Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
[/url][/img]
Elsõ pót konvertem! László 176 nak köszönhetõ az elsõ munkám
HTDT TEAM:akela,szazoltan,Melory,phantom,soro63
Hmm oks legyen, linkelek 3 db ref. fotót ami alapján lehet skinezni + egy trailert amire meglehet csinálni. Természetesen bárki baállhat a sorba aki úgyérzi, h ezt õ is bármikor "leskinezi" a játékba! Minél többen vagyunk annál jobb! Csak a trailer most a "fontos" a húzó nem számít! <#papakacsint>#papakacsint>
Nos akkor elõször a ref. fotók:
A trailer: S.CS UNIVERSAL
Letöltés
password: www.trucksite.pl
Javaslom, h az értékelésnél mki a következõ szempontokat vegye majd figyelembe: <#nezze>#nezze>
- minõség!
- színhelyesség, méretarányok, pozicíók (mi-hol-mekkora)
- azonos betûtípusok
Remélhetõleg ezekkel mki egyetért, aki majd véleményt szeretne formálni a beküldött képekrõl! Akkor hajrá, sok sikert mkinek aki beszáll a "versenybe"... <#eljen>#eljen>
CONZERV MANIA: http://i41.tinypic.com/2qjfuvd.jpg
MSI P6NGM-L|Intel Core2 Duo E8400 @3,6GHz|4GB DDR2 800MHz Kingston|MSI RX3850|Samsung 160GB Sata2|Windows Vista Ultimate SP1 64bit HUN | Chieftec 450W|Canon MP240
MSI P6NGM-L|Intel Core2 Duo E8400 @3,6GHz|4GB DDR2 800MHz Kingston|MSI RX3850|Samsung 160GB Sata2|Windows Vista Ultimate SP1 64bit HUN | Chieftec 450W|Canon MP240
Szerintem egy kicsit fura ezzel a lámpasorral de ha neked igy tetszik...<#vigyor5>#vigyor5>
Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!
Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com
Illa-berek, nádak-erek, a kamionosok jó emberek!:D Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az Őrangyalod repülni tud.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Te meg letiltottál msn-rõl..
Nah vegyél vissza és akkor a többit megbeszéljük..És akkor megnézzük ki a kemény gyerek.
Mi equipo favorito: Real Madrid
szeretnék modellezni, és kellene infó
\"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is.\" http://tescobetyar.picturepush.com skype: ateszhun..
Truck design team:Akela,Bullseye,Tescobetyár,Wanlo,Janika,Soro63,Phantom,szazoltan HTDT TEAM:SORO63,MELORY,AKELA,PHANTOM,SZAZOLTAN DREAM TEAM:Tescobetyar,Bullseye,Wanlo.
FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF Hala Madrid!
#60171: hát nem írta oda, de a neve az ott van... holott semmi köze ahhoz a skinhez... ezért félreérthetõ...ha nem az övé akkor ne írja oda mert a "kiskorúak" nem tudják értelmezni és "belekötnek"... Ráadásul még a letöltés is ott van alatta... szóval az mégegy lapáttal rátesz... ez az én véleményem... és nem vagyok "kiskorú" szóval... értlmezéssel nincs bajom :X de azt akárhogy nézzük eléggé az volt na de téma lezárva sztem... szazoli is írta hogy nem az övé, nem állította hogy Õ csinálta szóval písz van... Na hali!
Gyerekek kérnék egy Pótkocsi linket(persze publikusat)és lehet majmolni a festékes vödröt,tanulságos lesz az eredmény szerintem(sok az OFF!)megint.
...DREAM TEAM...
Truck design team:Akela,Bullseye,Tescobetyár,Wanlo,Janika,Soro63,Phantom,szazoltan HTDT TEAM:SORO63,MELORY,AKELA,PHANTOM,SZAZOLTAN DREAM TEAM:Tescobetyar,Bullseye,Wanlo.
Mi equipo favorito: Real Madrid
Szeretnék megtanulni ETS kamiont modellezni, és az lenne a kérdésem, hogy Zmodeleren kívül más programmal lehet modellezni?mely fájlokat kell az scs.-bõl kimásolni, és megnyitni??
Lécci aki tud adjon már bõvebb felvilágosítást!!
ELÕRE IS KÖSZÖNÖM SZÉPEN!!
Jamaica a Jamaicaiaké.