Euro Truck Simulator

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bullseye9
Szép lett, grat.

Hello!Hol lehet olyan pótot felvenni, amiben italokat tudok szállítani???
kóla,sör pedig kell lennie benne, nem hiába készült a pót :S
végignéztem az összes céget, de nem biztos, hogy az összes volt vagy nem tom...nem lehet az hogy azt a céget egy idõ után kapom meg vagy vlmi???

devid1414
Szerintem nem igy van de lényetelen!<#mf2><#gunyos1>Am sztem hozád nem szóltam!<#zavart2><#pardon1>

Illa-berek, nádak-erek, a kamionosok jó emberek!:D Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az Őrangyalod repülni tud.

DeerHunter01
Ezt a térképet honnan szedhetném le ?
mert egyik link sem aktiv már :S

\"Erről van szó!\"

csipa94
Mivel gondolom nagyon sok idõt fektettek bele!
És nem fogják kiadni annak az embernek,aki semmit sem tett érte!
Javítsatok ki ha nemjól látom a dolgokat..de szerintem ez így van!
<#mf1>

Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com

devid1414
Jólvan!<#boxer>De anyi sok embernek van és nem igaz egyse seítene!<#pardon1>

Illa-berek, nádak-erek, a kamionosok jó emberek!:D Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az Őrangyalod repülni tud.

csipa94
Ejnye de nagy élet van a topicban.<#wilting>

Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com

Pepsi Twist
ehhez a kamionhoz + póthoz valaki adna linket? köszi!

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

csipa94
Csinálj!<#violent>

devid1414
Hellosztok vki tudna potkocsira Edy-s skint küldeni vagy linket hozzá!
Elõre is köszi!

RS
Igazán nincs mit! 😊

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

gerypapa95
nincs mit <#wink><#beka2>

&#9733; G E R Y &#9733;

dafos
Vááá 😄😄 ez kell nekem 😄<#worship> Köszi megcsinálom holnap és képet teszek fel 😄 Na de én most megyek 😄 Jó éjt mindenkinek!

gerypapa95
igazán szólhattál volna ! ha rám hallgatsz erre csináld meg !

Letöltése !

&#9733; G E R Y &#9733;

dafos
Szia. Hááát annak az az oka, hogy ugye van ilyesmi formájú silo-s pót is 😊, de a legfõbb oka, hogy nekem nincs olyan silo pótom, mint amilyen a képen van ( eredeti képen ). Ha lett volna olyanom akkor arra csináltam volna. 😊

gerypapa95
hogy ha az eredeti silós pótos akkor megkérdezhetem hogy te mért cementes pótra csináltad a skint ?😊

&#9733; G E R Y &#9733;

dafos
Mostmár remélem jó lesz a kép...

jaj igazad van bocsi aszt hittem hogy nem a volvora írta <#falbav><#falbav><#szomoru2><#szomoru1>

na de most már tényleg megyek jó éjt

dafos
Már bocsi... de qvára nem publikus... 😊 Tomeknek és Neked lehet meg és persze nekem.. de másnak NEM!!! Remélem érthetõ volt... na jó éjt!

na én megyek jó éjt mindenkinek

hát itt nincs túl nagy választék
szal aki ért a zmodelerhez, az írjon pls!

igen publikus nekem is megvan

csipa94

Ez lemaradt bocsi

csipa94
nah akkor a végleges pótkocsi flotta!
ím:

román pót-ok:

nbi1513
ez ugye nem privát? Nagyon állat 😊 ha nem privát akkor lécci egy linket mert tetszik 😊

köszi

luspaydavid

The Truck Is My Life

neked is fõni

dafos
Üdv.
No komment 😄 Véleményeket kérek. Ha lehet. 😊 Jó éjt mindenkinek!

és honnan töltök le kereket?😊

kazai21
Biztos lesz😄

Mi equipo favorito: Real Madrid

csipa94
csomagolt kaja
elektronika
stb..

luspaydavid
Nem tudjátok lesz az orosz mapnak folytatása? vagy is Post Ussr 1.5 ?

The Truck Is My Life

luspaydavid
<#wave>

The Truck Is My Life

MANos Viktor
Nah megyek jo8 all!

UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/

luspaydavid
Letöltesz egy kereket és megkeresed a C:\Documents and Settings\User\Dokumentumok\Euro Truck Simulator\mod\volvo\és aszem van olyan hogy Trck meg Wheels vagy csak Wheel aból kitörlöd ami benne van és berakod amit leszedtél valahogy így <#vigyor2>

The Truck Is My Life

én letöltöttem ennem a Lorygyereknek a volvofh16 700 asát és szép meg minden csak a kerekeket kellene lecserélni... hogy lehet azt megcsinálni?

hát én se tudok róla

gerypapa95
mióta van ETS 2009 ? ennyire le vagyok maradva ? <#szomoru1>

&#9733; G E R Y &#9733;

zmodelerrel látod, hogy mit festesz ki... de számomra az a progi nagyon bonyolult:S

DeerHunter01
Hali.
Van ez a ETS 2009 Edition.
ehhez nincs magyaritás?

\"Erről van szó!\"

MANos Viktor
Lenne egy kérdésem😄 Csak ijen DXTBmp-vel meg hozzá hasonlókkal lehet skinezni, vagy lehet úgyis hogy látod a kamiont és aztis hogy melyik részét fested ki?<#conf>

UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/

botika95
igen egy oroszoLDALROL!

Euro Truck Simulator fan!

luspaydavid
Nem tudjátok melyik fuvarral van ez a pót?

The Truck Is My Life

TóNyóóóóóóó
kösz:L

Falkon
Így már szép a belsõ.

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Falkon
Sikerült.
Nagyon szépen köszönöm.<#worship>

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

tényleg xD és nem más játékhoz való pót xD ETS-hez xD

luspaydavid
Igen? az szép <#vigyor4>

The Truck Is My Life

RS
Legegyszerûbb módszer:
C:\Documents and Settings\Felhasználó\Dokumentumok\Euro Truck Simulator\mod\Kamionod.scs\vehicle\truck\definition\renault_magnum_kategória
Megnyitod valami szövegszerkesztõvel (pl.: jegyzettömb, WordPad) ha ez megvan, megkeresed ezt a sort: "interior_data: interior.renault.magnum.standard" majd a "standard"-ot átírod "exclusive"-re, és elmented.
Remélem már érthetõ, de a magyarázás nem az erõsségem xD

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.