Euro Truck Simulator

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RS
<#vigyor5>

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Én is linket várok, vagy scs.filet!
Ezezk nagyon jóóóóók! Nem lehetne vmeiket megkani??TGX vagy a tandemet?
Ricsi234
Szép!!Tudsz dobni egy linket róla??Köcce

Nagyon szép lett! Én is huzhatnám ezt a potot?
melory80
[/url][/img]
[/url][/img]

Elsõ pót konvertem! László 176 nak köszönhetõ az elsõ munkám

HTDT TEAM:akela,szazoltan,Melory,phantom,soro63

Ricsi234
Sziasztok!!<#integet2><#wave>

yokel
Hmm, ez nem akar menni... <#hehe>

kép1
kép2
kép3

Így csak jó lesz már...

CONZERV MANIA: http://i41.tinypic.com/2qjfuvd.jpg

yokel
Szal a ref. fotók:

yokel
"...akkor linkelj be egy másikat és megfestem+Te is aztán meglátom mire mész. Várom a neked tetszõ linket és lehet skinezni..."

Hmm oks legyen, linkelek 3 db ref. fotót ami alapján lehet skinezni + egy trailert amire meglehet csinálni. Természetesen bárki baállhat a sorba aki úgyérzi, h ezt õ is bármikor "leskinezi" a játékba! Minél többen vagyunk annál jobb! Csak a trailer most a "fontos" a húzó nem számít! <#papakacsint>

Nos akkor elõször a ref. fotók:

A trailer: S.CS UNIVERSAL
Letöltés
password: www.trucksite.pl

Javaslom, h az értékelésnél mki a következõ szempontokat vegye majd figyelembe: <#nezze>
- minõség!
- színhelyesség, méretarányok, pozicíók (mi-hol-mekkora)
- azonos betûtípusok

Remélhetõleg ezekkel mki egyetért, aki majd véleményt szeretne formálni a beküldött képekrõl! Akkor hajrá, sok sikert mkinek aki beszáll a "versenybe"... <#eljen>

az jó csak nem találok semmit
belisz
Mondjuk ha letöltenél hozzá?

MSI P6NGM-L|Intel Core2 Duo E8400 @3,6GHz|4GB DDR2 800MHz Kingston|MSI RX3850|Samsung 160GB Sata2|Windows Vista Ultimate SP1 64bit HUN | Chieftec 450W|Canon MP240

hát már nagyjából 2 hete játszom ezzel a játékkal 1.2 patchel csak szerintem elég kevés enne a kamion nem tudtok valamit ami ezen segíthet???
belisz
*mér

MSI P6NGM-L|Intel Core2 Duo E8400 @3,6GHz|4GB DDR2 800MHz Kingston|MSI RX3850|Samsung 160GB Sata2|Windows Vista Ultimate SP1 64bit HUN | Chieftec 450W|Canon MP240

lorci
Hát fönök jobb lenne ha alulra a két lámpa közé raknál valami kicsi szúrókat de ez csak egy vélemény.
Szerintem egy kicsit fura ezzel a lámpasorral de ha neked igy tetszik...<#vigyor5>

Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!

csipa94
Hát ez gecijó<#idiota>

Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com

belisz
Most már mondod,hogy nyugi?

oké nyugi

belisz
Vagy inkább itt!

Én má egy órája nyomom lassan érdekesebb lesz mint az ETS (Csak viccel)<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

devid1414
Köszi magnum!😄

Illa-berek, nádak-erek, a kamionosok jó emberek!:D Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az Őrangyalod repülni tud.

RS
Tök zsír xD

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Nyugi fiúk!!!!Oltsátok a feszültséget Itt<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

Roland10
<#mf2>

FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF  Hala Madrid! 

kazai21
De te mondtad,hogy lejátszhatjuk én meg mondtam mikor és hol?
Te meg letiltottál msn-rõl..
Nah vegyél vissza és akkor a többit megbeszéljük..És akkor megnézzük ki a kemény gyerek.

Mi equipo favorito: Real Madrid

okok köszi
dafos
ez lemaradt... azt hiszem 3dsmaxxal lehet még modellezni, mást nem nagyon ismerek...

dafos
jah... értem hát abban sajnos nem tudok segíteni :S nem vagyok nagy modeller...

dafos
Hát végülis igaz.. nem lehet odaírni mindent. na de mindegy 😄 ez van egy kis esemény kell a napra 😄 ennyi belefér sztem...

