&#1085;&#1091;&#945;.

sztics
Én ha jó emlékszem GTS topikba kezdtem az elsõ beszólás aszem Kis Csendestöl volt hogy az egy hetes regemmel vip jogot vettem 😄

Renault Premium 450Dxi & Schmitz 2004

R420
azé lenne neked még mit tanítani tesó😄

@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"

Miki 007
nah hát vala h én is így értettem 😄

na mind1 sziasztok jó gépezést
Szar volt:/
Töki: milyen egó?hol?😮O😄

CzUKi
Igen mindenki igy kezdte,(vagyis nem így, de amatõrként) én pl még annó haulin topikban. De ottsem úgy, hogy odamentem az egynapos regemmel, szétoffoltam a topikot, leoltottam és elküldtem az annyába mindenkit és utána segítséget kértem. Elõször figyelgettem a fórumot, próbálkoztam és ha valamit nemtudtam akkor kúltúráltan megkérdeztem. És nemvártam, hogy minent a seggem alá pakoljanak.

#130284 HA HA HA beszartam rajta 😊
Ink menj ETS ezni nehogy feltörjék a szarodat, és nefelejts el mutyizni rá 😉

R420
és az egó is megvan😄<#idiota>

@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"

festeni nem tudok,csak vízfestékkel:$...konvertelni sem tudok,de azért próbálkozok gépek összerakásával😊😄

Miki 007
nah jó nem úgy gondoltam h ilyen szintrõl hanem h csak kamionkat tettél be stb aztán utána festegetés konvert stb... 😄

Én nem<#hawaii>...azthiszem😄

Ennek örülök legalább nem én vok kivétel
bullseye9
Az egyetlen, valóban a topic témájához kapcsolódó hozzászólás a mai estén.

Gyönyörûen kivitelezett szerelvény, elismerésem.

R420
most itt lebuktatod szegénykét amúgy meg egy piros zetorban lakik aminek a zárjába valaki beleverte😄

CzUKi
Gyüttek azt bekötötték a netet és a góógle ezt a fórumot dobta ki elsõnek 😊

Miki 007
nah jolvan most már nem bírja tovább a kiképzést 😄 ám meg mindenki így kezte aki nem attol elnézést kérek 😊

imihaver
Én is valami ilyesmi korra gondoltam.
Elszabult a farmról! <#idiota>

\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"

ami azt illeti én már újra kezdtem volna már mint be mutatkozok Norbi vagyok van 1 daf xf 105.ös kamionom waberer'es a vontatóm😊 na láttam a tietekrõl képet de még mindig nem tudom, hogy az én képeim hol vannak mert tettem fel 2 õt ki írta hogy sikeresen fel van téve de nem látom sehol kitéve és ahelyett hogy ittt szarakszunk már elnézést de segíthetnétek és így legalább ti is meg ismernétek és én is titeket na benne vagytok? ha a válasz nem akkor ne is írjatok de ha még is akkor nyugodtan írjatok és mostmár ha meg kérhetek mindenkit mellõzzük a trágárságokat köszönöm!
CzUKi
Sztem nem idõsebb 12-14 nél, és valami farm szerû képzõdményben lakhat. És a sors nem volt túl kegyes hozzá ész tekintetében 😄

XD na ez ütõs volt!XD😄
CzUKi
Tudod ez nem ilyen egyszerû. Elástad, lejárattad itt magad pár ember szemében a viselkedéseddel, szal ne te legyél felháborodva ha ugy válaszolnak neked, ahogy te állsz hozzá a másikhoz.
És asszed körülötted forog a világ az 1 napos regeddel. Akutyamegamacskamindenit. A macska rúgja meg. És a kurva életbe.

Tóódi bazzeg, te tök ügyes vagy 😄 Ezt szabadalmaztattad már ? XDXD

tuzfal3
Off-ot befejezni! Ha folytatni akarjátok menjetek az Off Topicba!

Opel Movano 2.8DTi

Miki 007
ááh nem most lehet h van pénz de azt el találtad négyen vagyunk és fölösleges szoba sincs és nem 1 nagy ház nem vagizunk h vele h van pénzünk mert felesleges.. 😊

R420
megsértõdtünk

sipi37
Igen lehet azért mert sok volt a kamionozás iskolaidõben!😄

CB:SiPi MAN TGX xlx @sipi.picturepush.com

Tisztelt Topiktársaim, hagyjk már el ezeket a hülye smile jeleket nem a dedóban vagyunk. Remélem ezért senki nem sértödik meg.
CzUKi
Az jóhely, énis voltam asszem 😄

LezFiddler
Köszönöm szépen mindenkinek aki értékelte!

