Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Találtam egy jó térkép modot csak az a gond hogy a kamionom nem jeleniti meg mert van benne a téképhez moddolt kamionok ha nem érhetõ adok linket a maphoz.
Köszönöm
...:::|Supermoto is life |:::..
Ehhez a modhoz nem tudtok egy élõ linket?
"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"
Szép a gépe mindenkinek!<#eljen>#eljen>

http://kisgyerek.picturepush.com/ ♥Daf XF95,SCANIA,MB-Axor.VOLVO♥
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
#130335: szerintem is 3.
King Of The Road SCANIA 124L420
Renault Premium 450Dxi & Schmitz 2004
Plusz a mesét hanyagold szerintem.
к.ιηтнуα.
I met God. She's black
к.ιηтнуα.
dFeltöltöd pl.ide (a kép ne legyen nagyobb 800x600-as nál!)betalózod a képet... és a közvetlen linket másolod... és itt kép beszúrása beileszted és kész!
Bementem lemosni a gépet meg kitakarítani

I met God. She's black
Na meg persze idejönnek krva nagy pofával asszonykodni,hogy hûûû én így 20-25 éves vagyok,meg ilyen kamionom van,meg ekkora lõcsös f*sz van a picsámba...na az ilyeneknek minek segíteni?..és ha megnézed rajtad kívül nagyon sok "újonc" nem így viselkedik ahogy Te,hanem úgy,ahogy az elõbb leírtam.
Tehát ezért nem segítenek úgy😊
к.ιηтнуα.
I met God. She's black
HTDT:akela,szazoltan,Melory,phantom,soro63 Italian Design Team:SAX,Jolly,Fabbromix,Strang3r,Paulo`Italianu`...
Sajna nagyon régen volt olyan, hogy a toplista elsõ helyét a topic a valódi értékek miatt foglalta volna el...
Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!
"Fighting for peace is like fucking for virginity"
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
TÉÉÉÉKKKKK kecyy Töki<#hehe>#hehe>
к.ιηтнуα.
к.ιηтнуα.