Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az a merci ha jól látom 1844(nem biztos)
nekem hasonló kéne csak egy 1841!
valaki tud linkelni egy 1841-est!
elõre is köszönöm
Tudna nekem linkelni valaki egy tandemos vagy forgozsámolyos mûködõ pótkocsit?
Kössz!
FAN \\ Scania-Daf-Volvo / FAN Good Day To Die
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Én természetesen NEM indulok rajta! mivel utálok skinezni! 😄
És bevallom nem is nagyon tudok!
Ha akarnátok skin versenyt HT-n lehetne indítani!
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
No music, no life....
Truck design team:Akela,Bullseye,Tescobetyár,Wanlo,Janika,Soro63,Phantom,szazoltan HTDT TEAM:SORO63,MELORY,AKELA,PHANTOM,SZAZOLTAN DREAM TEAM:Tescobetyar,Bullseye,Wanlo.
Truck design team:Akela,Bullseye,Tescobetyár,Wanlo,Janika,Soro63,Phantom,szazoltan HTDT TEAM:SORO63,MELORY,AKELA,PHANTOM,SZAZOLTAN DREAM TEAM:Tescobetyar,Bullseye,Wanlo.
te nem figyelsz
ez nem a régi kögel amit Zoli festett
ez már az új kögel
nézzd meg figyelmesen a képeket
amugy is Zoli nemolyan egyszerû skineket csinál, de legalább nem azzal strapálja magát hogy nehezen szkinezhetõ pótokat/kamionokat választ
egyszerû, tudja hova kell festeni és nagyon jó szkineket készít
Így tovább Zoli
Kíváncsi leszek a Kronédre<#integet2>#integet2>
Iveco Stralis Polska----------kró³ Marek
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
CONZERV MANIA: http://i41.tinypic.com/2qjfuvd.jpg
Jól lenne már egy nagyszabású skin verseny, ami kegyetlen nehéz lenne és ott megmutatni ki mit tud. Én már elgondolkodtam ezen, csak a szavazás részét nem olyan könnyû lebonyolítani (technikai feltételek, csalások kizárása stb.) Pedig jó lenne már egy ilyen... <#ravasz1>#ravasz1>
CONZERV MANIA: http://i41.tinypic.com/2qjfuvd.jpg
Privát ez a pót?
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com
No music, no life....
valahonnan le tudom tölteni az euro truck simulator teljes változatát???????
légycci segítsetek!!!!!!!!!!!!
A legtöbb gecijóistenkirályász szerelvényeket tõled láttam itt, de hogy nem sikerült a Kögelen megoldani, hogy a helyzetjelzõ lámpa világítson, az gáz...
Am miért szeretik ilyen sokan ezt a véleményem szerint igen ronda hátsólámpával megáldott Kögel Maxx-ot? Valamint azt se értem, hogy a KRESZ szabályainak nem megfelelõ hátsólámpával rendelkezõ pótot hogy engedhetik forgalomba??????
reinstall volt ets és winfos is aztán felteszem a post usr modot(mapot) ugy hogy angol legyen (kiválasztom) erre cirilül és ugy telepíti fel hogy mindig kilépjen a játékból betöltésnél -.-' pedig 1 mod sincs benn csak ez lenne -.-
mi lehet a problemó???
Táncolj úgy mintha az utolsó lenne és legyen a szíved lelked is benne maxell Elegance Crystal Ear Budz DOKK BEACH
Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com
MSI P6NGM-L|Intel Core2 Duo E8400 @3,6GHz|4GB DDR2 800MHz Kingston|MSI RX3850|Samsung 160GB Sata2|Windows Vista Ultimate SP1 64bit HUN | Chieftec 450W|Canon MP240
MSI P6NGM-L|Intel Core2 Duo E8400 @3,6GHz|4GB DDR2 800MHz Kingston|MSI RX3850|Samsung 160GB Sata2|Windows Vista Ultimate SP1 64bit HUN | Chieftec 450W|Canon MP240
a rossz minőségü trágyára mondhatjuk azt, hogy ez SZAR?
a rossz minőségü trágyára mondhatjuk azt, hogy ez SZAR?
#60073:ákumlátor színesféééém vááán?
★ G E R Y ★
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Repülõtér mellett rakodtam<#idiota>#idiota>
A barátaim meg nézték a kicsikét<#buck>#buck><#vigyor3>#vigyor3>
Pihenés,aztán holnap go!!!
Bocs a sok képért...
Jó éjt<#wave>#wave>
http://virtualtrucker.oldal.biz/
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"