#130224: Az F89-et kezdtem el elõször kb.: fél evvel ezelõtt.
Azt "visszabutítva" meglett az F88.
A mélyágyas félpótot párhuzamosan építettem az F89-el mikor volt hozzá ihlet, bár azon nem minden saját!( Az alvázat készen szereztem )

Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!

Nem semmi hogy a gyorshajtást kivetted Nekem ennyi ídõ alatt vagy 25 megb...... volna
sztics
Ámen 😊

imihaver
Jóestét! <#wave>

1. Próbálj normálisan fórumozni és kulturáltan írkálni, mert nem az utcán vagy!
2. Ez a topic a játékkal foglalkozik és nem azzal hogy kinek milyen a magánélete és hogy ki mennyit jár az apjával. Arra is van megfelelõ topik.
3. Ha ezekkel a dolgokat nemtudod megérteni akkor inkább ne is fórumozz!

Nyugalom srácok!

\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"

Miki 007
Elismerésem szép munka 😊 <#eljen><#eljen>

Miki 007
Norbi Norbi sztem annyira kis baromarcu vagy 😊 ha le raknál valamit az asztalra nem csak a nagy pofádat mint ahogy Sipi, Czuki csinálta meg még a többiek is akkor el ismernének de ilyen ocsmány videóval max ki röhögnek 😄 inkább a helyett hogy ilyen Trabantokat rakszfel videóba tanuljál meg konvertálni stb... ne csak arcoskodni járj ide... Meg azzal jaszkarizol itt h van 1 félig angol barátod hát ki a faszomat érdekli dugasd segbe magad vele ha annyira szereted 😊!!

R420
Fraps😉

sztics
Jó hogy nem 20-an csináltatok egy videót am ha álványra tetted akkor a kormányt hova? 😄

Dupi30
xDxDxD És közben sütöttem kolbászt.. Ez Teccik xD

LFS World név: Dániel(hunn)

sipi37
Gecii!😄 Ez nagyon lájkos!😄

CzUKi
Én meg a szûzmária vagyok spanyol népviseletben szombréróval a fejemen. És Messivel fociztam a VB döntõn az olaszok oldalán úgy hogy 3 gólt is rúgtam és közben sütöttem kolbászt és nem ütött el a villamos .

sipi37
Na ide figyelj kis paraszt!Te ki a büdös fasz vagy te itt?Ki a rákot érdekel h te ki vagy?Én csak véleményt nyilvánítottam!Elég érdekes h nem akkor lásd:2009.03.22.-én raktad éppen fel??Akkor is állt a zászló h regisztrálj ide!És légyszi kicsit több tiszteletet adj!És még tudod mit sztem jobb hogyha elbujsz!Mert elöbb utóbb megtalállak valahol valamikor!!!Jöhetnek a kapák nyugodtan!És elnézést a káromkodásért!

sztics
Ezt nevezem gratulálok!

VERESS 96
fasza gondolom nem pár perc volt összerakni 😊

am amint írtam hogy nagyon jó minõségû kb olyan 60-70 ezer forint értékben lévõ kamera volt Gordon tól kértem el és volt 1 naon faxa álvány arra be állítottam hogy semmi ne zavarjon csak a képernyõn legyen redõnyt le úztam meg Tóth Dáviddal meg csináltuk a fény viszonyokat stb... szal ténylag nagyon jó minõségû volt a kamera én se nagyon számítottam rá hogy ien jó lessz ja meg 1 progival le szûrtük a beszélgetéünket nem én csináltam hanem Tóth Dávid apja mert õ gépekkel fogalkozik és így tök jó kis vidi lett szerintem
CzUKi
Retro<#eljen> Teccetõs 😊Biztos volt vele meló rendesen 😄 ...

R420
Szabad kérdezni hány munkaóra,nap van a szerelvényben?

szabii98
Úristen. Szegény vajót sajnálom, mi lesz ha ezek beszabadulnak ETS2 topikba?<#falbav><#zavart2>

I met God. She's black

LezFiddler

Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!

R420
mer mindenki úgy jön ide ,hogy ezt segíts azt segíts mert neked az könnyû nem kell vele szenvedni errõl ennyit a fos topikról amikor még nem voltatok TI vérpistikék akkor nyugalom volt meg lazaság de amióta bejöttetek és bombáztok a mérhetetlen hülyeségetekkel akkor az már meg üt egy szintet nálam.

CzUKi
Kivagy morci ??
Tökipapa te vérbeli májsztró vagy <#worship>

LezFiddler
Nyugalom elvtársak!