Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#60159: Ezt tényleg Tibi csinálta nem a szúrkálódásról van szó, ez most olyan oda adod nekem az Augustinos skined és én meg kiadom a nevemmel,hogy Skin by: Ati.
Te mit mondanál erre?
Mi equipo favorito: Real Madrid
Magnum és a pót
\"\"\"\"\"\"SCHRANZ 4ever\"\"\"\"\"\" The life is better over 155Bpm \"\"\"\"\"\" teknobox.de \"\"\"\"\"\"
Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com
Ha ennyire idegesít,hogy Kögel Maxx-ra festenek akkor linkelj be egy másikat (persze ami neked szimpi)és megfestem+Te is aztán meglátom mire mész.Tudod kritizálni a legkönnyebb.Nordish meg minek osztogatja a skineit ha ennyire szívén szúrta a történet.Talán te árulkodtál neki,hogy (állítólag visszaéltek a skinével?)
Várom a neked tetszõ linket és lehet skinezni.
...DREAM TEAM...
A Szazoltannal kapcsolatban meg egész egyszerûen igazat adtam Nordish-nak amikor beírt, h az az õ munkája 100%-ban, amit késõbb el is ismert Szazoli, h az nem az õ munkája volt csak áttette a kögeljére. Ez nem okoskodás vagy fikázás, ez tény...
A kögel póttal kapcsolatban meg az a véleményem továbbra is, h azért használják itt nagyon sokan (többek közt szazoli is), mert pofon egyszerû skinezni. És természtesen használja azt mit bánom én, de sztem többen unják már állandóan ugyanazt a trailert nézni, csak épp ezt nem írják meg. Hát én megírom! Ezután is azt fogja használni, de akkor is tartom a vélemény ezzel kapcsolatban, és ebbe semmi okoskodás nincs.
CONZERV MANIA: http://i41.tinypic.com/2qjfuvd.jpg
Egy kis update <#vigyor>#vigyor>

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Ha éppen egy pillanatra nem tudod, kié a hatalom, akkor nézd meg, ki az, akit nem lehet büntetlenül szidni.
Liszabon-Piter 😄

\"\"\"\"\"\"SCHRANZ 4ever\"\"\"\"\"\" The life is better over 155Bpm \"\"\"\"\"\" teknobox.de \"\"\"\"\"\"
De így is csak így nézki :

Ha éppen egy pillanatra nem tudod, kié a hatalom, akkor nézd meg, ki az, akit nem lehet büntetlenül szidni.
amugy ha vlki erre tud megoldást nagyon jó lenne-> #60088
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
MSI P6NGM-L|Intel Core2 Duo E8400 @3,6GHz|4GB DDR2 800MHz Kingston|MSI RX3850|Samsung 160GB Sata2|Windows Vista Ultimate SP1 64bit HUN | Chieftec 450W|Canon MP240
Pihi...

CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
A Lakatos és társa Mûszaki Karbantartó Kft. karbantartási-rajz készítõ szakembereket keres hosszú távra.Fontos!!
Követelmények:
- karbantartási-rajz készítõ diploma
- 3 nyelv felsõfokú ismerete (angol német francia)
- ambíciózus magabiztos jellem, jó kommunikációs készség, csapatszellem
- felsõfokú számítástechnikai ismeretek
-analitikus gondolkodás, minõségorientáltság
- sukár megjelenés
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Yokel! Az útóbbi idõben igen okosnak találod magad. Mi közöd van hozzá milyen pótra festenek, a kollégák? Mindenkinek szive joga, arra a pótra festeni amelyikre akar. Ha nem tetszik neked, hogy mindíg a megszokott pótot látod akkor,nem kényszerít rá, senki hogy megnézd. Nem hiszem ha skinezel te is olyan pótra rakod a skinjeid, ami még nincs a megszokott pótok közt. Ezt nem vitának szánom. De az utóbbi idõben csak a Szazoltán dolgait fikázod. jó lenne ha nem csak a fikázás menne. Meg a másik fele a dolognak, hogy nem a pót miatt van a kép rakva hanem a skin miatt. itt a skin a lényeg!!!
HTDT TEAM:akela,szazoltan,Melory,phantom,soro63
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Scania Highline is yoo lenne!!!!!
mitõl lehet ez??? 😞
Vki adjon már egy mûködõképes linket egy Volvo Fh-rõl!!!
Mert halottak a filefront linkek :S
vagy Globetrotter v Gblobetrotter XL fülkés kellene, de nem a régi kocka lámpás kellene, hanem az új!!
Aki tud az szánjon már meg egy linkel!!!
MSI P6NGM-L|Intel Core2 Duo E8400 @3,6GHz|4GB DDR2 800MHz Kingston|MSI RX3850|Samsung 160GB Sata2|Windows Vista Ultimate SP1 64bit HUN | Chieftec 450W|Canon MP240
szal nem értem mirõl beszélsz
Autópályán<#idiota>#idiota>
Kútnál..
Rakodás
Pihi..
Bocs a sok képért..
Már túl vagyunk a 60 ezer HSZ-en,ha ebbõl levonnánk a kéregetõs HSZ-eket,még most tartanánk 50 ezernél....