lentebb már írtam h mit szeretnék #60166 hsz-ben írtam
szeretnék modellezni, és kellene infó
Tescobetyár
Ha már ilyen nagy a feszültség akkor írok pár sort.Amit én festettem az legyen Kamion,félpótkocsi vagy egyéb kiegészítõ az szinte meg lett osztva mind(pár kivétel azért van).Na de amit látni az ETS tpikban festést az nektek készült így bárki joggal odaírhatja hogy saját.Én nektek készítettem így bárki is legyen az aki használja 100 %-ig támogatom abban hogy hogy érezze saját tulajdonának.Elég legyen már a szemétkedésbõl és a porig alázásból.Jó lenne ha egy olyan topik lenne ez ahol megértéssel és tisztelettel fogadnátok egymás munkáját.Jó pár emberkének festettem ("saját") skint és így joggal írja oda hogy ez neki készült és az õ tulajdona.Én ezt nem is vitatom és be is fejezném azzal hogy amit kiadtam bármi is legyen az 100%ig a ti tulajdonotok.....ennyi...<#wave>

\"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is.\" http://tescobetyar.picturepush.com skype: ateszhun..

dafos
mondd már meg hogy miben 😄

szazoltan
Egy képre akkor írom a nevemet amikós akarom.Mivel én raktam be oda a képet.Hol itt a baj?Furcsa lenne ha a letöltés nem lenne ott mivel letöltés rovat.Nem vagy kiskoru,ne vedd magadra.Akinek nem inge nem veszi magára.Te oda írsz mindent?Ki találta ki a kamiont,ki csinálta,ki alakított rajta,meg még vagy száz dolog,amit rá lehetne írni.

Truck design team:Akela,Bullseye,Tescobetyár,Wanlo,Janika,Soro63,Phantom,szazoltan HTDT TEAM:SORO63,MELORY,AKELA,PHANTOM,SZAZOLTAN DREAM TEAM:Tescobetyar,Bullseye,Wanlo.

ne vitatkozzatok már minden szaron... inkább nekem segítsen aki tud <#szomoru1>
Roland10
Eddig is pisz volt,amíg bele nem kötöttetek..😄

dafos
xD megesik 😄

dafos
miben?😊
#60171: hát nem írta oda, de a neve az ott van... holott semmi köze ahhoz a skinhez... ezért félreérthetõ...ha nem az övé akkor ne írja oda mert a "kiskorúak" nem tudják értelmezni és "belekötnek"... Ráadásul még a letöltés is ott van alatta... szóval az mégegy lapáttal rátesz... ez az én véleményem... és nem vagyok "kiskorú" szóval... értlmezéssel nincs bajom :X de azt akárhogy nézzük eléggé az volt na de téma lezárva sztem... szazoli is írta hogy nem az övé, nem állította hogy Õ csinálta szóval písz van... Na hali!

Roland10
Kazai21: Ne küldjél nekem privát üzeneteket,mert a faszomse kiváncsi arra,hogy te kemény boxoló vagy!<#zavart2><#idiota>

wanlo
<#hawaii>Hagyd már...lehet bizonyítani nekik is<#taps>
Gyerekek kérnék egy Pótkocsi linket(persze publikusat)és lehet majmolni a festékes vödröt,tanulságos lesz az eredmény szerintem(sok az OFF!)megint.

...DREAM TEAM...

vki tudna nekem segíteni?
szazoltan
Azért,mert a kiskoruak ebben élik ki magukat,hogy mindenbe bele kötnek,ilyen ez a világ,meg ugye néha értelmezni kell,és nincs is probléma.

Truck design team:Akela,Bullseye,Tescobetyár,Wanlo,Janika,Soro63,Phantom,szazoltan HTDT TEAM:SORO63,MELORY,AKELA,PHANTOM,SZAZOLTAN DREAM TEAM:Tescobetyar,Bullseye,Wanlo.

Roland10
mért írja oda? azt se írta oda hogy skin: Szazoltan..

kazai21
Ez félreérthetõ akárhogy is nézzük,akkor mért nem írtad oda,hogy screen: Szazoltan.

Mi equipo favorito: Real Madrid

Roland10
egyáltalán nem.

dafos
Az igaz, hogy nincs odaírva hogy "by", de ez így elég félreérthetõ... :S

szazoltan
Nincs oda írva hogy skin by szazoltan,vagy nem jól látom?felette oda van írva a másik képhez hogy skin for tescobetyár.És ha jól emlékszem tibcsi mondott nekem valamit hogy kié is a skin?

Sziasztok!
Szeretnék megtanulni ETS kamiont modellezni, és az lenne a kérdésem, hogy Zmodeleren kívül más programmal lehet modellezni?mely fájlokat kell az scs.-bõl kimásolni, és megnyitni??
Lécci aki tud adjon már bõvebb felvilágosítást!!
ELÕRE IS KÖSZÖNÖM SZÉPEN!!
Prémium driver
a Sok kocka éjjel nappael ezzel jáccik, és percenként dobálja föl a képeket SG-re!Szánalom de komolyan<#email><#buck>

Jamaica a Jamaicaiaké.

szazoltan
Értelmezd,és utánna nézd meg a #132.ott oda van írva,a #131,csak egy név.Tehát akkor szerintem minden rendben,a tiédet nem rhattam oda,és mind a ketten tudjuk hogy miért.

dafos
Az F.lli Galassini-s combo 😄