Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Truck design team:Akela,Bullseye,Tescobetyár,Wanlo,Janika,Soro63,Phantom,szazoltan HTDT TEAM:SORO63,MELORY,AKELA,PHANTOM,SZAZOLTAN DREAM TEAM:Tescobetyar,Bullseye,Wanlo.
tehát minõség:2
színhelyesség:2
Azonos betütipus:5
És inkább a családdal vagyok mint hogy neked bizonygassak,nyáriszünetes.
Truck design team:Akela,Bullseye,Tescobetyár,Wanlo,Janika,Soro63,Phantom,szazoltan HTDT TEAM:SORO63,MELORY,AKELA,PHANTOM,SZAZOLTAN DREAM TEAM:Tescobetyar,Bullseye,Wanlo.
Annyira kérte wanlo, h linkeljek neki vmit és megcsinálja és utána megnézi, h én mit kezdek vele, de jelenleg úgy áll a helyzet, h én nézem majd meg, h Õ mit kezd ezzel! <#ravasz1>#ravasz1>
Am, szívesen megnézném a többi "profi" skinezõ munkáját is ezzel a skinnel kapcsolatban, remélem villantanak majd vmit és nem hagynak cserben! <#hehe>#hehe>
CONZERV MANIA: http://i41.tinypic.com/2qjfuvd.jpg

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
[/url][/img]
[/url][/img]
Következõ alkotásom
HTDT TEAM:akela,szazoltan,Melory,phantom,soro63
MSI P6NGM-L|Intel Core2 Duo E8400 @3,6GHz|4GB DDR2 800MHz Kingston|MSI RX3850|Samsung 160GB Sata2|Windows Vista Ultimate SP1 64bit HUN | Chieftec 450W|Canon MP240
Más: valaki tudna nekem segíteni összeilleszteni egy MAN interiort egy MAN géppel?
MSI P6NGM-L|Intel Core2 Duo E8400 @3,6GHz|4GB DDR2 800MHz Kingston|MSI RX3850|Samsung 160GB Sata2|Windows Vista Ultimate SP1 64bit HUN | Chieftec 450W|Canon MP240
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
A következõ konvertálásom.
HTDT TEAM:akela,szazoltan,Melory,phantom,soro63
valaki tudna adni egy waberer's-es pótot.. nagyon megköszönném.. már kerestem de nem találtam sehol
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Am. eladó az eredeti ETS-em...3000-ért vihetõ,1-szer használt csak!!!!!!!Privibe írjatok ha érdekelne valakit
P4,Intel Celeron 3,06 GHZ,1024 MB RAM,Sound Blaster Live,Ati Radeon HD2400(AGP)
Várj 1-2 percet,és telepíteni fogja az..
Ha éppen egy pillanatra nem tudod, kié a hatalom, akkor nézd meg, ki az, akit nem lehet büntetlenül szidni.
Ha éppen egy pillanatra nem tudod, kié a hatalom, akkor nézd meg, ki az, akit nem lehet büntetlenül szidni.
Miért van az,hogy rózsaszín a pót.
Már írtam errõl,megkaptam is választ,hogy hogyan csináljam.
Hát én így csináltam :
-photoshoppal megszerkeztettem
-át konvertáltam dds-be
-total commanderbe a tömörítési arányt "0"-lára tettem.
-majd a rigiket felül írtam.
Ezek után miért mindig rózsaszín?

\"\"\"\"\"\"SCHRANZ 4ever\"\"\"\"\"\" The life is better over 155Bpm \"\"\"\"\"\" teknobox.de \"\"\"\"\"\"
Tudnátok nekem olyan pályákat mondani, ahol az út nem csak autópályából áll?
Elõre is köszi!
Ha arra gondolsz,hogy a kamionon a LED-ek nem világítanak,akkor arra a megoldás 1 LED-pack.
Az ún. "ledezésrõl" érdeklõdnék. Mégpedig az "Azt hogy is kell?" kérdésre szeretnék választ kapni. Sajnos laikus vagyok a témában, az egyetlen dolog amit csináltam az a .dds fájlok "firkálgatása" volt.
Nagy segítséget nyújtana egy magyar nyelvû leírást tartalmazó link, vagy egy bõbeszédû válasz 😊
Természetesen az is érdekelne, hogyan is rendelem hozzá eseményekhez (pl.index,fényszóró...) a led felvillanását.
Minden segítséget elõre is köszönök!
További jó utat! 😉
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
Am Renault Magnum, 500 DXi 6x2, ha lehet manuális váltóval, Schmitz Flexos függönyponyvás póttal nyáááááááááámmmmmmm
Kanyarodás Orosz felé:
Oroszban:
Hétfõn tovább az a fránya STOP miatt:

CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
Elõször is a Kögel-Maxx-ot én fikáztam...SzaZolinak megemlítettem hogy szép szép, de nem világít a helyzetjelzõ...és késõbb sem orvosolta a hibát, de mint megtudtam közben, õ csak skinezik, ZModival nem foglalkozik
Nekem az igazi Kögel-Maxx-al van gondom, alapból elbaltázták, csúnya és szabályellenes a hátsólámpája, pont ami pofát ad egy pót-nak...Nekem a Schmitz Flexos Europoint lámpája tetszik, DE NEM VAGYUNK EGYFORMÁK!!!!!!! Én beismerem, az én Trans-Sped-es kék-fehér Magnumomat is más csinálta meg, mert én egy nyomorult rendszámot sem tudok átírni, ZModiban meg nem tudok változtatni rajta, mert a pmg file-ja zárva van...Itt sorakoznak az asztalomon a ZModi meg a DXTBmp ikonjai, de nem tudom, hogy kell neki állni, próbálkoztam, a játék kifagyott, meguntam...Lehet, hogy egyszer ismét neki állok.
Kellemes napot mindenkinek