Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Euro Truck Simulator fan!
Euro Truck Simulator fan!
Ha esetleg nincsen MB.Actros csinálhatod a Sheryo Scaniára,én maradok a MB.Actrosnál mert ez nekem megvan.
...DREAM TEAM...
Truck design team:Akela,Bullseye,Tescobetyár,Wanlo,Janika,Soro63,Phantom,szazoltan HTDT TEAM:SORO63,MELORY,AKELA,PHANTOM,SZAZOLTAN DREAM TEAM:Tescobetyar,Bullseye,Wanlo.
MSI P6NGM-L|Intel Core2 Duo E8400 @3,6GHz|4GB DDR2 800MHz Kingston|MSI RX3850|Samsung 160GB Sata2|Windows Vista Ultimate SP1 64bit HUN | Chieftec 450W|Canon MP240
MSI P6NGM-L|Intel Core2 Duo E8400 @3,6GHz|4GB DDR2 800MHz Kingston|MSI RX3850|Samsung 160GB Sata2|Windows Vista Ultimate SP1 64bit HUN | Chieftec 450W|Canon MP240
6#Gondoltam mivel olyan rendes voltál,hogy skin ötlet is született így folytatáskén adnék én is neked egy ötlet tanulmányt a következõ fordulóhoz nehogy itt unatkozz addig is.
7#kb 50%-os a sined de ma be is fejezem estig és meglesheted.
8#Nem kell itt villognod,hogy hol vannak a nagy Skinesek mert te sem villantottál még nagyon semmit eddigi munkáidról így nem kell lenézni azokat akik már felmutattak valamit ezen a Fórumon.
...DREAM TEAM...
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Mondanám az észrevételeimet veled kapcsolatban:
1#Kértem egy pótkocsi linket(több órás fáziskéséssel meg is kaptam),igaz ez meg van nekem is így kár volt linkelni.
2#Kaptam egy szép skin ötletet amit te egy 20 perces skinnel meg is spékeltél.(Ha tényleg így nyomod csak: <#taps>#taps> )
3#Nem tudom ,hogy korban hova tegyelek így nem foglak pisisnek hívni igaz volna mit csiszolni a modorodon de ez csak az én véleményem.
4#Gondolom láttad a nevemre ("KATT"),hogy nem egy 14-18 éves Tini vagyok így gondolhatnád hogy nem itt lesem egész nap az SG üzeneteket.(Folyt.)
...DREAM TEAM...
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Jó féle!
Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!
Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Truck design team:Akela,Bullseye,Tescobetyár,Wanlo,Janika,Soro63,Phantom,szazoltan HTDT TEAM:SORO63,MELORY,AKELA,PHANTOM,SZAZOLTAN DREAM TEAM:Tescobetyar,Bullseye,Wanlo.
A húzóm kapott egy pótót is.

Balogh, neked csak annyit, h akkor újra idézek (csak neked, csak most, csak itt) a #60155 hsz-bõl, miszerint ebbõl indult ki a "verseny":
"...akkor linkelj be egy másikat és megfestem+Te is aztán meglátom mire mész. Várom a neked tetszõ linket és lehet skinezni..."
Szazoli, gondolom sejted, h ezek után milyen precizitással fogok majd véleményt alkotni az "általad készített" skineidrõl! <#hehe>#hehe> <#papakacsint>#papakacsint>
CONZERV MANIA: http://i41.tinypic.com/2qjfuvd.jpg
Na és akkor a skin: elõször is a skint az elsõ két kép alapján csináltam, a 3. képet azért tettem be, h a másik oldalát is lehessen látni a trailernek a feliratok elrendezése miatt. De ha jobban megnézted volna a képeket akkor láthatnád, h a 3. képen nem is az a trailer ill. design van mint az elsõ kettõn. Az enyém az elsõ 2-nek felel meg. A színhelyességrõl meg csak annyit, h azt soha senki se fogja eltalálni 100%-ig, még a való életbe se (ld. a belinkelt képeket például). Itt arra céloztam, h pl. egy sötét matt felület ne legyen rikító színû. Csak mert pont nálad láttam már ilyet!
És igen azt mondom, h csinálj jobbat! Bizonyíts, de akkor ne nekem, hanem a közösségnek, ha már olyan "nagy" skinzõ vagy! Ezt a "nincs kedvem hozzá" dolgot meg ugye nem gondoltad komolyan, h beveszem. Egész egyszerûen nem tudod megcsinálni. Nekem az a véleményem errõl, h ahogy egy valamivel bonyolultabb dolgot kéne csinálni, rögtön beletörik a bicskád. Ennek semmi köze a kedvednek, ez kifogás!
És zárszóként: nem lehetsz annyira naiv, h amíg nem készültek el a többiek munkái (már ha vki belevág majd, mert téged már ki lehet húzni a sorból) addig én felteszek közeli képeket a skinemrõl?! Hidd el direkt nem fotóztam közelrõl, csak annyira, h azért kivehetõ legyen a skin. Szóval én továbbra is biztatlak, h azért csak vágjál bele és mutasd meg a skinezõ tudásod! Vagy az a gond, h nem kögelre kell csinálni?!
CONZERV MANIA: http://i41.tinypic.com/2qjfuvd.jpg