Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The Truck Is My Life
Vagyis a def.-be mit kell átírni?
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Kidekoráltgam az öreg "mancit" <#idiota>#idiota> Hát nekem így megtetszett. <#smile>#smile>
De az interior meg elég üres. <#szomoru1>#szomoru1> azt csak a Zmodal lehet meg csinálni? máshogy nem? Mert lenne egy-kettõ ötletem.
<#vigyor2>#vigyor2>
The Truck Is My Life
Akkor ahhoz hogy bézs belsõ legyen , mit kell csinálni?<#idiota>#idiota>
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
A kategória: interior_data: interior.renault.magnum.standard (bézs)
B: interior_data: interior.renault.magnum.standard (lila)
C: interior_data: interior.renault.magnum.standard (lila)
Remélem segítettem valamit 😊
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
OMSI FOREVER!!!

Segítenél a #60909 hsz-ben?
★ G E R Y ★
Hogy lehet a gyári interiorokat színezni?
Pl. #60908-ba lévõ belsõbõl a renault-é érdekelne.
Nekem lila ez meg szép vaj.
Bocsáss meg ellenségeidnek, de jegyezd meg a nevüket! Veszprémi Thai-Box S.E.
Az miért van , hogy kilép .exe hibával ha szembe jön az általam festett pót?
Ez a pót az:

[/url][/img]
[/url][/img]
[/url][/img]
Végleges konvertek.
HTDT TEAM:akela,szazoltan,Melory,phantom,soro63
Ezt Te csináltad?
OMSI FOREVER!!!
Mi equipo favorito: Real Madrid
Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!
honnan lehet leszedni a magyarosítását? elõre is köszi sziasztok
Egyébként most raktam be a pót alá normális SAF kerekeket, mert az elõzõn rajta volt a Schmitz logó... 😊
Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!
útközben:
kanyarodás Moszkva felé:
Ukrán határon:
megy le a nap Kurszk városában:
elkezdett este esni az esõ, azt hittem csak egy futózápor lesz:
hát ez lett belõle:
megérkeztem a bolthoz:
nem igazán akartak beengedni, így hát valahogy befordultam az utcába<#vigyor5>#vigyor5>:
bocs a sok képért<#vigyor2>#vigyor2><#email>#email>
Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!