Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Ím:
Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com
Szükség volt a reflektorra <#ravasz1>#ravasz1>
Hazaértem <#hawaii>#hawaii>

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com
De látom a kollega már megelõzött😄
[/url][/img]
[/url][/img]
[/url][/img]
[/url][/img]
Új konvertem! Nehéz a rakomány.
Gratulálok Kalee. Nagyon szép munka.
HTDT TEAM:akela,szazoltan,Melory,phantom,soro63
TV (ha egyáltalán látszik <#vigyor0>#vigyor0> ): Gyémánt04 <#worship>#worship>
tessék schmitz pót
a rossz minőségü trágyára mondhatjuk azt, hogy ez SZAR?
Link: http://huntruckers.xooit.com/t378-MIX-MARIO-1-0-PER-PATCH-1-2.htm
Packard Bell TK81-SB-465HG AMD Radeon HD 6650M
Szétkaplak mint mongol gyerekek a segélycsomagot!
én aszt kérdeztem tõled hogy milyen mapon mész?
Packard Bell TK81-SB-465HG AMD Radeon HD 6650M
Konvertálta és Tuningolta😄afos
Eredeti:
Játékbeli:
Véleményeket!Köszi!
Szétkaplak mint mongol gyerekek a segélycsomagot!
A pótkocsit én csinálom,a traktrot pedig Daf-os!
Íme:
1ik fajta román pót:
★ G E R Y ★